Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74925
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 11:12 AM
Thank you....
Aah pasal.bunga..bukan acik tu sorg je dpt bunga nama dia, diana bunga rose, george ...

nour, george lahir bulan bila? my hubby told me daffodils menandakan kedatangan Spring.. cutenya bila George dpt.  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 01:01 PM
woow katanya Wallis bg curfew hours kat Harry. 45minit je jumpa kwn2 Harry sbb takut Harry kena ap ...

Harry dimwit is more insane.. Why ikot cakap wallis ni maigod..

Man up!  Geram i hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
NNE replied at 15-2-2019 01:18 PM
Harry dimwit is more insane.. Why ikot cakap wallis ni maigod..

Man up!  Geram i hahahahaha

Wallis gets what Wallis wants.. haaa.. ambik ko 45 minutes je time berjimba dgn kawan. Sampai hati bini dia ye.   padan muka. I bc somewhere kat twitter.. kalau mcm ni sah la Harry dpt queen. Queen Control.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dont know kalau dah kena post ke blom. some analysis about letter MM. ni dr blogger, dpt dr twitter benzie55

https://harrymarkle.wordpress.com/2019/02/14/was-kensington-palace-markled-again/amp/?__twitter_impression=true
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 15-2-2019 01:44 PM

check this one out..
ada gif dlm link twitter ni.
bukan setakat dia pernah elbow  org,dia juga pernah push Prince Harry aside.. ewww.. perempuan nie dah terlebih gila.

https://twitter.com/JessieBTyson/status/1095259737237540864?s=20
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:55 PM | Show all posts
mungkin inilah yang mekgan ni nak.
attention dari ramai orang. worldwide lagi.
masa jadi pelakon grade d tak da pun cmni kan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
such a rude woman, dia tarik tangan Harry kan bila berjalan tu dan Harry kena tunggu fia, sbb dia nak pergi ke depan, Harry jalan kat belakang dia. x ikut protokol langsung. bini prince kena berjalan kat belakang prince.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:06 PM | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 01:42 PM
check this one out..
ada gif dlm link twitter ni.
bukan setakat dia pernah elbow  org,dia juga p ...

amboi mekgan ni.
so rude.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 15-2-2019 02:59 PM
maayi replied at 15-2-2019 01:55 PM
mungkin inilah yang mekgan ni nak.
attention dari ramai orang. worldwide lagi.
masa jadi pelakon  ...


kan.. mmg dia nak kekayaan, keglameran etc. tu beriya nak ada anak dgn harry tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
maayi replied at 15-2-2019 02:06 PM
amboi mekgan ni.
so rude.

byk occasion dia tarik tangan Harry, pastu mcm minta green light nak salam dgn org first. ntah protocol mana dia ajarkan hari... eww. adakah itu meghan gets what meghan wants? .

dorg kat twitter kata sian kat Harry, cam malu je dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:42 PM | Show all posts
tertanya-tanya plak otak ni.,
kt UK sana ada ke  kena buatan mak esah bagai ni.
Looks like harry ni lembu yang dicucuk hidungnya.

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:57 PM | Show all posts
maayi replied at 15-2-2019 02:42 PM
tertanya-tanya plak otak ni.,
kt UK sana ada ke  kena buatan mak esah bagai ni.
Looks like harry  ...

bukan ke BRF lagi kuat pakai mak esah smpai ade brita ckap dorang ni slalu wt acara cm korban budak cmtu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 03:02 PM | Show all posts
chicozinn replied at 15-2-2019 02:57 PM
bukan ke BRF lagi kuat pakai mak esah smpai ade brita ckap dorang ni slalu wt acara cm korban buda ...

Really? biar betul.
tapi mana-mana pun ada je orang yang sembah or puja-puja menda ni untuk dapat apa yang dia nak.
malaysia ni jangan cakap. berlambak even yang educated pun. haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
wallis pakai voodoo kot hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 03:33 PM | Show all posts
maayi replied at 15-2-2019 03:02 PM
Really? biar betul.
tapi mana-mana pun ada je orang yang sembah or puja-puja menda ni untuk dapat ...

tah la meollss dulu mse tahun 2011-2012 kan femes psal freemason so ade la org2 tag kt fb psal BRF ni freemason/illuminati bagai..tu yg kluar crita psal korban budak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ada kat twitter, bukan peminat dia buat calculation bila dia due. Dorg kata 22 April. OMG.. dia nak overshadow HM ker? sbb Queen punya birthday on 21st April. What say u guys?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:02 PM | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 03:21 PM
wallis pakai voodoo kot hahaha

ada gambar dia peluk patung yang serupa prince harry kat set suits tu... tu yg dorang speku voodoo doll
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:04 PM | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 03:54 PM
ada kat twitter, bukan peminat dia buat calculation bila dia due. Dorg kata 22 April. OMG.. dia nak  ...

bukan niat dia memang nak overshadow semua orang ke?

time ascension date QE & death of King of England pon dia buat onar.. stakat birthday takdehal laaa

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 07:30 AM
Assalamualikum dan pagi semua....
By now you ladies mungkin dah dgr acik tu sudah ada bunga yg akan ...

Good morning/afternoon @nour2001, terlupa nak ucap salam takziah. Hope all is well with your family...

Hari tu ternampak news pasal bunga ni tapi malas nak baca..Oh rupanya pokok memanjat...sesuai hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 15-2-2019 04:04 PM
bukan niat dia memang nak overshadow semua orang ke?

time ascension date QE & death of King of  ...

OMG.. pls la buang pompuan nie dr BRF.
lg satu, rupanya dia ada training 6 bulan utk duchess punya training.

instead of shining jd duchess, she turns into douchy bag bwahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078942s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list