JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1164
View
18
Reply

Lelaki...

[Copy link]

Author: larra89       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-2-2019 12:01 PM | Show all posts |Read mode
Hai nak tanya. Kalau lelaki ni dah move on perasaan dia, dia memang dah x nak tengok belakang ke. X nak tengok x nak jmpa x nak mesej x nak kol x nak ada kena mengena dengan pasangan dia 100 peratus ke.
Macam mana nak pujuk lelaki yang macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah pujuk. Uols buat menda sama kat dia. Mirror segala action dia. Tengok sendiri camna dia datang balik kat uols.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 14-2-2019 04:24 AM
Takyah pujuk. Uols buat menda sama kat dia. Mirror segala action dia. Tengok sendiri camna dia datan ...

Dah terang2 dia x kan pujuk x kan rujuk x kan smua.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang la for now bila uols masih terhegeh kat dia. Cuba uols buat bodo tak carik dia lansung. Dia akan carik balik uols tu, percaya la. Unless, if uols curang kat dia. Yang ni tinggi kemungkinan kot heols susah nak balik ke uols.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
X payah pujuk dik. ...hang cari orang lain ja. .bukan susah nk cari pengganti. ..ramai lelaki kat dunia ni....


Eh. Tetiba akak masuk bod lelaki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 14-2-2019 04:50 AM
X payah pujuk dik. ...hang cari orang lain ja. .bukan susah nk cari pengganti. ..ramai lelaki kat du ...

Lelaki ramai je kak. Masalahnya nak ke kat kita
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 05:23 AM | Show all posts
Aku suke bile prempuan clinging to that sliver piece of hope. It boost our ego more.
Secara jujurnya, perempuan perlu luangkan masa lebih utk diri korang dari bgi masa
utk lelaki mcm kami ni.

Groom yourself well and we will come to you on our knees.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 02:15 PM | Show all posts
dh yg tu x nak, cari la lain... ramai lg aih lelaki kt malaysia ni... berjenis2 kaumnya... mesti ada yg nak... percayalah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2019 04:00 PM | Show all posts
Veneer replied at 15-2-2019 09:23 PM
Aku suke bile prempuan clinging to that sliver piece of hope. It boost our ego more.
Secara jujurny ...

maksudnya... lelaki dah move on so perempuan kena move on jugak ke. atau boleh pujuk je slagi boleh. keras gila hati lelaki ni
kalau cntikkan diri sndiri nanti ambik masa plak. tgah cantikkan diri, dia dah moveon 100%
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2019 04:01 PM | Show all posts
carly_lah replied at 19-2-2019 06:15 AM
dh yg tu x nak, cari la lain... ramai lg aih lelaki kt malaysia ni... berjenis2 kaumnya... mesti ada ...

hmm. x yah cari siapa2 lha kan. senang
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 04:04 PM | Show all posts
move on jek la.. p carik lain..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2019 04:10 PM | Show all posts
LostStar replied at 19-2-2019 08:04 AM
move on jek la.. p carik lain..

baiklah. tgah berusaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 04:16 PM | Show all posts
larra89 replied at 19-2-2019 04:01 PM
hmm. x yah cari siapa2 lha kan. senang

membujang pun ok.. x payah pening kepala nk masak apa hari2....
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2019 08:56 AM | Show all posts
larra89 replied at 19-2-2019 08:00 AM
maksudnya... lelaki dah move on so perempuan kena move on jugak ke. atau boleh pujuk je slagi bole ...

Tak semua dan tak tentu. Ada juga lelaki yg suka jilat ludah sndiri.

Cantikkan je diri kau tu. Tak rugi. Zaman skrang ramai permpuan cantik, yg membezakan dedah tak dedah je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 04:18 PM | Show all posts
carly_lah replied at 19-2-2019 08:16 AM
membujang pun ok.. x payah pening kepala nk masak apa hari2....

umur ni.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2019 04:20 PM | Show all posts
Veneer replied at 2-3-2019 12:56 AM
Tak semua dan tak tentu. Ada juga lelaki yg suka jilat ludah sndiri.

Cantikkan je diri kau tu. ...

perempuan cantik memang banyak. masalahnya bukan nak cari perempuan. x ada plak rasa nak bersaing dengan perempuan lain untuk jadi lebih cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 11:31 PM | Show all posts
larra89 replied at 4-3-2019 08:20 AM
perempuan cantik memang banyak. masalahnya bukan nak cari perempuan. x ada plak rasa nak bersaing  ...

Banyak kan.
Aku pun tak faham kenapa tak ada satu pun nak kat aku.


Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Veneer replied at 7-3-2019 11:31 PM
Banyak kan.
Aku pun tak faham kenapa tak ada satu pun nak kat aku.



rules pompuan cantik: cari laki yg huduh tp poket encem. so..ko punya encem tu pls nmpkkan kat poket ye..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 09:32 AM | Show all posts
yuki812 replied at 12-3-2019 07:02 AM
rules pompuan cantik: cari laki yg huduh tp poket encem. so..ko punya encem tu pls nmpkkan kat ...

Aku dua dua tak de sbb tu aku cuba cari gf online.
Senang sikit aku nak tipu.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083792s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list