Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4948
View
73
Reply

SUAMI KU KAKI PORN

[Copy link]

Author: annysophilea87       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-2-2019 05:07 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum warga cari..

aku newbie nk tanya pendapat...aku dh berkahwin nk masuk 5 tahun. tp rase2 cm dh tak tertahan dugaan berkahwin nie. mintak pendapat bernas.

aku dan suami berkahwin tak de cintan cintun pun.aku break dgn ex, dia tau jer tup2 masuk meminang aku. aku yang tengah heart broken nie terima jeler. so aku tak kenal sangat pun dia nie. kenal pun lalu lama sosial. tapi org kg ler...so org cakap org kg nie baik2...aku terima ler walaupun mak bapak dia tak suke aku. sebab diorg dah ade pilihan hati diorg. plus laki aku nie study kt UIA, yang menambahkan kepercayaan aku orang nie boleh bimbing aku ke syurga.

lepas kawin dugaan kewangan. dia banyak hutang credit card yg kene tanggung plus hutang dengan koperasi tempat kerja dia. bulan2 hanya tinggal rm1200 tidak termasuk bil2 yang lain macam bil letrik, sewa rumah,bil cockoo, bil tel...macam2 lah.
mesti akan ade yang kecam "kalau dah tak mampoo nk ber cuckoo watmende?"...dia nie memang tak der duit tapi selera besar kalau tak takkan gaji tinggal banyak tu pun ade hati nk beli PS4 hutang dengan koperasi tempat keje dia(dah beli dah pun). so kebanyakan expenses aku yg kene support sekali...dengan anak 2 org. susu, pampers n bayar pengasuh aku half2 dengan dia. tu pun kadang2 aku kene cover part dia. okay yang nie sebab sayang family, aku berkorban walaupun makeup dan baju aku sume zaman tok kaduk.

masa waktu anak sulung aku setahun, aku dapat tangkap dia ber wassup2 betina lain dengan gambar2 lucah. perempuan tu hantar gambar tut dia. dia pun hantar gambar batang dia dengan msg horny. aku mengamuk2 dan dia mintak maaf menangis. mase tu anak aku tengok bapak dia nangis2 dia pun dok nangis2. sebab pikirkan anak, aku maafkan. tak sanggup aku tengok anak aku nangis muke merah.

waktu aku mengandung anak no.2(7 bulan), aku dapat tangkap dia ade 1 lagi account facebook dan dalam tu add semua wanita2 sundal. aku baca semua msg2 horny bersama gambar2(hurmm). bukan tu jer, msg2 wechat pun same. aku dah nekad nk bercerai, dia ugut nk bunuh diri dengan anak(minum varnish). sebagai seorang ibu, aku tak sanggup nak tengok anak aku mati dengan laki tak guna tu. dan dia salahkan aku tak layan nafsu dia, sebab tu dia jadi macam tu. bayangkan aku balik kerja penat, hadap jem, balik masak, mengemas, layan anak. aku memang cepat letih dan tertidur. dia cakap sebab tu dia cuba cari keseronokan dengan msg. tapi hanya msg, dia tak tidur dengan perempuan lain. aku maafkan jugak sebab anak. dan aku rase mungkin salah aku tak layan kehendak dia, aku beli suppliment so badan aku tak cepat penat untuk dia.

dan waktu aku pantang, dapat tangkap lg gambar batang dia, anak terbukak gallery. dan aku tau, takkan saje2 tangkap, sure untuk tatapan seseorang. untuk pengetahuan semua, dia selalu ajak aku 3some(memang aku reject sebab aku masih punye iman dan akal), berhubungan sambil bukak tingkap, so org boleh dengar(nasib baik duduk rumah atas yang tak berjiran), masuk jalan belakang(sakitnye yarabbi), ambil video masa tengah berhubungan dan imaginasi orang tengok mase kiteorg tengah berhubungan(gile, aku reject).

semalam, aku check hp dia dan tertangkap dia install apps baru(MeWe) dan group yang dia install adalah 3some, ape tah lagi...tp porn group. dan dia bijak, delete semua conversation dan aku tak boleh trace. add contact perempuan2 sangap dalam group tu dan dia cakap dia tak de msg pun perempuan dalam tu. dia just msg lelaki(tak masuk akal). konon nye masuk situ nak survey mereka2 yang terlibat (camne boleh terjebak, ape perasaan buat 3some,tak jeles ke bini buat dengan org lain **yang pada aku tak masuk akal). aku dah decide nak bercerai sebab aku rase banyak peluang dah aku bagi dan dia takkan pernah berubah. tolong bagi aku pandangan. minggu depan aku nak pegi jabatan agama islam untuk mintak pandangan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 05:46 PM | Show all posts
Sila teruskan untuk bercerai, sebab selera laki awk lain mcm, n awak x layan kehendak dia tu hanya satu alasan. Die pon xda tunjuk tanda nak berubah. Gila ke nk suruh 3some..

Semoga dipermudahkan urusan awk ;)
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 05:48 PM | Show all posts
kalau awak pun dah nekad, cerai je la..
takkan nak biar anak tengok benda entah apa-apa since u cakap anak buka hp nampak gambar lucah..
jangan guna anak sebagai alasan tak nak cerai..
u patut fikir diri u kebahagiaan keselamatan u..
but before u nak failkan cerai, i nasihatkan u dapatkan bukti sundal laki u..
simpan elok-elok tanpa dia tau..
so that bila depan hakim dia tak boleh spin..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruk... cerai je.. gi makhamah.. giler ke 3 some
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila seks lah kan macam ni..takutnya.....mcm mana dia boleh terfikir mcm2 kan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-2-2019 05:59 PM | Show all posts
thanks semua....aku dah save semua gambar2 tapi hp aku rosak sebab aku tercampak waktu gaduh dengan dia semalam. hurmmm...rugi dah part situ...mungkin aku kene cari bukti lain..tapi semua dia dh delete.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 06:35 PM | Show all posts
cerai je lah sis, iman ni bukan kena ikut status graduate UIA ke apa? ada juga graduate cambridge UK pun tak beriman.


cuma isu anak ni kena tanya pandangan2 forumer, laki tu kategori biawak hidup sis, asal berbini boleh melepas benih.

moga sis bahagia dan tabah hadapi ujian kehidupan. kuatkan diri sis. kt forum ni ramai kawan baik jd minta khidmat nasihat dalam thread ye, kalau minta dalam mesej kebanyakan jahanam juga sebab dah libatkan border personal life unless that guy or women is trusted.


Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts

Baca kisah sis...
Menakutkan, harap sis tabah menghadapi dugaan ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dh laki kau sontot bontot kau cerai je lah? Background UIA tak menjamin iman didada tu kuat. Sblm tu ko snap la gmbr msg n gmbr dlm hp dia buat bukti. Dia nk bunuh diri biarkan. Ank2 bg sedara mara yg dia xberapa kenal jaga kejap smntra proses perceraian. Jantan mcm tu xlyk berbini
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt dah buat keputusan pun. Aku sokong je, memang tak de adab lelaki macam ni. Jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 15-2-2019 08:27 PM
Tt dah buat keputusan pun. Aku sokong je, memang tak de adab lelaki macam ni. Jahat.

Kannnnnn. I pun sokong
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun sokong keputusan tt. Ini bukan jenis laki yang boleh bimbing tt ke syurga kalau sebegitu perangainyeh. Lagipun dah berkali2 kantoi benda yang sama (major red flags!), I don't think he'll ever change. Semoga tt and anak2 terus kuat okay.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:30 PM | Show all posts
proceed la tt..ada bukti semua jg kan..sampai bila nak bg
peluang kat laki perangai mcm tu..sekali kantoi bole lah la
maafkan..berkali2 sampai bila tt..fikir keselamatan tt dgn anak2
skrg ni..selama ni pun tt jg yg byk tanggung kan..jd untuk apa bertahan
pd lelaki mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Main ikut pintu belakang pun dosa.  Suami jenis apa ni nk ber3some bagai?  Ajak buat dosa je kerjanya. Dia buat dosa pastu nk isteri pun join sama.  Ilmu tk elok n tk senonoh je dlm kepala.  Tkyh taat kt suami mcm ni - imam tk boleh pakai.  Semoga Allah mengeluarkan adik TT dari kemelut ini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sila cerai.please please please..kalau syg diri dan anak please jauhkan diri dari dia..ex akk dulu pun kaki porn,chat lucah2 dgn ppuan.konon x jumpa pun chat je tp kantoi bermukah dgn pelbagai betina..10 thn bertahan tp akhirnya akk hilang sabar..lps cerai lbh bahagia dik.percayalah!
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah tanya pendapat bagai lah

Cerai guna seksyen 47 cerai cara baik ja

Semoga dia pun menerima hakikat tt nak ceraikan dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 02:24 PM | Show all posts
unta macam ni xlayak jadi suami
ape la bebal manusia camni
cerai jelah tinggalkan je jantan xguna tu mampos dgn hutang2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I sokong u mintak cerai. Dah bagi peluang, masih ulang lagi. Jantan camtu ke yang u nak harapkan untuk didik dan bimbing anak2 u nanti?

Takde bukti pun takpe, teruskan je. Abaikan cakap2 sumbang dari orang keliling u, diorang takde kat tempat u. Kuatkan hati sis, semoga dipermudahkan segala urusan u kelak. Big hug from me
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya sokong awak cerai
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoii xselera aku dgn laki camni. Mohon proceed ke mahkamah syariah. Sebab da luar tabii ni dan dia mcm xberubah je, pastu nak blame ko plk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093249s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list