Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
74852
View
2012
Reply

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

 Close [Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 18-2-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 18-2-2019 02:13 AM
ada some tulis kat twitter. dorg ni rasanya mmg geng2 charltanduchess ka atau notmyduchess gitu, do ...

err i bace memule wallis grab crown kepala atas..rupenye yg kepala bwh..euwwwwwwww ziziknye wallis..kate will pn mesra takat gitu je..belum pnh melampau mcm ni..ape yg die nk buktikan sebenanye ni..die igt tu US ke n laki die commoner je?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 18-2-2019 11:16 AM
Isteri Australian Governor General..tak lama lepas hazard balik Andrew dihantar ke Australia.kena  ...

ooo okey baru iols ingat case ni..ade bace komen kt mane tah psl kapel ni nampak je sweet dpn org..tp sbenanye takdela sweet diabetes sgt pn blkg tabir..n prangai wallis tengking staff kt oz tu pn ade org chite..

dasar peghak wallis ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 03:28 PM | Show all posts
eva replied at 18-2-2019 02:02 PM
ada sesiapa bc cerita psl MM buat lawatan ke universiti mana ntah. Yg dia buat komen psl professor " ...

kuatnya rasis megot ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols, betulkah mak si megen doria tu yang half white??
So which means megen is 3/4 white?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 18-2-2019 03:25 PM
err i bace memule wallis grab crown kepala atas..rupenye yg kepala bwh..euwwwwwwww ziziknye wallis ...

Kate tak grab balls william depan khalayak pun keluar tiga ketul anak juga kan si kate tu.

Motip low class ghetto sangat acik meggot ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 18-2-2019 03:25 PM
err i bace memule wallis grab crown kepala atas..rupenye yg kepala bwh..euwwwwwwww ziziknye wallis ...

mmg jijik..
ewww.. x tau nak ckp apa..
dia goda every man yg dia nak kot.  
ntah2 dia aim nak goda pw
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 18-2-2019 03:28 PM
kuatnya rasis megot ni

dia should be happy sbb biracial.
tp dia gunakan dia punya background utk dia punya gain.
dlm kes dia nie, First African American marrying into Brit Monarch blah blah..
apa lg sombong nya dia dgn dia punya new family. Walhal dia Duchess saja.

jauh sgt beza perangai si Meggot ni dgn seorg commoner yg berkahwin dgn 2nd on the line kat Europe Monarchy, nama dia. Princess Angela of Liechtenstein is the wife of Prince Maximilian of Liechtenstein.. dia nie African Panama dan dia very down to earth. Itu Princess tu bukan Duchess.Before kahwin dgn suami dia Prince Maximilian dia bekerja as designer dan ada line fashion sendiri A.Brown. Dia design baju kahwin dia sendiri in 2000 .Also baju kahwin dia mmg Meggot kopipes je dr dia.. tasteless MM tu.Gaya, baju, tiara, veil semua dia copy ala Princess Angela.. ish ish ish.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 05:38 PM | Show all posts
joy_ah replied at 18-2-2019 04:34 PM
Chuols, betulkah mak si megen doria tu yang half white??
So which means megen is 3/4 white?

lagik ckit dna black yang dia dok shoved up people's face mana aci kata diri tu black sedangka suku jaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 18-2-2019 05:52 PM
joy_ah replied at 18-2-2019 04:34 PM
Chuols, betulkah mak si megen doria tu yang half white??
So which means megen is 3/4 white?


very unlikely half white.. mungkin ada zmn tok kadok dlu white. muka wise nampak keturunan mcm tok tok itam. ke I salah tengok hahaha.. okla klau dia nak ngaku 3/4 itam wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eva at 18-2-2019 06:34 PM
joy_ah replied at 18-2-2019 04:35 PM
Kate tak grab balls william depan khalayak pun keluar tiga ketul anak juga kan si kate tu.

Moti ...


klau Kate buat, bukan setakat nama Waity Kaity kena kat dia.. semua nama x elok keluar.. mmg trashy betul kan grabbing bagai.. eww..

not sexy but offensive. mungkin benda nie x kena bgtau pd QE, klau QE tau benanah la telinga MM dengar bebelan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 18-2-2019 04:35 PM
Kate tak grab balls william depan khalayak pun keluar tiga ketul anak juga kan si kate tu.

Moti ...

dah lama perati perangai si Maggot ni.
Excessive PDA bila dgn Harry. Pastu dah preggy ni excessive PDA on the baby bump pulak..tangan tu tak dok diam.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 07:02 PM | Show all posts
mizziaz replied at 18-2-2019 06:04 PM
dah lama perati perangai si Maggot ni.
Excessive PDA bila dgn Harry. Pastu dah preggy ni e ...

megot dok pegang perot mcm seolah2 nk bagi tau "lihat lah dunia, aku tgh mengandungkan pewaris takhta britain..kau adooo "....hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cik_kambing at 18-2-2019 11:42 PM

Siapa ada twitter boleh stalk/follow akaun kawan Harry

@RCAuthor

Direct je dia tulis situ takde bunga2 macam torontopapers1.

Tapi takdela benda baru pun; just menyokong pandangan kita pasal
1. Harry ni pun boleh pakai sangat, liar, senang dimanipulate.
2. Acik Meghan menggunakan kepakarannya untuk menggoda Harry ala2 scene 90120.

Nervous nak tunggu kesudahan drama ni. Pregnant ke idok?
Ramai yang tak suka Meghan kata dia tipu pregnant. Tapi macam hampir mustahil nak tipu Queen E kan, sebab benda ni bukan benda kecik.

Update: Alamak tak lepas upload screenshot!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 10:56 PM | Show all posts
eva replied at 18-2-2019 02:09 PM
queen ni mmg power.  kuat bdn dan kuat akalnya .

biar la mm dig her own grave. ramai dah per ...

bak kata ummah socmed nganok meghan: "just bcos your ratchet ass got lucky and married a stupid prince, doesn't mean you're so much better than the rest of us."
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 10:59 PM | Show all posts
cik_kambing replied at 18-2-2019 09:41 PM
Siapa ada twitter boleh stalk/follow akaun kawan Harry

@RCAuthor

ada org kata torontopapers1 tuh hanya nasik tambah, dia cuma repeat apa yg org lain dah bincangkan psl meghan. ada jua yg syak tp1 adalah umpan utk menarik ummah haters si megatron agar senang nak doxxing dia org.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 15-2-2019 06:55 PM
mun sik silap di US nun ada kedai voodoo dan brujeria aka witchcraft.
bayangkan di msia, bomoh b ...

2/3 hari lepas, iolls naik bas.. iolls terrrrrr-dengar pakcik tu dok promote minyak pengasih dgn buluh perindu dia dgn pakcik2 yg lain.. rengsanyaaaa dgn bau dia.. dahlah cerita dia pun gatai miang nak mampos.. choiii
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 18-2-2019 05:25 PM
mmg jijik..
ewww.. x tau nak ckp apa..
dia goda every man yg dia nak kot.  

eww prangai teruk btl..ape la yg die nk buktikan ke public..yg dorg kapel plg mesra smpi x bole nk control? i bace komen kt ig mane tah, wallis ni dlu ade blog..siap dlm blog tu ade analisis psl kate..tah2 minah ni obses kate kot?

ade tu gambar wallis pandang william semacam je..naseb la will ni ade suspicion ke acik wallis awal2 lagi..cumenye adik will je in denial sesgt..xpsl2 quote what wallis want, wallis get
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 18-2-2019 06:04 PM
dah lama perati perangai si Maggot ni.
Excessive PDA bila dgn Harry. Pastu dah preggy ni e ...

kalau wallis ni org malaysia, kompem org dh cop mase kecik2 ni mesti tangan tu tak dibedung
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 11:29 PM | Show all posts
samasam90 replied at 18-2-2019 11:00 PM
2/3 hari lepas, iolls naik bas.. iolls terrrrrr-dengar pakcik tu dok promote minyak pengasih dgn b ...

euuwww... org tua miang nak mampos dan minyak pengasih berpisah tiada. mujur dia org tak cuba try test kat uols
tingat filem siam psl minyak dagu, pompuan tua ni calit kat jantan pujaannya. dua2 dah mati masuk kubur pun, jantan tu masih tergila2, takmo lepaskan si pompuan. gitu sekali power ilmu hitam

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 09:01 AM | Show all posts
  

so 20 guests to ada pergi wedding meggot x? or imaginary sahajork?
bak kata commentator dlm post ni, all these while sheols kat canada.. tiba2 baby shower kat us nun
meggot ni rasa2 perasan diri sheols A-list kah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076472s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list