Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10695
View
78
Reply

SUAMI KU KAKI PORN

[Copy link]

Author: annysophilea87       Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tlgla bercerai dan jangan bagi peluang kedua. Benci dgn lelaki yang mcm ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-2-2019 02:38 PM | Show all posts
aku memang decide nak pergi pejabat agama hari nie, tapi dia sorok surat nikah.

aku dah call tanye pejabat agama, dan dia cakap kalau nak buat report kene ada ic aku dan surat nikah.

aku dah tanya elok-elok, boleh pulak dia cakap rahsia.

boleh bagi cadangan tak. aku takut lama2 nanti, aku jadi lembut hati jer
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bercerai je sementara muda, klu dah tua payah lagipun mmg terang2 dia tidak membawa ke arah kebaikan pun jgn ckp syurga ler mmg jauh sgt. Plan ur life lepas ni sbb ingat biasanya jantan lepas tangan soal nafkah. Tunggu dia sakit merempat tua esok baru ingat anak, ingat dosa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 02:43 PM | Show all posts
annysophilea87 replied at 18-2-2019 02:38 PM
aku memang decide nak pergi pejabat agama hari nie, tapi dia sorok surat nikah.

aku dah call tany ...

Bagitau la pejabat agama surat nikah disembunyikan suami dan dia xnak bagi, mintak cadangan lain. Patutnya pejabat agama nih sumer ada rekod pernikahan semua.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 02:50 PM | Show all posts
aku sbg org luar, sokong utk tt bercerai.
mmg la bukan aku yg kena tanggung smua tu. tp sebagai seorang perempuan/isteri/ibu, aku tak suka perguna anak utk tidak bercerai. sedangkan suami tu sikit pun tak penah nak berubah.

sila la bercerai. kamu pun ada keje, boleh tanggung anak2.. fikirkan masa depan anak2. takkan nak anak2 mmbesar dgn keadaan ayah mcm tu?

smoga urusan tt dipermudahkan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 03:14 PM | Show all posts
run away, file je lah cerai mmg Nampak tak boleh pakai punya laki
Bertabahlah, menjanda byk cabaran moga TT strong and don't look back, TT muda lagi, so much in front of u jgn buang masa dgn lelaki mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 03:26 PM | Show all posts
Ari tu aku ada terbaca, ada satu jenis penceraian tu, mahkamah yang putuskan. Maksudnya, kalau cukup semua bukti kukuh untuk isteri tuntut cerai, mahkamah akan decide bukan suami. cuba tanya Pejabat agama pasal kaedah ni. Sex addict ni jangan disimpan, bukan sakit hati je dapat. Sekali dgn
STD dapat sekali silap hari bulan.

In the mean time, keluar dari rumah kelamin or halau dia keluar. Kalau masih duduk sama,  nanti dia pujuk and guna alasan anak, alamatnya keluar lagi sorang taun depan. Phone u takde memory card? Kalau ada, gamba-gamba masih boleh diselamatkan. Kalau takde, bawak gi kedai. Nasibla kalau apek kedai tu sebarkan gamba kote dia and pepek skandal. Padan muka.

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi pej agama tanya proses sendiri

Jgn tanya melalui telefon jumpa kakitangan pej beritau masalah face to face
Then they will advise u on what to do
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 10:53 AM | Show all posts
annysophilea87 replied at 18-2-2019 02:38 PM
aku memang decide nak pergi pejabat agama hari nie, tapi dia sorok surat nikah.

aku dah call tany ...

surat nikah bukan ada 2 salinan ke? utk laki satu, utk ppuan satu.
kalau sis xde simpan walau fotostat pun, sis pegi pej agama ckp terus terang n minta copy dr diorg.
mesti pej agama ada simpan rekod.

moga urusan sis dipermudahkan.

sy sokong sis bercerai dgn jantan taguna lagi biadap ni!
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 05:41 PM | Show all posts
eiii..apa jenis suami la nak ber3some bagai?bodohhh.
tapi ramai kan jenis open macam tu sekarang.
siap bangga pulak tu..haihh.
aku mengucap je. tak takut azab ke.ishhhh
moga dipermudahkan urusan tt. proceed je cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 12:32 PM | Show all posts
you should have done that earlier woman! divorce him. he is useless!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 01:00 PM | Show all posts
Lelaki sialan!!
Kalau kau nak bercerai persiapkan diri okk, claim nafkah anak-anak walau sesukar manapun.
lelaki mcm ni dgn anak-anak berlagak alim dan mulia sgt, last-last mak nampak jahat
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 01:42 PM | Show all posts
mohon dijauhkan dgn jantan spesis mcm laki TT ni.. proceed la apa yg patut utk u dan anak2.. rasanya boleh je bagi reason tu utk tuntut fasakh.. sertakan bukti yg perlu. Tak yah nak kaunseling2 bagai klu ada yg suruh..dah bagi peluang pun still mcm tu jgk laki TT..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 02:40 PM | Show all posts
TT - it's time to turn your plan into action.  Cepatlah bertindak lg lama u biar benda ni lg parah.  U ckp anak nampak obscene photo tu dalam photo gallery and what could be next?

There is no reason to believe that staying together at any cost is better for children than divorcing.  You know what is right for you and your kids.  You go girl!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 02:42 PM | Show all posts
laki ko ni setan ke sis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2019 04:28 PM | Show all posts
cmf_blingblings replied at 20-2-2019 01:00 PM
Lelaki sialan!!
Kalau kau nak bercerai persiapkan diri okk, claim nafkah anak-anak walau sesukar ma ...

btoi....aku yg nmpk jahat...kurang ajar bagai...mak aku pun ckp aku nie tak tahu bersyukur lah dah dapat laki baik.

takkan aku nak cerita kat mak aku pulak...kang lagi nampak jahat aku nie bukak aib suami..padahal dia lah si setan gondolnye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2019 04:30 PM | Show all posts
myakayina replied at 20-2-2019 01:42 PM
mohon dijauhkan dgn jantan spesis mcm laki TT ni.. proceed la apa yg patut utk u dan anak2.. rasanya ...

dia dh delete aku punye memory phone bagai...aku dah tak ada bukti untuk kes mahkamah.

tak per...aku tengah kumpul bukti balik...doakan berjaya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2019 04:33 PM | Show all posts
Lynn9 replied at 20-2-2019 02:40 PM
TT - it's time to turn your plan into action.  Cepatlah bertindak lg lama u biar benda ni lg parah.  ...

yup but i need some prove to proceed.

without...its been useless.

tau jeler mahkamah skrg nie strict.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2019 04:34 PM | Show all posts
namr replied at 20-2-2019 02:42 PM
laki ko ni setan ke sis

yup....betul ler tu..setan bertopeng manusia..

dengan anak-anak, mertua, mak bapak sendiri, bukan main malaikat.

belakang... setan pun takut.

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2019 03:43 PM | Show all posts
annysophilea87 replied at 18-2-2019 02:38 PM
aku memang decide nak pergi pejabat agama hari nie, tapi dia sorok surat nikah.

aku dah call tany ...

mengucap panjang i baca cerita u. TT, please proceed dgn penceraian. u sedar tak dia dah dera emosi u? i yg x kenal u pun, i rasa kesian sgt dgn diri u n anak u. so u lagiiilah patut kesian dkt diri sendiri n anak u. kenapa nak lembut hati pulak? it's a big NO.

OK, kalau dia sorokkan sijil nikah, u report jelah sijil nikah hilang. x silap i nnt kena angkat sumpah sbb nak buat sijil nikah baru (n kalau selangor, please pilih pesuruhjaya sumpah Islam). My SIL pernah buat sijil nikah yg baru sbb dia terlupa mana letak n time tu nak register anak kat JPN, tu yg I tahu boleh buat sijil nikah yg baru.

Tapi kalau pasal financial, yg buat u takut nak bercerai, yg tu mmg u kena cari kerja (kalau dah ada kerja, lagi bagus) n bersedia utk life yg agak 'jatuh' sikit, sebelum boleh stabil balik. for me, it is better daripada u kena dera emosi mcmni, sbb otak jahat i asyik fikir, kalau dia selalu ajak threesome, mungkin 1 hari nnt dia akan bwk 'the third person' senyap2 tanpa kerelaan u. xkan u nak jadi mcmtu..


Apa2 pun, I doakan yg terbaik untuk u n dijauhkan darpada bnd2 yg x elok jadi pada u and anak u. semoga dipermudahkan segalanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.829806s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list