Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74877
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-2-2019 02:16 PM | Show all posts
nour2001 replied at 17-2-2019 11:03 AM
Sikit demi sikit citer masa acik dan hazard kat oz timbul...

teruknya perangai mm...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 02:19 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 17-2-2019 09:09 AM
Separate house hold dipercepatkan

ye btoi tu, makin lama makin huru hara kp dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Qwerty007 at 17-2-2019 03:16 PM

Dah keluar news pasal z-list movie yg acik megot berlakon, rasanya dah lama terperam dekat 8taun now baru keluar.

Tajuk movie iols xtau tapi news gelarkan Duchess of Debauchery... Meghan plays a drug-taking party girl in an unseen movie. Deyols cakap even muka megot pun xkeluar trailer.. which means mmg pelakon z-list sgt. Nak tempek gampar xdpt coz pakai hp. Now BRF sure tgh pening kepala byk masalah megot dah buat. One problem after another.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
I feel for BRF.. they have to put up with her nonsense. sakitnya hati..

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 17-2-2019 01:24 PM
iyer.. lain btol muka dia kan..
rasanya masa tu dah ugut ugut bila nak nikah .. kahwin dah lama  ...

but in the end tetap la dungu si dimwit sebab terima jugak nak kawin. Now mendapat kan. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 17-2-2019 05:15 PM

I think queen dulu pun mesti dah discuss dgn pw- they can sense the prob if they said no harry tak boleh kawin dgn meggot and also trouble if they said yes. Proven. Dah kawin mmg byk gila trouble. But at least all by meggot doings. She tak boleh nak berlakon victim if queen tak restu kan? She will of course play the racist card guna PR PR bebal dia tu kalau queen reject harrys request to marry her.

I believe queen E tu cerdik gila la dah berpuluh tahun memerintah dia tahu which is better. Baik si meggot hancurkan diri sendiri (and harry - dah dia yg nak sangat padan muka) daripada queen reject meggot tak bagi kawin kan? And i think queen dok pikir let harry be he bukan in line to be king pun tak effect apa lantakkan je dia. I dont think queen tu naive. She knows exactly what shes doing masa she accepted meggot. She dah tahu eventually all about meggot will be known and people will be sorry for KP instead dapat menantu hantu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 17-2-2019 05:03 PM
but in the end tetap la dungu si dimwit sebab terima jugak nak kawin. Now mendapat kan. Hahahaha

lol...
I second you..
hahahha.. mendpt pompuan serupa dot dot tp nak brits and commonwealth terima dia as keluarga diraja wakaka... nasib badan.. sapa yg nak repair dna nie? ph ke mm? yg buat I tergelak yg kat twitter kata.. anak depa nnt sgt sama dgn rachel pre plastic surgery hahahaha.. plus dna omputeh ph.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 17-2-2019 05:10 PM
I think queen dulu pun mesti dah discuss dgn pw- they can sense the prob if they said no harry tak b ...

teringat drama brf kat netflix tu.
QE mmg bijak, dibantu juga oleh m16 dia.
I think they knew who she was..kisah dia yg colorful semua tu dlm tgn dorg.and QE just tengok je apa MM nak buat kan. MM ingat tu blessing kot dr QE but rather senjata makan tuan tu.

tengok je la bila dia buat mcm2 makin x popular dia d mata Brits. Makin naik popularity the Cambridge.

I am waiting Meggot punya next steps. makin lama nampak cam makin sumbang
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 17-2-2019 11:03 AM
Sikit demi sikit citer masa acik dan hazard kat oz timbul...

lady c ni sape sis nour..iols nk skodeng ig nye..suke hati kan die nk tengking staff..staff kate awal lg kne..kuangaja pnye wallis..dasar kaduk naik junjong..same la si doria...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 17-2-2019 01:52 PM
now PW x bg PH ngan Meghan guna khidmat PR PW Jason Knauf, katanya PH n Meggot just rely on si Chris ...

pdn muke..taktau knp sugars wallis x nmpk yg kapel ni bermslh smpi terpakse separate gini..pdhl dorg rapat kot..iols suke tgk engagement yg melibatkan trio brf..pasni harapan la nk tgk trio brf keluar together gather lg
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 11:24 PM
hi munah.. dorg dah kena monitor. ni kes psl doxxing bagai.. pasal DM buat name and shame tu. Kala ...

Thanks eva. Munah selalu tengok kt ig je sbb blh tgk gmbr2 kate yg cantik at the same time nk peratikan moonbump megan skali. Nnt munah cari update kt twitter.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 08:15 PM | Show all posts

so gedik and flirty...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 17-2-2019 08:44 PM
namieamuro replied at 17-2-2019 07:40 PM
pdn muke..taktau knp sugars wallis x nmpk yg kapel ni bermslh smpi terpakse separate gini..pdhl do ...


sbb MM x boleh nak di didik. dia nak harry ikut je apa dia nak,nilah jdnya. Kate ngan William betul2 ikut protocol, Harry dlu terikut juga rentak abg dan SIL nya. Bila kahwin dgn MM terus jd mcm2 kat hidup dia. Nak buat mcm, kahwin retis D listed.. jd la mcm sekrg
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
munahminah replied at 17-2-2019 08:05 PM
Thanks eva. Munah selalu tengok kt ig je sbb blh tgk gmbr2 kate yg cantik at the same time nk pera ...

twitter mostly dorg ni x suka Meghan sbb dia punya perangai esp selepas pregnant. Before tu dorg biasa je, x ada yg over the top mrh or benci tp lepas pregnant, byk sgt meghan buat x berkenan di hati mrk. saya tengok gambar Harry kena push aside tu kat twitter. Bersabar je la.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mallanhead replied at 17-2-2019 08:15 PM
so gedik and flirty...

ini binI prince? ewww... like a bish
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 17-2-2019 06:36 PM
teringat drama brf kat netflix tu.
QE mmg bijak, dibantu juga oleh m16 dia.
I think they knew wh ...

The right phrase. Very spot on. Senjata makan tuan. Dia ingat queen tu dungu agaknya hahaaaa shes the joke now
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 09:20 PM | Show all posts
eva replied at 17-2-2019 08:43 PM
ini binI prince? ewww... like a bish

Probably mcm ni lah dia gedik n flirty ngan PH. Bila dah dpt bila buat royal duty, pura2 innocence n demure...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 234126 at 17-2-2019 09:24 PM
mallanhead replied at 17-2-2019 08:15 PM
so gedik and flirty...


I tak sanggup nak dgr her voice when u dah bg disclaimer dia menggedik. Even mute pun her body language very yacht girl ok. Byk retis american pakai baju sexy and tak nampak slutty unless THEY ARE SLUTTY and this one here OMG, alarm blaring slutty. Patut la harry suka kan,dia pun boleh tahan dick si dimwit tu. baca kat twitter
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 17-2-2019 06:06 PM
lol...
I second you..
hahahha.. mendpt pompuan serupa dot dot tp nak brits and commonwealth ter ...

Means before repair rahang and hidung tu ke? LOL omg and tambah dna harry yg the brits say not a good looker prince? Do u think what im thinking? Xnak sebut bcse bayi suci but genes parents dia yg salah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiyoo jenglott, perlahan-lahan kau bina tu grave sndiri.. even ada anak pun plus anak pun kali tidak layan like a prince or princess.. Ngam lah jadi minor. jer. Hahaha.. Harusnya william and kate jadi king and queen.. They ols ni lebih layak dan tegas. Kalau charles.. Ramalan guwee urgghh mcm huru hara sikit BRF oleh penangan si wallis senang kena ambil kesempatan huhuhu. Patut rest jak lau si charles lagipun kalau tgk dr segi tenaga kuat lagi c queen dr anaknya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091703s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list