Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74287
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2019 09:51 PM | Show all posts
234126 replied at 15-2-2019 09:45 PM
What? jaga  laki dah mcm jaga anak remaja pulak. Dah la orang speku umur dia bukan 37 tapi dah 40+ ...

sian harry, mcm mak tiri plk perangai megot
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 15-2-2019 04:37 PM
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread698038/pg1

hat ni lagi xtahan kalu baca..huhuhu..seram  ...

Betul ke? Mcm mengarut je.. kalau nk jadikan 9/11 kenapa tak kawen 9 april je instead of 29 april. N apa kena mengena illuminati nk kena kawen kaitan dgn 9/11 pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 15-2-2019 09:41 PM
Bukan fan harry. Fan si meggot hahaha. So kalau harry king dapat la meggot jadi queen. Delusiona ...

owhh... eiii.. x berkenan langsung la diva tu jd queen. perang saudara terus kat UK klau si harry naik takhta.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 15-2-2019 09:45 PM
What? jaga  laki dah mcm jaga anak remaja pulak. Dah la orang speku umur dia bukan 37 tapi dah 40+ ...

my bad.. tu konon security yg bgtau harry kena curfew hour gitu.. 45 mins.. bukan si MM yg imposed. Tapi kalau bini dia imposed pun x mustahil.. considering perangai hauk dia, x mustahil dia buat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 15-2-2019 09:51 PM
sian harry, mcm mak tiri plk perangai megot


dipaksanya harry tu jadi vegan jugak padahal sebelum kawin elok both panggang2 ayam kat dapur pastu harry propose masa tgh masak
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
I found this.. kat harry markle.

maybe you all dha baca.. tp saya nak post semula.. mmg tepuk dahi ooo bc writing nie..

napa la harry nak sgt pompuan nie jd bini.

https://harrymarkle.wordpress.com/2018/12/16/harry-markle-the-spare-part/
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 09:58 PM
my bad.. tu konon security yg bgtau harry kena curfew hour gitu.. 45 mins.. bukan si MM yg imposed ...

Ohhh security suruh. Tapi ni one million dollar question ni, if anything happen to harry pun ade impact besar ke to england? Or queen Es monarchy? Kalau william tu ye la. He future king. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 09:59 PM
I found this.. kat harry markle.

maybe you all dha baca.. tp saya nak post semula.. mmg tepuk dah ...

Lepas baca blog tu mata iol lagi terbukak luas and start active replying here. Dulu sikit2 je stakat baca and pass on. Pastu terus stalk charlatan megxit messyduches semua tu. Geram sgt kat meggot.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in!! Munah follow since vol 1. And keep update from messytheduchess and mexit. Tp messytheduchess tu mcm dh jarang je ada update.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 15-2-2019 10:01 PM
Ohhh security suruh. Tapi ni one million dollar question ni, if anything happen to harry pun ade i ...

cucu dia .. mesti jaga keturunan gak..

apa pon..klau meggot kena kidnap, I ok jah.. biar la dia merasa hidup tanpa protection. what ptotects her only her pillow bump
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 15-2-2019 09:58 PM
dipaksanya harry tu jadi vegan jugak padahal sebelum kawin elok both panggang2 ayam kat dapur pa ...

napa la makcik tu nak sgt jd vegan. cukup dia seorg vegan, biar la harry makan apa dia nak. bukan perut dia pon. eiii..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 15-2-2019 10:03 PM
Lepas baca blog tu mata iol lagi terbukak luas and start active replying here. Dulu sikit2 je stak ...

byk kan info.. salah satu info I x boleh hadam tu Markle claws tu.. rupanya mmg x ada dlm protocol berpegangan tangan.
kemudian salaman tu bini dlu, itu pun x ada dlm protocol.how dare meggot buat harry gitu! x sedar d untung..

setiap kali kalau Harry feel very sad dia akan fiddle his ring.. hurm.. kengkadang sian jugak tp nak buat cana..dah dia nak sgt meggot
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
munahminah replied at 15-2-2019 10:08 PM
Check in!! Munah follow since vol 1. And keep update from messytheduchess and mexit. Tp messytheduch ...

hi munah.. dorg dah kena monitor. ni kes psl doxxing bagai.. pasal DM buat name and shame tu. Kalau nak bc something different pergi la ke twitter. Type je notmyduchess atau megxit. ramai kat sana.. I sll bc teacelebrity, benzie,ptr dan byk lg.kat sana la bc mcm2 including PH pernah kena push aside oleh meggot. utk yg kalis sumpah seranah rajin la baca sMeghol duchASSs tu.. dia sll mencarut kat sugars.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 05:30 AM
Assalamualikum dan pagi semua....
By now you ladies mungkin dah dgr acik tu sudah ada bunga yg akan ...

salam takziah kak nour atas pemergian ibu mertua..

knp burok benar bunge wallis dpt..sesuai sgt dgn diri die

acik tu mesti tgh rengsa dgn kate sbb name kate tgh meninggi dek sbb baju2 cantik dan sbb last event kate success..

xde ke reporter yg bole tayangkan gamba acik wallis ni pandang sinis kt kate..epic btl gmba tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon jgn la ade fans meggot kt msia ni malukan name malaysia kt komen2 tu..be it..suke atau tak..harry tu jauh sesgt nk jd king..

toksah la brangan tggi sgt ala acik diana ape tah yg brangan konon bole vote utk harry wallis jd king queen..yaksss
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 16-2-2019 12:09 AM

Hari ini Kate date ngan Prince Louis.. dia ajak Louis pergi ke tasik ditemani oleh seorg security. Masalahnya I dunno how to put the pic of Kate ngan baby stroller dia kat sini. Video dia ngan Louis kat tepian tasik pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 12:03 AM | Show all posts
namieamuro replied at 15-2-2019 11:27 PM
salam takziah kak nour atas pemergian ibu mertua..

knp burok benar bunge wallis dpt..sesuai sgt ...

mmg satu dunia memuji kate dek kerana pakaian beliau yg sgt cantik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
teruk betul guna hp ni.. typo memanjang
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 12:12 AM | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 09:59 PM
I found this.. kat harry markle.

maybe you all dha baca.. tp saya nak post semula.. mmg tepuk dah ...

check in
follow benang ni dari mula.tp seronok baca.
thanks bg link blog tu.tak pernah baca lg. boleh jd bacaan time rajin
i just can say padan muka harry.lol.



Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
wookiehoney replied at 16-2-2019 12:12 AM
check in
follow benang ni dari mula.tp seronok baca.
thanks bg link blog tu.tak pernah baca lg.  ...

jom kita ke ladang..jom tanam bawang.
;)
blog tu dia update sikit sikit tp very good info dia.. termasuk la kisah2 staff dia yg resign tu.. masa krismas tempoh hari boleh tahan dingin sambutan keluarga QE ngan si Meggot.. mmg kena boikot la tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.152691s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list