Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5809
View
73
Reply

SUAMI KU KAKI PORN

[Copy link]

Author: annysophilea87    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-2-2019 03:54 PM | Show all posts
semoga dipermudahkan urusan TT.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Better bercerai..selamatkan anak2. Awak ada alasan kukuh utk jauhkan dia dr anak2. Sbb dia penah ugut nk bunuh diri dgn ank minum varnish...dan nafsu sex dia yg melampau.

Maaf terpikir jauh..jgn smpai anak2 jd mangsa...

Saya doakan awak bhgia , semoga Allah bg yg terbaik dlm hidup awak..

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 18-2-2019 02:43 PM
Bagitau la pejabat agama surat nikah disembunyikan suami dan dia xnak bagi, mintak cadangan lain.  ...

Depa mmg ada rekod. Boleh print pendua. Tujuan depa nak surat nikah sebab mereka nak hapuskan surat tu bila bercerai.

Sistem yg hmmmmmmmm. Malas aku nak ckp
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 12:40 PM | Show all posts
annysophilea87 replied at 20-2-2019 04:28 PM
btoi....aku yg nmpk jahat...kurang ajar bagai...mak aku pun ckp aku nie tak tahu bersyukur lah dah ...

Biarlah kita simpan aib dia semoga Allah jaga aib kita nanti. Dia ni ketagihan porn sex agaknya.
Kalau hang ada anak pompuan jgn tinggal kat dia, bahaya ni. Percentage nak jd haruan mcm besar ja
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga akak terus kuat dgn keputusan akak...

Just nak tanya pendapat forumer, kalau kes mcm ni suami taknak lepaskan, kena mintak fasakh lah ye? Perlu lawyer ke mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 11:14 PM | Show all posts
gila punye manusia

1 - pernah ugut nak bunuh diri sekali dengan anak
2 - seks luar tabiie
3 - pernah ajak 3 some
4 - berkali2 kantoi group porn

demi masa depan dan keselamatan anak-anak tuan tanah, mohon segerakan apa-apa tindakan yang patut. pejabat agama, mahkamah, polis, pejabat kebajikan masyarakat, semua pihak la contact supaya cepat settle. sakit hati pulak aku dengan jantan ni

aku risau 2 orang anak tu jadi mangsa dia je. tak mustahil.
jangan sampai haruan makan anak, nauzubillah min zalik
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2019 09:21 AM | Show all posts
TT sementara ko nak kumpul bukti, jangan plak termakan pujuk rayu dia & u turn. aku ada jumpa ramai jantan yang saiko yang pandai main emosi wife
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2019 11:29 AM | Show all posts
Maka tak benar lah theory adik bbnu ..lelaki kalau jujur,beragama akan berusaha menghalalkan kita dgn kawin


Ni dah kawin pun jadi pussy hunter gak,peciteeeerrr weihh
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau TT  nekad nak cerai, lepas dapat sijil nikah, terus mohon utk bercerai kat Mahkamah Syariah.

Tak payah bg tau Pej Agama, nanti deme suruh kaunseling bagai. Makan masa.

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
take care sis, berdoa tuk kak
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 02:59 PM | Show all posts
Salam..

TT, ur case pun lebih kurang kes i. u blh search thread i last year. my husband pun mcm husband u la. nk i romen dengan org lain, ajak threesome sampaikan mengamuk2 cari pasal and end up anak-anak jadi mangsa. i asyik menangis saja masa tu. siap pegi darulshifa lagi. keadaan i lagi stress sbb i stay dengan mertua yang jenis backup anak.

husband i dulu terjebak dengan forum. every week i buat report dkt MCMC and Alhamdulillah now forum tu dh xblh bukak unless u download dnschanger. i stress sgt masa tu sampai rasa i dh nak gila plus husband buat perangai masa i pregnant berlarutan sampai i pantang. tau la dlm pantang mn blh layan dia kan so dia cari pasal. suka scroll fb i sbb nk tgk member i sorang nie. katanya stim..sedih giler

dia pun selalu ugut nk bunuh diri..mula2 i cair ugak sbb takut dia buat betul2 tapi dia xberani pun sebenarnya. last time dia ugut nk bunuh diri, i persilakan dia saja. i cakap i redha kalau dia mati bunuh diri dari i mati dalam dosa besar ikutkan nafsu dia.

buat sementara u jangan mengalah..amalkan surah al-waqiah dan al-mulk. sekarang kumpul semula bukti-bukti u. surat nikah kalau x salah i boleh reprint semulakan. xpun u ada ke kad kahwin. rasanya boleh juga guna yang itu.

semoga ALLAH menjaga u dan anak-anak2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Simpati dgn tt

Mcmn keadaan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 05:06 PM | Show all posts
annysophilea87 replied at 15-2-2019 05:59 PM
thanks semua....aku dah save semua gambar2 tapi hp aku rosak sebab aku tercampak waktu gaduh dengan  ...

Aku kesian dgn tt.. memang penceraian adalah jalan paling baik. Walaupun laki ko ckp ko dah istana dalam neraka ko persetankan. ni aku nak kasi tips pada semua forumer lagi2 perempuan.

1. Buat backup whatsapp korang dgn laki korang waima tgh baik
2. create 1 email khas so korang boleh la send segala bukti ke email. sebab hp akan rosak so ko dah lost semua bahan bukti. termasuk ko buat mcm diari sebab ada tarikh
3. create 1 fb utk ko x yah add orang. utk simpan semua gambar supaya ko mudah akses
4. standby recorder... ni ko boleh pasang dalam kereta ke kat mana2 korang nak letak. make sure kena gigih edit.
5. kalau bergaduh on recorder kat hp sbb laki takkan perasan. pasti send audio tu ke email
6. bukti app ke pic lucah ke korang snap gambar dan send ke email. sbb kalau bukti ambil gambar dari hp dia for sure buka edit. dan tentu arah dia tak boleh x ngaku. so checkmate

Ok... cam ni.. pergi pejabat agama untuk kaunseling. takpe ko buka file. ada negeri, mahkamah syariah mewajibkan ke pejabat agama dahulu. Tak payah la ko buat fasakh. kalau gaji ko besar ko x layak mohon biro bantuan guaman. kena sediakan dalam rm5k utk fasakh.

Untuk kes penceraian kena ke mahkamah syariah. utk kes liwat tu ko kena pergi ke hospital utk dapat laporan perubatan bagi mengukuhkan bukti ko diliwat sebab laki ko takkan mengaku.. nak2 mula acah2 alim dan suci. susah org nak percaya. hospital kerajaan ok... malu sekejap xper. laporan perubatan RM40.

Tt ke kaunter mahkamah tanya nak buat hakam. kos x mahal. sebab jawatankuasa pendamai & jawatankuasa hakam ni takperlu kan peguam. kos murah.

haa... banyak tips aku dah share.... sebab ramai wanita teraniaya tiada sebarang bukti. agak2 ko nak kuat lagi.. ko g psy jumpa doc kata ko depression.... bila ada laporan perubatan maka ianya amat kuat utk tt bercerai... bukan galakkan tapi kena prepare

dan kena tau hak lepas bercerai. tt kalau ko dah masuk hakam ko x payah nak setuju dgn syarat dia mcm hak penjagaan anak, harta sepencarian, nafkah iddah dan mutaah. once ko dah masuk hakam, nak tak nak confirm cerai sbb hakim ada kuasa bubarkan perkahwinan korang apabila berpuas hati...

semoga berjaya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 04:45 PM | Show all posts
teruknya husband u TT
ni memang takleh bawa berbincang dah... sex maniac
lepas tu boleh pula ugut nak bunuh diri dengan anak.... apa lagi u nak tunggu kan
husband u gila.... sex addicted
takut u kena std je

btw, husband u ada twitter tak... mana tau dia join DS acc
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2019 03:20 PM | Show all posts
ku doakan tuan tanah dipermudahkan urusan cerai ni.
cerai je. tak guna ada laki mcm ni. byk dah tips forummer bagi nak mudahkan urusan tuan tanah ni.
moga anak anak dilindungi dari ayah bernafsukan binatang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 11:56 AM | Show all posts
kesian aku kpd wanita2 yg dpt suami mcm ni...itulah, dulu sape suruh cari bad boy sangat...sekarang ni padan muka...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 01:15 PM | Show all posts
sex maniac semoga dipermudahkan urusan TT
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:17 PM | Show all posts
Meiizu replied at 28-2-2019 11:29 AM
Maka tak benar lah theory adik bbnu ..lelaki kalau jujur,beragama akan berusaha menghalalkan kita dg ...

yang i dengar version lain

Lelaki kalau betul2 dia cinta dan jujur,dia akan berusaha menghalalkan kita dgn kawin
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:25 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 26-4-2019 02:27 PM

TT, what u experience dengan ur husband now is just a FETISH in sex... some of it mmg melampau which i tengok pun rasa ewwwww (anal sex & threesome is something i cannot tolerate)...
cuba talk to him, be open sikit ur mind tu... and learn some new skills to excite him

kalo u nak learn more about sex FETISHes, u bleh try tengok movie "The little death" (2014)

u kena communicate and must not being judgemental dengan dia punya fetish.. sometimes its not really a fetish, maybe just his curiosity... talk to him apa u bleh terima and what is not... lepas tu work it out together.. that movie is a commedy, but it emphasize the importance of communication dalam marriage (with respect to FETISHes)

at same time.. u kena try explore skills in BED.. i give u example ehh.... how to give world class Blow Job (ini ramai pompuan rasa tercabar and in denial bila i ask them to improve their skilll giving BJ) kata diorang.. takyah laa ajar2 aku mende simple je tu.. emmmm.. honestly... mmg hauk all the self proclaimed ladies yang konon terer tu.. u wouldnt know that you're good enough until u learn properly

and ladies.. walau dah beranak pinak, kena maintain stamina and strength, by frequently workout.. jangan jadi hamba dalam rumahtangga by volunteering to do all the house chores alll by yourself.. talk to your spouse, apa dia  kena buat, and what u able to do....  both spouse kena take part dalam rumahtangga.. so that u tak tension, u still have time for yourself.. and dia pun nnti can reap the benefits
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi mak jan je sis. Sedih betul hidup berlakikan jantan otak brazzers sebegituh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078633s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list