Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32529
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa.. ak ingat dah pakai labuh balik sekali tukar konsep dah sampai malam..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:51 AM | Show all posts
nolya replied at 11-2-2019 11:46 PM
Ape lah bang matt ni.  Kalau kat hospital masih ok lagilah.... Berjemaah berdoa: baca yassin, berz ...

maksud bg mat .... selebrate kat ospital kerana besday girl tak sehat. Bg mat tengok hajjah macam chronic sikit.
Chronic Identity Crisis ......

lopa bday identity crisis 1.jpg




lopa identity crisis 1.jpg


lopa besday.jpg

Selepas dapat surat dari Mufti Selangor.....




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 12-2-2019 05:55 AM
bodohnya penjilat lopektoncit..setiap benda lopak buat nk kna buat comparison dgn fazura so that lop ...

Setujuk
Pahni tolong ye kalo nk compare ngan retis lain retis tu adalah mizznina. Baru betul. Sama2 ank org kaya yg bhijrah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-2-2019 07:51 AM
maksud bg mat .... selebrate kat ospital kerana besday girl tak sehat. Bg mat tengok hajjah macam  ...

hahha bang mat xpernah mengecewaken..mmg peminat tegar lopektoncit
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:01 AM | Show all posts
Orkidgold replied at 12-2-2019 12:06 AM
Biarlah dia bang mat,besday diakan..mmg dah jadi trendkan,artis sambut besday banyak kali, ramai y ...

memang lah biar aje ape hajjah nak buat...bg mat pun tak suruh dan tak harap hajjah berubah.

Biasa nya artist selebrate banyak kali .... kerana org yg sambutkan bukan sendiri buat.
Kalau buat sendiri pun .... buat dengan different group of friends. Hajjah memang lah lain dari yg lain. Unique.

Malam ini mesti sambut lagi kat meletop...nanti mamatini dan aci sherot kasi surprise lah konon

best lah hajjah nie.....




#lobenakmasihtakbolehpisahkanhajjahdanpajura


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:03 AM | Show all posts
apedehal replied at 12-2-2019 08:01 AM
hahha bang mat xpernah mengecewaken..mmg peminat tegar lopektoncit

bukan pemenat tapi specialist.



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
lumie replied at 12-2-2019 03:00 AM
Dh 30, tp tetap ulang cite spm 10A......

Kite umur 30 nk cite cgpa degree grad 1st class ke 2nd class upper ke pn maluu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:05 AM | Show all posts
kenapa lah netizen nak heran dgn kehidupan artis
sekejap begitu, sekejap begini biasa tu bg mereka
apa lah yg nk diharapkan
yg bukan artis pun ramai yg pelik2
kdg2 lbih pelik lg

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:14 AM | Show all posts
ade duit nak smbut besday kat alaska pon boleh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:20 AM | Show all posts
noqiz replied at 11-2-2019 10:23 PM
aku tak boleh move on lagi..lofa dan fattah...
tak boleh lupa..betapa happynya muka lofa disamping  ...

Dik... hajjah happy waktu itu bukan kerana hajjah in laff dgn Abdol.
Tapi hajjah sangat happy kerana waktu itu dia punya popularity meletop letop.
Kemana Hajjah pergi ...dia di kerumuni dgn pemenat.
Orang berebut rebut nak bergambar dgn dia.

Itu yg buat Hajjah sangat sangat happy.



cari 41.jpg

Sekarang ?? kat meletop aje lah boleh eksen konon pemenat kejar2 dia.
Padahal aci sherot and geng je. tiap minggu sama org ammek gambar

Ini lah yang buat Hajjah jadi chronic sekarang.... popularity dia tak macam dulu.















Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah hajjah nk happy... korang ada bf/laki/tunang... hajjah takde kan? Kasi lah dia a moment of happiness jap...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Orkidgold replied at 12-2-2019 12:33 AM
Xpelah,belum ada jodoh,tapi manatau lofa kawin tahun ni,tahun depan dapat anak....fakezura umur  ...

Ya ya walaupun sy x minat lofa, tetap doakan dia bertemu jodoh dgn lelaki yg sekufu dan syg dia. Andartu is not a nice word, i mmg x penah suka word andartu ni entah kenapa. Cuma peringatan utk lofa, fans dia & kita sendiri, jgn cepat mengata org. Dulu seteru kawin dikutuknya kaw2 org tu andartu, asal sauk lah bla bla.. now u diambang 30, baiklah muhasabah diri.
I ramai je kawan dh mid 30s single lg, tp they still chill2 je n enjoy their life. Apatah lg si lofa ni, byk duit, fame. Byk perkara u boleh buat. Manfaatkan kelebihan yg u ada ok, lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:26 AM | Show all posts
dah skodeng ig  Elaine Daly cuma ada sekeping tu jerrr....dia dh hide ke pic yg lain2
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Lofa plg lawa masa zaman SHMP. Jujur i kata.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya turban dia tu..mcm cengkerang siput babi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sisi kiri dan kanan seorang artis
Kahkahkah
Berat kiri ke kanan ke....tu urusan dia. T
Tp ape kelakau nau bunga kat kepala tu

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:33 AM | Show all posts
aduhai makcik ni... makin mengarut2 pakai turban macam ni

dah lah nampak makin katek

kesian
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
cocokerunch replied at 12-2-2019 08:25 AM
Ya ya walaupun sy x minat lofa, tetap doakan dia bertemu jodoh dgn lelaki yg sekufu dan syg dia. A ...

Kat socmed ramai merentan bla kena tanya soal kawen...ramai up quote2 geram isu "bila nak kawen" esp time raye...
I guess macik2 bwg forum ni adalah antara org yg suka tanya "bila nak kawen?" selain macik2 yg memang makcik....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:37 AM | Show all posts
budakpink replied at 11-2-2019 07:01 PM
Buruk gile pakai tudung ade bunjut kat dpn... Pelik la retis ni. Ingat cantik ke pakai gitu

cantik lah tu... trendsetter kan... mana ada lagi artis kat Malaysia letak tahi lembu buatan atas kepala
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 12-2-2019 08:33 AM
Kat socmed ramai merentan bla kena tanya soal kawen...ramai up quote2 geram isu "bila nak kawen" e ...

Majoriti kot tnya soalan yg sama. I pun kawin late 20s, so bila makcik2 tnya bila nak kawin, i jawap je insyaAllah doakan x lama lg. Walaupun masa tu jodoh pun xnmpak lg. Chill lah. Dari merempan pasal soalan ni baik jawap insyaAllah je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115464s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list