Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74904
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 11:15 PM
byk kan info.. salah satu info I x boleh hadam tu Markle claws tu.. rupanya mmg x ada dlm protocol ...

Kat torontopaper twitter sana ada 1 reply pasal harry ni pun actually sama je buruk perangai since zaman kolej.

So iol xnak kesiankan kat harry dah. Mendapat konsep dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 16-2-2019 09:55 PM
tak juga.. kalau takde keluar pengumuman royal engagement, selalu press tak cover. haritu harry pu ...

I wish x payah la dia krna cover.. buat semak jd sbb sugars dia meroyan x tentu psl.. pastu bila org x setuju kena panggil mcm2 la pulak.. haishh
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 16-2-2019 10:13 PM
Kat torontopaper twitter sana ada 1 reply pasal harry ni pun actually sama je buruk perangai since ...

so sekufu la tu eiks.. bwahahaha.. ok k.. now pls mintak2 dorg dua x payah buat BRF ni jd mcm circus, sian org2 yg ikut tradisi dan protocol istana.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 16-2-2019 09:40 PM
td I mention psl wallis ngan ginger prince nie.
kisahnya ginger prince dha dumped dia pd 2017 tp ma ...

Patut la picture harry kat wedding tu ketat je. Si meggot pun bitchy semacam ada satu pose bitchy sempat kena snap and jadi avatar one insta yang hate meggot. Lupa pulak nama apa and cari2 dah takda
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Megot ni nak kengkonon nak bawak pembaharuan, fresh air to brf, tu yang kengkonon suruh harry jadi gentleman, ladies first konon. Woi sundel tu protokol lah. Dahlah background shady ada ati nak overshadow laki & brf. Sekali keluar semua pekung sundel ni baru ko flush kepala dalam lubang jamban kot. Or not sebab ko shameless sundel..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 11:42 PM | Show all posts
Edited by lee_sakura at 17-2-2019 02:17 PM
dani-rox replied at 16-2-2019 03:00 AM
yg mana satu ko pakai, wahai acik megatron?

huyyoo de jgk je kedai yg jual benda2 ni secara terangan...kalo kt malysia jual online je
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 03:18 AM | Show all posts
judicata replied at 16-2-2019 06:21 PM
iols suspect combination of dominacion & llamalo

"maybe she's born with it, maybe it's... brujeria"
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 03:26 AM | Show all posts
cik_kambing replied at 16-2-2019 06:12 AM
Thanks for sharing minyak senyonyong versi overseasz hehehe
Setuju apa yang you cakap tu. Harry n ...

masa mula2 pertunangan dulu, harry kan pefeeling knight in shining armor - kekunun meghan adalah diana 2.0, humanitarian dan acah2 anak teraniaya datang dari korga berantakan. siap ugut2 BRF kalo dia tak dpt kawen dgn meghan. sekarang? muka ketat memanjang, kepala lak makin botak. ternyata cinta 'suci' tak dpt mengubat hati yg lara tatkala di boo rakyat sundirik  
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 09:09 AM | Show all posts
dani-rox replied at 17-2-2019 03:26 AM
masa mula2 pertunangan dulu, harry kan pefeeling knight in shining armor - kekunun meghan adalah d ...

Separate house hold dipercepatkan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Walahhhh ..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ikinbest replied at 17-2-2019 09:18 AM
Walahhhh ..

Bolehkah skip bapaknya??
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ikinbest replied at 17-2-2019 09:18 AM
Walahhhh ..

Tak betul...Charles nanti ngamuk kalau mak dia bypass charless kasi throne pada William..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Sikit demi sikit citer masa acik dan hazard kat oz timbul...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 16-2-2019 11:03 PM
Patut la picture harry kat wedding tu ketat je. Si meggot pun bitchy semacam ada satu pose bitchy  ...

iyer.. lain btol muka dia kan..
rasanya masa tu dah ugut ugut bila nak nikah .. kahwin dah lama dah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 17-2-2019 03:26 AM
masa mula2 pertunangan dulu, harry kan pefeeling knight in shining armor - kekunun meghan adalah d ...

yeah.. she managed to ruin dorg punya keluarga.
mmg patut pun kena shunned masa Krismas morning prayer tu kat Sandringham tu..semua org x mo melayan sgt dia..

Harry should feel happy.. padan muka.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ikinbest replied at 17-2-2019 09:18 AM
Walahhhh ..

naik takhta awal? OMG meggot terpaksa la tunduk kat Kate hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 17-2-2019 11:02 AM
Tak betul...Charles nanti ngamuk kalau mak dia bypass charless kasi throne pada William..

he waited for the entire life to be a king.. mau x geram tu.. tunggu sejak lahir lagi tu nak jd king..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 17-2-2019 11:03 AM
Sikit demi sikit citer masa acik dan hazard kat oz timbul...

ish ish ish..
peliknya MM ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
now PW x bg PH ngan Meghan guna khidmat PR PW Jason Knauf, katanya PH n Meggot just rely on si Christian Jones. Bukan time si Christian nie ka mcm2 hal keluar. Now dorg dah berbagi staff kan .. jenuh la si PH nak membayar gaji
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 17-2-2019 09:09 AM
Separate house hold dipercepatkan

masa dorg pindah ke Frogsmore tu masa PH ngan MM masih lg dlm tour kan. huhu.. now pr pun dah pecah, pw x mo share ngan ph. ngam la tu. well done MM ko la pemusnah dorg semua.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
8.741370s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list