Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
73869
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-2-2019 12:04 AM
Skrub dengan pucuk jambu batu

Geram nak scrub facial dia....berdaki.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni takde gmbr perut bantal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 02:55 AM | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 04:22 PM
byk satanic, voodoo dan segala ilmu x elok kat USA tu.. x mustahil lor dia ambik nasihat professio ...

mun sik silap di US nun ada kedai voodoo dan brujeria aka witchcraft.
bayangkan di msia, bomoh buka kedai jual minyak pengasih, santau bagai... susun atas rak





Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 03:00 AM | Show all posts
yg mana satu ko pakai, wahai acik megatron?








sejujurnya sikit pun ai tak kesian dgn harry... selayaknyalah kawen dgn meghan tuh. perangai dia sewaktu single dulu pun tak semenggah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 16-2-2019 05:00 AM
yg mana satu ko pakai, wahai acik megatron?



Thanks for sharing minyak senyonyong versi overseasz hehehe
Setuju apa yang you cakap tu. Harry ni masa remaja memang tak semenggah, I think imej dia macam suci2 sikit sebab
1. Orang masih teringat2 dia budak umor 12 tahun yang iring keranda mak dia. Dah tua bangka dah now!!
2. PR palace mesti cepat cover balik, bagi imej dia harum suci.
I pun takde berkenan sangat Harry ni but I must admit video engagement dia dengan Acik Meghan memang nampak macam depa betui2 in love. Tapi itu firasat I lah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
i baru bca rupanya meggot singgah 5 minits and later for hours utk engagement dia lawat shelter animals tuh.. bezanya ngn kate yg stay 5 hours kat conference
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 16-2-2019 03:00 AM
yg mana satu ko pakai, wahai acik megatron?



sah kena ubat voodoo si mm
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kosukeconan replied at 16-2-2019 08:54 AM
i baru bca rupanya meggot singgah 5 minits and later for hours utk engagement dia lawat shelter anim ...

dia lambat berjam jam kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 16-2-2019 03:00 AM
yg mana satu ko pakai, wahai acik megatron?



Omaigodddd...untuk penunduk tuh...
Silap haribulan semua kena calit dgn yg itu. Mintak simpang ooiiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 06:20 PM | Show all posts
eva replied at 16-2-2019 10:54 AM
dia lambat berjam jam kan

lambat sejam klu tak silap. patut mai pukul 12 mcm tu... photographers & journalist yang perlu cover cerita dia kena la gi sana awal untuk set up tapi dia mai dalam pukul 1 macam tu la.. pastu singgah 20 minit ja. stiiilll, sugars dia kata ooo wallis sangat sayangkan haiwan. tak lupakan anjing dia yang rescue dogs tu takat pegang tak sampai semenet pastu org amik gmbr nak kata cenggitu

tu yg ramai tak puas hati sebab sejuk kot.. winter pastu kena tunggu dia lama.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 06:21 PM | Show all posts
dani-rox replied at 16-2-2019 03:00 AM
yg mana satu ko pakai, wahai acik megatron?

iols suspect combination of dominacion & llamalo
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 07:20 PM | Show all posts
Kenapa Prince Charles halau Wallis Red Hair ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 07:37 PM | Show all posts
mehmet replied at 16-2-2019 07:20 PM
Kenapa Prince Charles halau Wallis Red Hair ?

Bila dia halau?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 07:41 PM | Show all posts

Itu aku baca wordpress. Ada link sini. Masa birthday Charles.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 08:54 PM | Show all posts
mehmet replied at 16-2-2019 07:41 PM
Itu aku baca wordpress. Ada link sini. Masa birthday Charles.

Yg tu la mmg la over sgt dgn guess
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 16-2-2019 06:20 PM
lambat sejam klu tak silap. patut mai pukul 12 mcm tu... photographers & journalist yang perlu cov ...

sapa nak menunggu time winter.. sib baik la uk tu x mcm artic.
apa pon pompuan ni mmg fake, sugars dia je yg gila kat dia.
pastu bc kat twitter..mak oi penyanjung dia yg educated tu punya twist and turn nak bgtau org lain salah sbb x suka Nutmeg. Eii dorg buta ka apa..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
td I mention psl wallis ngan ginger prince nie.
kisahnya ginger prince dha dumped dia pd 2017 tp masa wedding kwn dorg kat Jamaica, they kissed and made up.. pastu x lama lepas tu propose.. now it is getting clear kenapa Harry x mo anak lg..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dah 2 hr si MM x kena cover oleh press walaupun hadir buat royal duty kat majlis tertentu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 09:55 PM | Show all posts
eva replied at 16-2-2019 09:43 PM
dah 2 hr si MM x kena cover oleh press walaupun hadir buat royal duty kat majlis tertentu.

tak juga.. kalau takde keluar pengumuman royal engagement, selalu press tak cover. haritu harry pun ada engagement juga kat KP tapi private, so no pictures. depends on the type of engagements la kot... selalu kat KP macam takde je gambar. even will, kate, harry pon takde gambar rasanya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 11:15 PM
byk kan info.. salah satu info I x boleh hadam tu Markle claws tu.. rupanya mmg x ada dlm protocol ...

Kat torontopaper twitter sana ada 1 reply pasal harry ni pun actually sama je buruk perangai since zaman kolej.

So iol xnak kesiankan kat harry dah. Mendapat konsep dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109915s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list