JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2909
View
55
Reply

[Politik] Punca siti kassim x jadi didakwa

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu ler untungnya berjoget2 gitu rupa..so kita pun leh buat yg sama..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Remyda replied at 12-2-2019 08:38 AM
Takpa. Aku nak tunggu penjelasan lanjut bagi mewajarkan tindakan kontroversi ini

tunggu lahabau munafik @dodolgemok komen...

sembang kencang...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:24 AM | Show all posts
kalau maki PeguaM nEGARA boleh kena tindakan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
@dodolgemok mesti tersenyum gembira
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:48 AM | Show all posts
Kalau kes nie dibicarakan mmg lepas nie akan byk lagi kes2 tunjuk jari tengah pada org awam akan dilaporkan & dibicarakan. Melepas aku nak dakwa org yang suka tunjuk jari tengah masa driving.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:50 AM | Show all posts
pakai app b612 la ni..... jgn buat2 heran
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
berita yg sgt menakutkan jibun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:07 AM | Show all posts
patut la rancak mrk berdua berdansa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 12-2-2019 09:57 AM
berita yg sgt menakutkan jibun

berita yg membusukkan nama negara..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian Kat sistur2 yg tak dpt joget dgn Ag...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 12-2-2019 10:07 AM
patut la rancak mrk berdua berdansa

Dari dulu depa bedua sesuai masuk rancangan sehati berdansa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:52 AM | Show all posts
malu rakyat Msia ... nampak sgt AG friends help friends
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:59 AM | Show all posts
wow... dancing queen finally dpt what she ask for
lps n boleh la apply masuk kelas dance.. aku nak try masuk salsa dance
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:25 AM | Show all posts
katowjo replied at 12-2-2019 06:03 AM
i wonder ko ni puteh benor agaknye..bagai albino..prfthhhhhhhhhh

alamak..katowjobor toraso nyo pulo......wakakakakakaakkakaka
mungkin katowjobor di sini bowdow dalam ilmu sains bahawo albino itu adolah genetic condition yang bukan sahajo kulik monjadi putih pucek korano tak ado atau tosangek kurang melanin pigment nyo...ingek yo..melanin..bukan melamin......sohinggo yang serious ado masalah ponglihatan...wakakakakakkakaa

dan sosungguhnyo borkulik hitam atau putiah anugerah kopado kolahiran di ateh dunio ini bukannyo ponyakik totapi porangai rontung2 yang mulio di hati katowjobor ini adolah ponyakik dan masalah kopado nogaro kito....wakakakakakkaa

tapi eden raso katowjobor ni tak pocayo pado anugerah kolahiran...sobab dio pocayo manusio ini asalnyo dari jubor boruk....maklumlah..sodio maklum katowjobor ni ponjubor etis ponyombah teori evolusi...wakakakakakkaka

harap katowjobor buleh baco lobih banyak buku ilmu sains untuk mombezokan kulik rantuang2 saudaronyo dongan apo itu albinism...kalau tak baco nak monogur jugak tu tando2 ponjubor etis ni bowdow2 bolako...wakakakakakkakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 12-2-2019 09:44 AM
@dodolgemok mesti tersenyum gembira

mmg la kan.... spesis seronok agama kena hina... ckp munafik tahu melenting
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 11:33 AM
mmg la kan.... spesis seronok agama kena hina... ckp munafik tahu melenting

Dia tengah sujud syukur tu....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:47 AM | Show all posts
aHoi83 replied at 12-2-2019 07:58 AM
Untung la jadi org cantik

Perli tahap planet Pluto kau ni alahaiiiiii.   Aku harap Siti kesing tak baca post kau ni.   Wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:22 PM | Show all posts
tiba2 aku takut dengan Malaysia Baru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 12:29 PM | Show all posts
untung la boleh joget. sbb tu netizen tegur.  dah agak benda2 lagu ni musti terjadi.. bias.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Si*l ja....aritu psl kes adib... Babi betul!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 06:54 PM | Show all posts
rule of law of the jungle
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinja la rule of law
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 07:13 PM | Show all posts
bila kadok2 ni naik junjung dia buat mcm negara pak dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 11-2-2019 11:50 PM
Tak sia2 dua ekor ni berjoget sama2 mcm mabok todi baru2 nih

Biasala, bahenol, jd pujaan. =p
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
X sabaq tgu next pru
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044204s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list