Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
9897
View
78
Reply

SUAMI KU KAKI PORN

[Copy link]

Author: annysophilea87    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 29-3-2019 11:56 AM
kesian aku kpd wanita2 yg dpt suami mcm ni...itulah, dulu sape suruh cari bad boy sangat...sekarang  ...

Bad boy apanya study UIA tuuue.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 10:48 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-4-2019 10:07 PM
Bad boy apanya study UIA tuuue.

Aiiiikkkkkkk..mimpi apa neee???


Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:22 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-4-2019 10:07 PM
Bad boy apanya study UIA tuuue.

lelaki study UIA baik2 belaka ke? ramai LGBT dlm tu...not to mention ramai mangkuk hayun
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 29-4-2019 09:22 AM
lelaki study UIA baik2 belaka ke? ramai LGBT dlm tu...not to mention ramai mangkuk hayun

Hakak sarkastik jew.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa update kes ni? Rasa menggigil iols baca benang ni.

TT tolonglah JANGAN bagi peluang lain lagi pada laki tu. Kalau dia berani ugut bunuh anak itu signal paling terang untuk kamu bawa diri dan anak-anak lari jauh-jauh.

Jangan kerana anak kamu tangguh cerai. Laki tu memang jelas bukan laki yang baik. Jangan ambil risiko keselamatan anak kamu.

Selama ni bertahan kerana fikirkan anak. Sekarang kerana anak kamu perlu usaha untuk cerai. Demi keselamatan dan masa depan anak. Tolonglah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Astagfirullahalazim
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 05:09 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan smua urusan u sis..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 11:26 AM | Show all posts
green~tea replied at 26-4-2019 02:25 PM
TT, what u experience dengan ur husband now is just a FETISH in sex... some of it mmg melampau which ...

yeap agree. Kalu bende yg pelik2 ni lelaki mmg akan cuba. tp bab masuk dr belakang tu aku x stuju. perempuan  melayu xkan suka mostly.ko mmg kena amik tau minat future husband ko sok. ko kena gak bukak pornhub sekali sekala tgk camne skil diorg. bende ni  mmg byk bawa maslah kepada hubungan suami isteri sebab tak pandai layan. ko tau je la lelaki nak mcm2. pompuan pulak malu2 dan tak pandai. ko pikir la. aku x suka perempuan2 yg lembap dan slow ni. nak2 yg kpala x bukak. mmg pada aku x boleh la. x suruh ko jd kaki porn. suruh ko pandai layan suami. btw suami ko ni mmg such a jer. no chance at all for him. not anymo. btw ko ni cantik tak. makna nye sedap dipandang. ko jaga penampilan ko tak. badan ade bau2 tak. kau kena uruskan bende ni kalau ade ye.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 3-7-2019 09:06 PM
banzai_5000 replied at 3-7-2019 11:26 AM
yeap agree. Kalu bende yg pelik2 ni lelaki mmg akan cuba. tp bab masuk dr belakang tu aku x stuju. ...


Yess... honestly i pun watch pornhub skali ngn husband... kena open la benda camni.. tp kan 3 some tu sebenarnya takde la best pun... kawan2 i ramai je buat 3some ni.. tujuan pasangan suami isteri nak buat 3some ni punca utama dia sbb the wife susah sgt2 nak orgasm.. and the husband amek jalan pintas, dgn propose buat 3some, dgn harapan the other guy boleh unlock the key for orgasm....

For me and husband, we didnt require that kind of "excitement" coz we're both content with each other.. i bleh orgasm everytime make love with him, even multiple... so dia happy laaa, and it has been his pride dpt buat i puas in bed.. untuk dia pun vice versa... im happy to serve him well
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 11:20 AM | Show all posts
CERAI JE !! TERUSKAN NIAT TU AND WE OLLS DOAKAN U AKAN MENEMUI KEBAHAGIAAN YANG SEJATI. NEXT TIME KALAU ADA JODOH BERSUAMI LAGI DENGAN ORANG LAIN, YOU OLLS BAHAGIKAN LAH TUGAS RUMAHTANGGA SUPAYA TAK PENAT. GILA LA SEMUA BENDA KITA NAK BUAT LEPAS TU NAK MELAYAN SUAMI ATAS KATIL LAGI.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
byk nya baca rasa normal tgk porn utk upgrade skill.. mcm tu lah bila rasa sex is everything.. kene puas gila, x boleh puas biasa, kene betul2 puas mentally m physically.. sex just keperluan bagi yg dah kawen.. tak boleh overdose.. byk lagi benda nak fikir
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
aku nasihatkan TT jangan ambil nasihat si green tea dengan banzai tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
utung suami ko dpt bini mcm ko tp xtau bersyukur,
kalau aku la jaga ko baik2, aku tunggu sampai ko bebetul nak,
kalau ko penat aku paham la sbb kerja
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak betul masa lapang laki ko, sis..kalau sekali lagi dia ajak ko buat 3some, ko lumur bebird dia ngan cili boh..biar meraung. Nak sgt fetish kannnn..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Amende la telan vanish nak bunuh diri... Lambat tu.. wat seksa je...

Membe aku yang keje hosp cakap kalo telan racun rumpai ngan detergent ni susah mati.. sakit lagi ade..  isk3


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2019 12:38 AM | Show all posts
Edited by abbynad at 19-9-2019 12:39 AM

bercerai itu dibenci tuhan...

bagila husband chance. suruh dia berubah..demi anak2...

majoriti lelaki mmg ada fetish ni..nk tgk wife kene dgn laki lain..tapi perlu bezakan realiti dan fantasi..

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2019 12:46 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-4-2019 10:07 PM
Bad boy apanya study UIA tuuue.

universiti tidak menjamin keimanan ...hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Org yg kuat tgk porn ni, otak dia makin tak betul. Rezeki susah masuk. Pastu mintak bini buat macam2. Hidup melampau batas. Terlampau sangat
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nikola.tesla replied at 6-7-2019 10:12 AM
aku nasihatkan TT jangan ambil nasihat si green tea dengan banzai tu.

Sorry up trid lama. Tapi aku setuju dgn komen ko. Komen relate psal seks je, tak membantu langsung. Kahwin semuanya pasal seks n fulfil fetish toklaki ke? Yg aku nampak tt punya masalah lebih kpd komitmen tu yilek. Pastu bangga pulak ramai kawan2 buat 3some. Eh sial la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076437s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list