Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6164
View
114
Reply

Depressi : Rumah Ada Ular, dan Tolong Anggarkan Kos Aku Nk Pecah Lantai Rumah.

[Copy link]

Author: Malaysia.Doom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-7-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
TT update laa kisah ular tu. Dah settle ke belom?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tweety_Senrose replied at 7-7-2019 03:35 PM
TT update laa kisah ular tu. Dah settle ke belom?

Rumah tu Tak renovate lagi....tapi takda Bunyi sssss Kat dlm lubang tu sejak spray racun serangga + racun anai2.

Rasanya Ada jalan Keluar Dr situ....

Betul bomba cakap, ular akan Keluar dari laluan YG dia mula2 dia masuk
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 09:08 PM | Show all posts
TT masih menari2 lg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 09:09 PM | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 7-7-2019 08:47 PM
Rumah tu Tak renovate lagi....tapi takda Bunyi sssss Kat dlm lubang tu sejak spray racun serangga  ...

tp jgn terlalu leka TT, make sure there is no animal in there.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ariean replied at 8-7-2019 09:09 PM
tp jgn terlalu leka TT, make sure there is no animal in there.

Hurmmm...anggap dh x da la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ariean replied at 8-7-2019 09:08 PM
TT masih menari2 lg ke?

Dah behave sikit skang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 03:21 PM | Show all posts
ular malaysia mmg ada bunyik sssssss eh? ku hengat ular yg ekor dia ada vibrator tu jah yg bising bunyi sssssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat lantai baru la doom.. Karang kena patuk x pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ang cari limau nipis.. Potong dan boh kat lubang tu.. Rumah ni dulu tedung senduk nak masuk.. Boh limau nipis + belerang.. Alhamdulillah x ada kejadian ular nak masuk.. Walaupun aku takut nak mampos
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Malaysia.Doom at 25-7-2019 09:26 PM
sarah82 replied at 25-7-2019 07:55 PM
Buat lantai baru la doom.. Karang kena patuk x pasal.


Yup aku nak buat lantai baru lepastu letak vinyl sticker corak urat kayu...nak kekal Kan ciri2 rumah kayu tu.

Nak buat wall cabinet dulu...sbb rumah ni kecil je...kena gunakan ruangan dinding sepenuhnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 10-7-2019 03:21 PM
ular malaysia mmg ada bunyik sssssss eh? ku hengat ular yg ekor dia ada vibrator tu jah yg bising bu ...

Ko boleh dengar dia menjalar...lepastu dia Akan keluarkan Bunyi sebagai amaran...kalau teruja dia Akan semburkan racun.

Sama macam2 Kucing...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 25-7-2019 09:22 PM
Yup aku nak buat lantai baru lepastu letak vinyl sticker corak urat kayu...nak kekal Kan ciri2 r ...

Tabur belerang keliling rumah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 25-7-2019 09:22 PM
Yup aku nak buat lantai baru lepastu letak vinyl sticker corak urat kayu...nak kekal Kan ciri2 r ...

hah..deco ala2 bugis punya interior dsign..
barulah terserlah kebugisan ko...hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2019 02:39 PM | Show all posts
seram pun ada,geli hati pun ada..maaf la
bila menari ular tu pun berbunyi, x menari x berbunyi
ular tu suka org menari kut..mcam film tamil
apa pun smoga dipermudahkan sgala urusan
tp seram la serumah dgn ular
buat nya dia keluar time tt tidur..sekali duk terbaring kt sebelah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-8-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
haryatie replied at 28-8-2019 02:39 PM
seram pun ada,geli hati pun ada..maaf la
bila menari ular tu pun berbunyi, x menari x berbunyi :lol ...

Haha...pernah terbayang camtu jugak...memang tidur tutup pintu je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075366s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list