Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
73861
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Harry nampak happy di Norway
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 15-2-2019 06:44 AM
Kate bunga apa?

Bunga rose
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:51 AM | Show all posts
Tengok ig banyak dah reporter duk hentam mekgan ni.
nak start kick her kot.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 09:54 AM | Show all posts
lotionmilo replied at 15-2-2019 09:25 AM
Harry nampak happy di Norway

Kan chuolsss... nampak ceria tapa wallis disisi ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_kambing replied at 15-2-2019 02:46 AM
Check in. Siapa pulak dari Malaysia fans Harry ni

Ewwww memalukan nama malaysia laa. Apeni. Seriously harry yang liar tu dia nak suruh jadi king?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 05:30 AM
Assalamualikum dan pagi semua....
By now you ladies mungkin dah dgr acik tu sudah ada bunga yg akan ...

Rapid wilting and death - yes, sounds apt enough. Soon . Not as in death, masuk coffin hahaha iol tak kejam. Death as in the death of her circus drama
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 05:34 AM
Agak2 ada dlm forum cari ni tak...NK tau jugak dlm forum ni ada pengikut acik tu tak, ke tak beran ...

Maybe ada berkuntum kat thread pasal siapa jadi the 1st queen of england tu hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 05:30 AM
Assalamualikum dan pagi semua....
By now you ladies mungkin dah dgr acik tu sudah ada bunga yg akan ...

hahhahaga.. I saw that flower yg bakal membw nama dia..
nasib baik la bukan poison ivy..
tp klau bunga menjalar warna purple tu boleh dikaitan dgn dia.. social climber.
kuat betul sindiran BRF kat dia hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 05:34 AM
Agak2 ada dlm forum cari ni tak...NK tau jugak dlm forum ni ada pengikut acik tu tak, ke tak beran ...

I nearly converted into fans dia.. tp bila bc how dia get Harry... bye bye laaa... the worst ever scam org tu.. bila melibatkan duit, status dan glamour..she will do anything to get it.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
All the rumours yg kata acik tu sombong n mean girl mmg bukan rumor, aku caya je citer staff kena marah nangis tu semua...ni dah dpt jadi douches lagilah hidung dongak langit..boleh tgk je cara dia jalan mendada...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:10 AM | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 11:01 AM
All the rumours yg kata acik tu sombong n mean girl mmg bukan rumor, aku caya je citer staff kena ma ...

tak heran pon... dari gaya dia bercerita pasal diri dia dalam talk show kat IG wycwyg tu pon dah tau dia jenis memang so full of herself.


cara dia up tentang diri dia mak aih. memang babi pon boleh terbang ok. double majored international relation & theatre la, keje kat embassy la for 'a while'... hello? 6 minggu je okay. pastu ko kena kick out. belajar french 8 tahun tp pastu jadi deplorable


typical narc speaking la nih. suka think highly of herself. dia je bagus.. org lain memang tak bagus. dari cara bercakap pun da tau.


annoying woman.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
kosukeconan replied at 15-2-2019 09:07 AM
takziah atas pemergian mak mertua.. moga arwah ditempatkan di kalangan org2 beriman..

btw, i ad ...

Thank you....
Aah pasal.bunga..bukan acik tu sorg je dpt bunga nama dia, diana bunga rose, george pulak daffodil...tapi itulah jenis bunga yg diberi, patut fanataik acik tu rasa insulted..climbing fungus..yike..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 15-2-2019 10:15 AM
Maybe ada berkuntum kat thread pasal siapa jadi the 1st queen of england tu hehehehe

Ooohhh wujud lagi ke thread tu? Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:34 AM | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 05:30 AM
Assalamualikum dan pagi semua....
By now you ladies mungkin dah dgr acik tu sudah ada bunga yg akan ...

Pandai juga omputeh ni berkias
ni kalo tak paham jugak, tak tahu laaa
rasanya RF buat dengan cara diam-diam atau play safe kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 15-2-2019 11:01 AM
All the rumours yg kata acik tu sombong n mean girl mmg bukan rumor, aku caya je citer staff kena ma ...

kalau family dia pun dia layan mcm tu, expect dia layan lagi teruk pd org lain esp staff istana. Mmg nampak perempuan nie mean. sugar coated je perangai nya tp sebenarnya hauk ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 15-2-2019 11:10 AM
tak heran pon... dari gaya dia bercerita pasal diri dia dalam talk show kat IG wycwyg tu pon dah t ...

6 minggu kena kick out... tu terlalu bengappp tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 11:56 AM | Show all posts
eva replied at 15-2-2019 11:45 AM
6 minggu kena kick out... tu terlalu bengappp tu

she failed the entrance exam. kalau dia pass, memang pathway nak jadi ambassador tu cerah. tp ramai gak yang bijak pandai fail exam tu...


but takde la macam wallis kan... oooo i went to work at us embassy for a while.


as if hebat sangat. dapat keje situ pon sebab pakcik dia yg pulled some strings. caiitttt. dasar tak kenang budi punya pompuan!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 15-2-2019 11:56 AM
she failed the entrance exam. kalau dia pass, memang pathway nak jadi ambassador tu cerah. tp rama ...

ini ibaratnya kat Msia masuk exam PTD x lepas la nie... well.. too bad. klau jd wakil ng dia pun pastinya hauk.mesti always nak menang je klau buat negotiation.. hahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ikinbest replied at 15-2-2019 09:54 AM
Kan chuolsss... nampak ceria tapa wallis disisi ..

woow katanya Wallis bg curfew hours kat Harry. 45minit je jumpa kwn2 Harry sbb takut Harry kena apa apa kan. Haish pompuan nI.. very insane
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 15-2-2019 10:12 AM
Ewwww memalukan nama malaysia laa. Apeni. Seriously harry yang liar tu dia nak suruh jadi king?

karats Harry ada kat sini ke??? Dorg nak dia jd King? Adeh memalukan Msia. Kat Msia bukan main korang aaaa x mo agong bagai.. tiba kat UK beriya nak Harry jd King? Korang ni dah kenapa? Jgnkan jd King, jd ketua rumahtangga pun dah hauk, punah dek ikut je apa bini dia nak, x mo ajar apa yg patut.Bygkanlah klau dia jd raja.. terus jd mcm French Revolution ok!Mati katak mati sia sia dek perangai hauk bini!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089344s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list