JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1061
View
25
Reply

[Cerita] Plot Drama Melayu Be Like...

[Copy link]

Author: URUHA    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by URUHA at 12-2-2019 12:58 AM

IMG_9947.JPG IMG_9947.JPG IMG_9947.JPG IMG_9947.JPG

Mula-mula tak ngam sebab kena kahwin paksa... Akhirnya hidup bahagia happily ever after

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh budak 2 ekor ni kenapa mengada sgt Comel tahap melampau
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:57 AM | Show all posts
gedik yak mat
nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:41 AM | Show all posts
ak tgk gmbr ni kat twitter sape ntah.. hehe.

mula2 kahwin paksa pilihan keluarga. lama2 hehehe mcm dlm gmbr.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:00 PM | Show all posts
mungkin lah kot...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana pihak ketiga plot tak cukup lagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:05 PM | Show all posts
hahahahah so true!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun comelnya budak dua ekor ni bak kata orang tua-tua tak kenal maka tak Cinta, dah kenal tu dia tidur pun berbantalkan lengan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
omeynye
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:49 PM | Show all posts
comel btol si kuning tu bermuka monyok dlm gmbr no 2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alololo comey     
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kikikik..real jer tengok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 12-2-2019 01:49 PM
comel btol si kuning tu bermuka monyok dlm gmbr no 2

Meols pun perasan Feeling2 duduk bucu sangkar sambil membawa diri lettew
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:21 PM | Show all posts
Karyawan Malaysia ada je yang nak cuba pitching drama-drama yang ada kelainan, tapi industri tv tempatan sekarang ni banyaknya nak yang catchy-catchy je. Jadi, nak selamat, nak senang ...

Penerbit, director, penulis skrip ikut je apa yang station tv punya acuan. Lagi pun mostly, aundience awal-awal je kritik lebat drama Malaysia, tapi last-last anda juga yang kritik jugak yang tengok drama tv3 pukul 7 sampai tak berkedip mata. Sebab apa tau, pengaruh yang disebarkan melalui drama-drama Malaysia ini lah, dan akhirnya penonton akur. Kesian penonton Malaysia. Dan tahniah kepada station tv Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 12-2-2019 05:49 AM
comel btol si kuning tu bermuka monyok dlm gmbr no 2

Kan.. geram tengok buat-buat merajuk pula pastu lari bucu sangkar
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh x cukup tu...
Mana ORANG KETIGA yg nk kacau hubungan?

Let it be bekas tunang, kekasih kat kampung yg dtg kl, perempuan gedik syok kat laki heroin, atau mak mertua..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut last pic ada kitten kecik lagi.. pasal slalu last episod drama mesti heroin dah beranak...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Photoshop kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha....cute gile
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Omey angat ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056853s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list