Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6750
View
74
Reply

TAHNIAH! Lagi Seorang Artis Wanita Kini Bertudung, Siapakah dia?

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2019 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Malaysia dihujani dengan gosip yang tidak baik sejak beberapa minggu ini, contohnya Emma Maembong yang kini tidak lagi bertudung, Fatiah Latiff buka tudung, Ernisha masuk klelab dan macam-macam lagi.


Namun, di setiap kejadian yang tidak baik ini, ada juga berita gembira buat peminat hiburan tempatan Malaysia









Baru-baru ini, pelakon Nonny Nadhirah telah memuat naik gambar berhijab setelah pulang dari ibadah Umrah bersama keluarganya.




  





  



Ternyata, ramai peminat memuji Nonny dengan penampilan terbarunya itu di Instagram.


Ramai yang memuji Nonny lebih cantik dan ayu jika berhijab, malah ada juga yang mendoakan beliau agar terus beristiqamah dalam menutup aurat.





  



Biodata Penuh Pelakon Cantik Nonny Nadirah


Nama Penuh: Nonny Nadirah Binti Zainuddin
Nama Panggilan: Nonny Nadirah
Tarikh Lahir: 21 Julai 1989
Umur: 28 (2017)
Asal: Kota Kinabalu, Sabah
Agama: Islam
Bangsa: Sino-Native (Kacukan Cina-Filipina)
Kerjaya: Penyanyi, Pelakon, Pengacara
Penglibatan: Program realiti AF5
Drama: Lara Terindah, Istikharah Cinta, Dia Isteri Luar Biasa, Cinta Hati Abah, Romi Cinta Julia, Inikah Cinta





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sumpah x kenal
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:01 AM | Show all posts
Alhamdulillah....semoga istiqomah lah hendaknya
Ikhlas kerana Allah, bukan ada niat nak berniaga tudung ke apa2 lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
X payah nk tahniah sangat lah... buat mcm biasa je.. takut nanti ujung2 netizen dipersalahkan. Katanya seolah2 memaksa deols bertudung. So deols rasa terbeban and rasa hipokrit.

Why not ucap "kalau x sedia tanggal je. Kami x paksa".
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:12 AM | Show all posts
alhamdulillah semoga istiqamah..satu soalan serious..i nak tnya setiap kali ada retis pakai tudung or bukak tudung mmg kena lapor diri kat heliza ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:15 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 13-2-2019 11:07 AM
X payah nk tahniah sangat lah... buat mcm biasa je.. takut nanti ujung2 netizen dipersalahkan. Katan ...

semoga terus istiqomah..(ok x ucapan iols )
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
heliza sorang lom kawin.semoga bertemu jodohnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:21 AM | Show all posts
die ni dari Af kn
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
aminsaniah replied at 13-2-2019 11:15 AM
semoga terus istiqomah..(ok x ucapan iols )

Lebih afdhal.. "Semoga takde rasa hipokrit. Kami x paksa"
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:22 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Eyra hazali pun bertudung jugak. (Iols baru tau nama dia). Tp iols tau dia berlakon dlm mr grey dan girlfriend pd footballer jugak.

77F49279-C182-4C19-8623-2AE138F70A1D.png

Semoga diberi hidayah utk jd yg lebih baik.

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 13-2-2019 11:07 AM
X payah nk tahniah sangat lah... buat mcm biasa je.. takut nanti ujung2 netizen dipersalahkan. Katan ...

Haha good betul tu takyah terkejut sgt kalau bertudung.

Bertudung je kot yang wajib tu menutup aurat.
Bertudung tu maknanya tutup kepala dengan kain 4 segi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:46 AM | Show all posts
dua dua tak kenal tapi iols harap berkekalan la ye
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:48 AM | Show all posts
alhamdulillah semoga istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga istiqomah Nony, sudah sembuhkah dari penyakit hari tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:56 AM | Show all posts
Semoga istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga nonny dan eyra istiqomah hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:01 PM | Show all posts
Alhamdulillah..semoga awak sentiasa dijaga hati untuk istiqomah. ameen.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:08 PM | Show all posts
Lepas isu baru baru ni, netizen tak der dah nak excited tenggelam punca bab ni.

Tahniah hanya boleh diucapkan bila artis tersebut bertudung sehingga ajal tiba.
So, tahniah masa obituary nanti je lah ye dik
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:09 PM | Show all posts
rasanya tak perlulah netizen sibukkan artis pakai / buka tudung
biarlah diorang

ni tak, pakai tudung.. kemain ucap tahniah
buka tudung, buat gossip.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130627s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list