Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
80449
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 15-2-2019 04:02 PM
ada gambar dia peluk patung yang serupa prince harry kat set suits tu... tu yg dorang speku voodoo ...

byk satanic, voodoo dan segala ilmu x elok kat USA tu.. x mustahil lor dia ambik nasihat professional dorg .. nak dpt big fish takkan usaha cikai..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 15-2-2019 03:33 PM
tah la meollss dulu mse tahun 2011-2012 kan femes psal freemason so ade la org2 tag kt fb psal BRF ...

ermm I heard that too.. bab freemason nie.. tp nak percaya 100% tu tak jugak. Zmn dolu dolu pun dorg ada witch hunt kan.. kat UK pun ada witch ngan wizard bagai. overall segala benda alah tu wujud lama dah.. x tau la klau family brf ikut
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 04:26 PM
ermm I heard that too.. bab freemason nie.. tp nak percaya 100% tu tak jugak. Zmn dolu dolu pun do ...

Macam kesultanan melayu jugaklah yg aasociate dengan jin esp perak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 15-2-2019 03:33 PM
tah la meollss dulu mse tahun 2011-2012 kan femes psal freemason so ade la org2 tag kt fb psal BRF ...


Masa maggot mula2 kawin ada yg kata maggot ni sebenarnya jantan, representing baphomet. Mula2 mmg tak percaya tapi maggot ni makin lama makin buat hal rasa mcm nak percaya pulak
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:35 PM | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 04:26 PM
ermm I heard that too.. bab freemason nie.. tp nak percaya 100% tu tak jugak. Zmn dolu dolu pun do ...

tu la meollss nak percaya bulat2 pun xtau..kalu nk tau lagi lanjut leh google je freemason among BRF ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 04:37 PM | Show all posts
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread698038/pg1

hat ni lagi xtahan kalu baca..huhuhu..seram yachhh..**hasil google
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 05:36 PM | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 05:37 PM | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-2-2019 04:30 PM
Macam kesultanan melayu jugaklah yg aasociate dengan jin esp perak.

ohh ok k faham faham
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 15-2-2019 06:16 PM
chicozinn replied at 15-2-2019 04:37 PM
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread698038/pg1

hat ni lagi xtahan kalu baca..huhuhu..seram  ...


oh snap hahahaha.. x mo baca aaaa.. writer ni anggota satanic kah? napa some weird things je dia buat.. klau yg buat ni PH atau MM saya boleh percaya hahaha.  ritual yg dorg tulis ni entah betul ke tidak. takut imaginasi penulis je kan.. tp scary mary betul apa dia buat.. melalut betul!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 03:54 PM
ada kat twitter, bukan peminat dia buat calculation bila dia due. Dorg kata 22 April. OMG.. dia nak  ...

boleh jd jugak meggot akan plan mcm ni.. induce spya boleh la bfday anak dkat2 ngn befday QE..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 06:31 PM | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 11:01 AM
All the rumours yg kata acik tu sombong n mean girl mmg bukan rumor, aku caya je citer staff kena ma ...

Hi sis nour! condolance to u and ur family..

harap2 ada plan BRF buat dlm diam..ni queen dah balik BP harap dia plan dgn M16 utk kick this clamydia out
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kosukeconan replied at 15-2-2019 06:28 PM
boleh jd jugak meggot akan plan mcm ni.. induce spya boleh la bfday anak dkat2 ngn befday QE..

sgt x suka sis dia punya plan.
mean, calculative and of course nak naikkan dia dan anak2 dia.. eiii.. benci nya.. imagine benda yg dia buat
1. paparazi photo konon dia dgn harry dating.
2. suruh PC walking dgn dia kat aisle. Bakal King of UK tu.
3. Minta Vladimir Tiara dipakai masa kahwin dia .
4'Pastu overshadow semua brf, membelakangi QE bagai..

nasib la dia wujud zmn ni..klau dia wujud zmn Anne Boleyn dah lama dah kepala bercerai dr badan..

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
marhaen UK kata since dia x hormat dgn QE masa satu event tu, yg dia bg back dia kat QE tu, dia dha x pernah muncul dlm majlis bersama QE. Now tu very telling klau sugars dia masih memuja yg QE suka kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pardon me pasal curfew 45 mins tu.. kononnya bukan dr MM tp dr security bagai takut serangan ISIS. ni dr National Inquire majalah yg report konon Prince Harry baru jumpa his biological father. adeh tabloid.. bukan ke biological father harry tu si charles..almost everyday kot dia jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 08:21 PM | Show all posts

Come on harryyyyyy kuasa ditanganmuu hapuskan diaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ada you all baca Harry Markle punya blog? sian Harry.. mmg MM bawak manyak bad luck pada Harry.apa boleh buat, he made the bed, he had to sleep on it.. hadap je la DoS tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 01:05 PM
karats Harry ada kat sini ke??? Dorg nak dia jd King? Adeh memalukan Msia. Kat Msia bukan main kor ...


Bukan fan harry. Fan si meggot hahaha. So kalau harry king dapat la meggot jadi queen. Delusional tak habis2  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 11:24 AM
Ooohhh wujud lagi ke thread tu? Hehe

Ada.and its new. Ada kat kuiz ke trivia sebab thread tu ala2 kuiz pastu byk komen2 kat situ. Takda la direct  but in a way you can sense ada wallis sugar hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 01:01 PM
woow katanya Wallis bg curfew hours kat Harry. 45minit je jumpa kwn2 Harry sbb takut Harry kena ap ...

What? jaga  laki dah mcm jaga anak remaja pulak. Dah la orang speku umur dia bukan 37 tapi dah 40+ Hahaha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list