JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1979
View
24
Reply

Abah Ada Di Rumah Masa Ini- Jelas Elly Mazlein Bila Cinta Hati Masuk Dalam

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 09:45 PM | Show all posts |Read mode
Edited by top5complete at 11-2-2019 10:05 PM



Sejak beberapa bulan lalu, pelakon Elly Mazlein sudah mula memberi bayangan hatinya kini sudah dimiliki apabila memuat naik foto bersama seorang lelaki.

Namun sehingga kini, Elly tidak mendedahkan wajah sebenar lelaki tersebut dan kebanyakan gambar yang diambil adalah dari belakang.

Terbaharu, Elly atau turut dikenali sebagai Lina Pom Pom itu memuat naik sekeping foto di akaun Instagram (IG) yang menunjukkan kekasihnya itu berada di kediamannya.

Demi untuk tidak mendatangkan fitnah, Elly terlebih dahulu menjelaskan bapanya turut berada di rumah ketika kekasihnya datang.

BahagiakuKalau ada yg bertanya la ye .. Ya ,Abah ade d rumah masa ni .. abis je keja td, kak pommm trus memasak ,bertukang d Dapo utk jamu 2 hero kakak lina ni mamam, tulisnya.

Menerusi foto tersebut kelihatan lelaki tersebut sedang bersembahyang ditemani anaknya Sephia disisinya.

Rata-rata pengikutnya mendoakan agar Elly dan pasangan segera mendirikan rumah tangga.

Elly yang popular dengan lagu Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan itu pernah mendirikan rumah tangga dengan pengarah drama, Azmi Hatta pada November 2014.

Bagaimanapun, pasangan ini bercerai pada 15 Oktober 2015 ketika Elly hamil empat bulan.





Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah kaklina, kawen jela cepat. Dapat bagi abah menantu. Dulu2 masa gv seram iols tengok kaklina ni, now ok dah kot eh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gedik lg tak dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kalau berlakon memang jadi. Suka tengok dia dalam amukan pocong jadi bini azhan rani.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:26 PM | Show all posts
suka sgat tgok dia ni tiap kali dtg hot fm
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalau cakap lain macam gaya..
Baguslah move on...jgn cam rr
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
All the best dik lina pom pom
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka jah kakak lina ni walaupun sheols sejenis gedik terlebih gitu

Semoga berjodohan yachh dengan cinta hati ittew
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi ketet sheolls menggunung
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg utube tu mak ai... tanjat i... besonye kopek...
Tambah terkejut baca word kat utube tu...


Semoga kaklina pompom bahagia sehingga kealam perkahwinan mendapat boyperen yang bertanggung jawab menjadi papa yang baik buat anak kaklina... alamak tak jadi la nk buat caption ala2 kak lina
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kelakar kelakar ting tong. Hahahah. Baguslah elly..suka nengok dia happy ngan kelakar kelakar ting tong
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
All the best kak lina. Moga berjodohan hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Terserempak kak lina sefamili dgn cinta hati kat cyberjaya. Baik cinta hati tu duk melayan sephia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:28 PM | Show all posts
fair_iza replied at 11-2-2019 11:06 PM
Terserempak kak lina sefamili dgn cinta hati kat cyberjaya. Baik cinta hati tu duk melayan sephia.

ensem tak cinta hati tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 11-2-2019 11:06 PM
Terserempak kak lina sefamili dgn cinta hati kat cyberjaya. Baik cinta hati tu duk melayan sephia.

siapakah?
retis? pengarah? krew pilem? krew kapal, majistret or bisnesman?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:55 PM | Show all posts
Kak Lina harus jauhkan diri drp lelaki yg boleh mendatangkan fitnah.  Kalau dah jumpa dgn lelaki yg boleh dipercayai  menaungi, cepatlah2 menikah.  Hal yg baik jgn ditanguh2kan, jgn tunggu lama2 nanti diambil orang.... Selamat kak Lina...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miracle_forever at 12-2-2019 12:41 AM
umbut replied at 11-2-2019 10:30 PM
Dia ni kalau cakap lain macam gaya..
Baguslah move on...jgn cam rr


ah gittchew.. kekeke dia mmg gedik pun tapi gedik kelako. hari tu tgk bintang minggu ini dia dgn abam zarul umbrella kat youtube.. lawak ada satu part dorang kena berlakon jadi acik2 membawang. menjadi naaa nyah abam zarul
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:24 AM | Show all posts
cepat2 kawen kaklina
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:33 AM | Show all posts
is it me or mmg muka dia aneh2 saja

rasanya dulu idok la weird sgt

  


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 11-2-2019 11:28 PM
ensem tak cinta hati tu?

Biasa je. Manis tu ada lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 11-2-2019 11:42 PM
siapakah?
retis? pengarah? krew pilem? krew kapal, majistret or bisnesman?

Syuk ckp keje gomen.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni mmg bukan dari dulu ke gaya ckp gini, elok lah dah jumpa penganti & harapnya ikhlas terima beliau & anak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols playing safe simpan muka bf selagi x nikah.. maybe belajar dr pnglmn ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dada asli ke tu???cm lain je
Suka je tgk dia ni berlakon semua jd tp bila tang gedik tu....Rasa nk bakar tv
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 02:37 PM | Show all posts
moga cepat temui kebahagian lina pompom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list