Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74060
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-3-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 23-3-2019 02:35 PM
anak dia x salah. anak tu nnt akan kena ambil oleh QE. Tp klau dia pakai surrogate, mesti la dorg  ...


Agaknya btul anak moonbump, tu yang QE pun liat nak bagi title. I harap QE x bagi, I rasa kalau ada makin kaduk naik junjung. Entah berapa pulak dia perabeh belanja baju n kelengkapan anak dia.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 23-3-2019 07:30 PM
klau u wish to have Wallis 1 dan 2 jd your hostess.. ok jer hahaha

Hahaha. Hell NO ! Thanks. But No, Thank you. Next ! Haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Uolls .. Read up this !


https://twitter.com/ARunner300/status/1109248531162816512?s=19
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Wakefield replied at 23-3-2019 01:24 PM
Agaknya btul anak moonbump, tu yang QE pun liat nak bagi title. I harap QE x bagi, I rasa kalau  ...

i rasa dia buat business baju kanak2 kot utk anak dia.. baju yg natural gender, baju ph/diana waktu kecil apa2 la mengikut imaginasi gila dia tu.. of course baju tu milik kengkawan dia.. atau milik dia sendiri tapi kaver2 malu gitchu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 23-3-2019 06:07 PM
Lord Geidt yg baldy tu ye.. dengar khabar PC caused havoc menyebabkan LG kena fired dulu.

Yup PC tak suka Lord ni tapi dia paling loyal kat queen dan queen trust him.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 23-3-2019 06:41 PM
Siapa lord geidt ni kasi pencerahan sikit

Kira secretary Queen la dulu, tapi dah brenti 2 or 3 years, and queen hired dia balik.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Too much la this couple...kona baring lap cecah lutut pny alasan.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 23-3-2019 11:16 PM
Yup PC tak suka Lord ni tapi dia paling loyal kat queen dan queen trust him.

Apa plak alasan para sugars bila qe hired dia balik...msti alasan suci murni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 24-3-2019 12:14 AM
Apa plak alasan para sugars bila qe hired dia balik...msti alasan suci murni...

Ada jer sugars akan spin balik....manipulative kannnn.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Wakefield replied at 23-3-2019 11:24 PM
Agaknya btul anak moonbump, tu yang QE pun liat nak bagi title. I harap QE x bagi, I rasa kalau  ...

Tapi orang kata kalau nanti Charles jadi King anak-anak Meghan and Harry akan dapat title. Dulu kan I menyampah gitu-gitu jer dengan dua-dua ni, tapi now I sangat gerammmm (emosi pulok haha).
Kalau baca komen-komen fans dia ni ya ampun sakit hati betul. Siap depa attack Dickie Arbiter kat twitter dengan anak dia sekali kena.
Dickie ni ada komen kata dia tak impressed dengan baby shower. Lepas tu Dickie ni dulu masa Meghan date dengan Harry memang dia tweet kata tu just fling jer. The latest dia tweet kata nampak Harry ni lebih tenang kalau pegi function sensorang.
Maka bagai bangkit dari kuburan, fans Meghan pakat dok attack, main racial card. Tak senonoh!
Makin lama macam makin menjadi depa ni.
Semua orang depa nak attack, Kate yang takde buat apa pun depa kata macam-macam. Mental sekor-sekor.

Btw dalam video porn tu kan, bukan video biasa-biasa katanya. Video tossing the salad - menjilat punggung lelaki. Tapi muka tak nampak, just nampak kepala dari atas orang kata. Geli betul.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 24-3-2019 12:01 AM
i rasa dia buat business baju kanak2 kot utk anak dia.. baju yg natural gender, baju ph/diana wakt ...

Dengarnya dah ada brand yang akan produce baju sedondon ibu dan anak untuk Meghan ni. So dia akan terus merching dan merching dan merching sampai Abang Jamil mampos.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_kambing replied at 24-3-2019 04:01 AM
Tapi orang kata kalau nanti Charles jadi King anak-anak Meghan and Harry akan dapat title. Dulu ka ...

Euww .. Dasarrr maggot. Wekk muntah. Haha. Btw. Agak video porn maggot tu QE dpt tgok tak ek? QE kott. Mustahil tade sources yg bole sampaikan vdeo kat dia. Kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 08:26 AM | Show all posts
birthday eugine pn dia nk jgk spotlight

  


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah cecah page 100 yer?

I pakai hp. Nampak macam dah 101
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 08:42 AM | Show all posts
why kate????Kate Middleton 'falls out with best friend and tells William to phase her out'
The reported fall out between the Duchess of Cambridge and Rose Hanbury - who is the Marchioness of Cholmondeley - is said to be much worse than first thought
ate Middleton has fallen out with one of her long-term best friends, it is claimed.
The fall out between the Duchess of Cambridge and Rose Hanbury  - who is the Marchioness of Cholmondeley, is said to be much worse than first thought.


Prince William is said to have tried to broker peace between the pair, according to The Sun .
The royal couple have previously enjoyed double dates with Rose and her husband David Rocksavage who live nearby, close to Sandringham, Norfolk.
The paper claims Kate has told William that Rose, a former model, should be 'phased out' as one of their closest friends.
Kensington Palace declined to comment when approached by Mirror Online.
he paper reports the source saying: They (Kate and Rose) used to be close but that is not the case any more.
William wants to play peacemaker so the two couples can remain friends, given they live so close to each other and share many mutual friends.
But Kate has been clear that she doesnt want to see them any more and wants William to phase them out, despite their social status.
Rose, 35, and former film-maker David, who is 58, live just 3.5 miles down the road from Anmer Hall, which was gifted to the Duke and Duchess by the Queen.
The couple have twin boys Alexander, Earl of Rocksavage and Oliver, Lord Cholmondeley, who have been playmates of Prince George, and daughter Lady Iris.
Rose first grabbed headlines when she posed for a picture with Prime Minister Tony Blair in 2005, alongside her socialite sister Marina.
They also attended the royal couples wedding eight years ago.
Rose is also a patron of the EACH charity, along with the Duchess of Cambridge.

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 08:43 AM | Show all posts
Syd replied at 24-3-2019 08:29 AM
Dah cecah page 100 yer?

I pakai hp. Nampak macam dah 101

101 dh syd..tunggu istana baru la ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 24-3-2019 08:43 AM
101 dh syd..tunggu istana baru la ni..

Dah bukak umah baru tu.

Mod @kakasotong2. @babydoll, mohon tlg lock kan istana ini. Tq
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088180s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list