Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74950
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 17-2-2019 06:36 PM
teringat drama brf kat netflix tu.
QE mmg bijak, dibantu juga oleh m16 dia.
I think they knew wh ...


Sorry ot jap. Kalaulah exgong ada orang tua yg dia malu dan hormat mcm QE tentulah dia tak terumbang ambing mcm skrg. Perisik dah bagi maklumat pasal oks pun dia tak dengar. Sekarang tanggunglah sendiri. Majlis tilawah al quran pun dia tak hadir. Tunggu lagi tiga minggu dia nak sampaikan hadiah kepada pemenang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 12:22 AM | Show all posts
eva replied at 17-2-2019 02:05 PM
dani ada sik u bc somewhere in twitter..
nya grab PH pun crown jewel in front of the camera waak ...

ya ampun... nang kenja cdak duak dah kawen pun terbawak2 hubungan client and boat whore dia org. so sawiiitt
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 18-2-2019 01:52 AM
234126 replied at 17-2-2019 09:27 PM
Means before repair rahang and hidung tu ke? LOL omg and tambah dna harry yg the brits say not a g ...


yeap sis..
bayi itu inesen.. yg gatal tu parents dia.
haas.. ummah twitter siap bg padan muka harry.. haaa last2 mendpt la anak berwajah rachel zmn pre plastic surgery. hidung asli, dagu asli dan rahang asli spt ibunya.. semua serba asli plus yeah dna ginger ph itewww.  I quote apa dorg kata, yg bangun pagi lawa bagai sebelah dia tu plastic, anak dorg la nnt inherit segala keaslian ibunya.  lebih kurang gitu..

anyhow ginger ngan biracial lawa.. exotic.. as long as x ikut kembang idung dan rahang mak dia hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mallanhead replied at 17-2-2019 09:20 PM
Probably mcm ni lah dia gedik n flirty ngan PH. Bila dah dpt bila buat royal duty, pura2 innocence ...

sis.. tengok baju dia cam curtain x siap jahit.. mcm toga pun ada..teringat saya roman parliamentary..

ini ka wanita melambangkan bakal keluarga brf,? over sgt nak tunjuk asset segalanya hingga baju masa interview pun cam org nak pergi partying je.. ish ish ish.

no wonder org panggil dia yatch girl.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 18-2-2019 12:22 AM
ya ampun... nang kenja cdak duak  dah kawen pun terbawak2 hubungan client and boat whore dia  ...

mmg kenja sungguh dani.. kmk ter what what jak bc apa d report dlm twitter.

how dare minah ya pegang crown jewel laki di majlis satu donia pun press tgh ambik gmbr.. eiii.. mmg perangai cam.. ish sss... lluuut dot. geli bc tp eiii... x pandai malu.

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 18-2-2019 02:02 AM
sharlenetexas replied at 17-2-2019 11:13 PM
Sorry ot jap. Kalaulah exgong ada orang tua yg dia malu dan hormat mcm QE tentulah dia tak terum ...


sian.. kalau tu cucu QE dah lama kena sekeh kepala hahhahaa.  

takpela, hal dah berlaku. dia pun tau sapa oks tu, semoga pompuan tu dpt dibimbing oleh baginda. Aamiin.

unlike Harry.. dia mmg sama liar mcm bini dia.. sengaja je dorg nak turns brf upside down je. Konon nak buat pembaharuan dlm brf. Minta la QE buat undang2 baru menghalang org mcm ph ngan wallis 2'0 ini bermaharajalela

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 18-2-2019 02:17 AM

ada some tulis kat twitter. dorg ni rasanya mmg geng2 charltanduchess ka atau notmyduchess gitu, dorg menulis very matured, x mcm sugar yg asyik merepek dan mencarut. dorg ada komen satu gmbr ph ngan mm.. berpegangan tangan masa duduk ke apa.. ada seorg tu bgtau.. ada video atau picture si Meghan ni grabbing her husband punya crown jewel tanpa memperdulikan camera dan org yg ambil video dorg..x senonoh nak menghorny kan diri depan camera la tu agaknya.. dah la dlm majlis rasmi.. sabar je la.. ish ish ish. Kalau dlm interview pon dia berpakaian a bit slutty apa la sgt grabbing suami punya crown jewel depan camera very vulgar bahasa saya pakai tp hakikatnya itulah meggot.dia dan harry tau benda tu x sopan tapi Meggot buat jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 09:30 AM | Show all posts
armin replied at 15-2-2019 09:56 PM
Betul ke? Mcm mengarut je.. kalau nk jadikan 9/11 kenapa tak kawen 9 april je instead of 29 april. ...

that's why meollss ckp xleh prcaya sgt..tapi meollss dulu sllu gak tgok youtube pe tah nme dy sume psal illuminati..

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 09:45 AM | Show all posts
Edited by maayi at 18-2-2019 09:50 AM
eva replied at 17-2-2019 08:43 PM
ini binI prince? ewww... like a bish

nampak so cheap kan..
mesti penat mekgan nak berlakon look acah-acah classy gitu kt RF walau
hakikatnya getik mcm ulat nangka!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
maayi replied at 18-2-2019 09:45 AM
nampak so cheap kan..
mesti penat mekgan nak berlakon look acah-acah classy gitu kt RF walau
ha ...

kan.. berlakon jd baik x mudah.. klau jd. her true self hancur terus brf.
hakikatnya getik dia tu x tertahan kot.
mesti org heran kenapa harry begitu tertarik kat dia.
bad boy pasti melekat dgn gedik gal
dua kali lima je kan dorg nie.
tp gedik gal tu blom tentu calon isteri yg baik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 18-2-2019 09:30 AM
that's why meollss ckp xleh prcaya sgt..tapi meollss dulu sllu gak tgok youtube pe tah nme dy sume ...

Shawn tu ke? Iols suka je baca mmg best tp kalau logik iols mmg terpercaya haha. Yg korban2 budak ni actually mungkin je mcm kes pedophile ring tu, benda mmg berlaku tp disenyapkan tp kalau teori org ni logik takde kena mengena tarikh kahwin kate dgn 9/11 bagai tu takdea nampak mengarut sgt kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 11:16 AM | Show all posts
namieamuro replied at 17-2-2019 07:37 PM
lady c ni sape sis nour..iols nk skodeng ig nye..suke hati kan die nk tengking staff..staff kate a ...

Isteri Australian Governor General..tak lama lepas hazard balik Andrew dihantar ke Australia.kena cuci taik 2 org ni,
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizziaz at 18-2-2019 11:39 AM
eva replied at 18-2-2019 01:58 AM
sian.. kalau tu cucu QE dah lama kena sekeh kepala hahhahaa.  

takpela, hal dah berlaku. dia  ...


BRF sentiasa ada paparazzi yg ikut all over the world. Susah nk hide perangai tak semenggah.

Our royalties on the other hand, can let loose their dark/wild side outside the country with minimum chance of being discovered by Malaysian public. If buat perangai within Malaysia pun, high chances masih boleh didiamkan by local media.

Case ydpaxv lebih kurang  mcm tu lah kot. Sapa sangka previous gossip2 abt him being boros and having relationships with caucasian ladies rupanya betul. He also probably tak sangka Oks can be that cunning & manipulative when it comes to  getting the media spotlite. She can't get the coverage in Malaysia aftr 6 mnths of marriage in serambi M, she gets the russian media to do the job during the moscow reception.

In this case I think Majlis Raja2 made a quick & smart decision by giving the ultimatum to abdicate or be removed. Hence making Oks irrelevant in terms of "queen of malaysia" title. Terdiam terus Russian & overseas media from addressing Oks as queen.

Kalau BRF ada Queen E who keeps things in check, hopefully kat Malaysia MRR will play that role effectively. Skrg ni bukan boleh sorok lama2 kejap je viral & subsequently people will dig the past complete with evidence, sama la case si Maggot & Oks. Cuma Maggot ni bernasib baik sikit dpt title duchess & afa fanatic fans.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 11:40 AM | Show all posts
nour2001 replied at 17-2-2019 11:03 AM
Sikit demi sikit citer masa acik dan hazard kat oz timbul...

errr.... sapa2 leh translate citer ni... huuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 12:40 PM | Show all posts
hopefully lps megot beranak nant, BRF check la dna baby tu...kot bukan anak harry ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 18-2-2019 11:16 AM
Isteri Australian Governor General..tak lama lepas hazard balik Andrew dihantar ke Australia.kena  ...

haru dibuat dua org nie..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 18-2-2019 01:56 PM
mizziaz replied at 18-2-2019 11:28 AM
BRF sentiasa ada paparazzi yg ikut all over the world. Susah nk hide perangai tak semenggah.

...


tq sis.. sgt bagus pointnya..

nasib la ada MRR yg bijaksana. at least terjaga juga negara kita. QE pun lebih kurang sama bijaknya.. gelaran Meggot boleh kena strip at any time mcm si Fergie. Sekrg mcm2 meggot buat kan, tp dia x sedar diri dia still American, dia x dpt kerakyataan UK pon. treading on a very thin ice kekdahnya...

off topic, oks let reporters bising about them di Russia.. woow x sabar2 ye dia nak jd Queen of Msia kekdahnya. I am glad MRR sgt bijak menangani her.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 18-2-2019 02:03 PM

ada sesiapa bc cerita psl MM buat lawatan ke universiti mana ntah. Yg dia buat komen psl professor "male, pale and stale" ramai kat uni banding dgn yg colour. org kata dia langsung x natural dlm hal politic sedangkan brf mmg ambil polisi berkecuali. mm tetiba ngaku dia black sedangkan dlu x mo ngaku black pun

bukan ke male, pale and stale tu sekrg dah jd suami dia? dlu dlu pun semua ex laki dia jenis male,pale and stale.x pernah pon dia kahwin dgn org itam. fake betul org ni.. whitemen yg dia kahwin tu semua ada duit, x sengkek. heran ye kenapa maggot fans betul2 idolakan pompuan jenis fake and x bersyukur niem
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 18-2-2019 02:10 PM
Farnor replied at 17-2-2019 09:44 PM
Haiyoo jenglott, perlahan-lahan kau bina tu grave sndiri.. even ada anak pun plus ana ...


queen ni mmg power.  kuat bdn dan kuat akalnya .

biar la mm dig her own grave. ramai dah perasan apa dia buat. org putih start wondering pesal dia punya speech berbaur politik. memula hentam trump, pastu hantam byk sgt org putih jd tutor kat uni di UK.. Brits UK siap kata, klau majoriti mat salleh of course la yg ramai jd professor kat uni adalah omputih.kan ketara bengap si meggot nie.
.
dia x sedara dia masih rakyat marhean US lg. mulut dia tu mmg x ada insuran. tunggu masa je kena kick dr UK
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 03:21 PM | Show all posts
Agaknya masa dia jumpa si Piers Morgan dulu mcm ni lah gedik nye. Piers tergugat iman jap. Sekali lepas tu kena ghosted sbb si MM tak perlu kan Piers lagi. Dia dah score big...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.189934s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list