JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
5297
View
40
Reply

Izara Aishah Mengaku Suntik Bibir Untuk Lebih Mugil

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 09:05 PM | Show all posts |Read mode
Edited by top5complete at 11-2-2019 10:13 PM



Pelakon Izara Aishah antara selebriti yang mempunyai rupa wajah menawan dan kecantikan semula jadi ditambah pula dengan kulitnya yang putih. Tetapi jika dibandingkan pada awal kemunculannya dengan sekarang, bibirnya kini kelihatan berbeza.

Baru-baru ini menerusi Twitter, Izara mendedahkan kepada umum dimana dia telah melakukan suntikan untuk menjadikan bibirnya lebih seksi dan mugil.


Katanya lagi, dia ingin mencuba sesuatu yang baru dan menjalani rawatan tersebut beberapa bulan lalu. Bagaimanapun Izara menjelaskan rawatan bibir itu bukanlah selamanya tetapi hanya sementara.

Pendedahan Izara itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang menyokong dan ada juga yang tidak bersetuju dengan tindakannya. Kata netizen lagi, Izara tidak perlu menjalani rawatan tersebut kerana dia sememangnya sudah cukup cantik dan lebih suka dengan penampilannya yang dulu.




Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:14 PM | Show all posts
sebab tu ada pepatah (pepatah ke??) mengatakan "You are not ugly, you just broke"
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:16 PM | Show all posts
awatlah kau punya thread ni macam tergantung jah dik? kau nak paksa orang klik kau punya video youtube ya?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke bibir sememangnya tebal?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko suruh jer laki ko sapu gambir sarawak kat kepala kote dia. Hari2 ko blowjob, lama2 tebal lah bibir ko tu secara semulajadi. Silap haribulan, lebih tebal dari bibir jep sepahtu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:07 PM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 11-2-2019 09:16 PM
awatlah kau punya thread ni macam tergantung jah dik? kau nak paksa orang klik kau punya video youtu ...

Kannnnnnnnn..... banyak kali udah
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
X payahlahh klik youtube tu., kosserrrr
Ni mesti jelmaan arnabdanbuaya.. hanjjjj
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlahhh makin tak cantik menantu tokti ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 11-2-2019 10:10 PM
Patutlahhh makin tak cantik menantu tokti ni

bibir dia mmg lama dah lain kan
lps kuar produk lipstik bibir dh npk tebal serupa kena cucuk

btw tikah3some pun cucuk filler kt hidung 2weeks lps kot. sheol siap tunjuk lg kt igs story katanya temporary utk sebulan gitu. mmg npk lain muka sheol skg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak cam besar diani.. tapi bila dok sebelah adib.. adib yg besar benorr
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda2 x payah la cucuk muka..kang tua ngeri tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
masa dia mula2 muncul lepas dewi remaja, bagi aku cantik sgt dia ni. jauh lagi cantik dari lopak.
tup2 makin lama nampak muka makin pelik, bibir tebal, body mcm dipam pam, makin tak lawa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni mmg x busybody hal orh
dia buat hal dia sendiri je
bebaru ni tgk blk repeat show drama cinta masam manis kt tv3
sweet jah tgk sheols dgn zamarul
despite hero heroin bukan stok2 lofattah bagai, tp aku suka jah tgk diorg dlm drama tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 11-2-2019 10:09 PM
X payahlahh klik youtube tu., kosserrrr
Ni mesti jelmaan arnabdanbuaya.. hanjjjj

Hahhhhaha...baru nk ckp sis..arnab&buaya ni kan sejenis kebal gitu...kokak byk kali x mampuih2...koserr la nk bukak video bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau overdo jadik horror sendiri izara oi. Bersyukur lah apa ada nya dik non.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 11-2-2019 09:39 PM
Ko suruh jer laki ko sapu gambir sarawak kat kepala kote dia. Hari2 ko blowjob, lama2 tebal lah bibi ...

Gambar yg 1st tu mmg mcm dah tertelan gambir je ghopenye
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dah lawa nak cucuk bibir pasaipa? hang insecure ka?? takut adib pasang lain.. hahaha sape yg bayar cost cucuk ni? laki hang ka..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hajjah citi x nasihat ka bebda haromm ...ke jahti pun buat sama?  mcm tebal semacam gak bibir dia tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Harapnya arnab dan buaya tak segila dulu welcome back arnab dan buaya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:47 AM | Show all posts
terikut kilahperry kot
kan bff katanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068969s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list