Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32531
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
leena1234 replied at 11-2-2019 10:11 PM
Orang kaya mmg sambut birthday banyak kali khennn....? stp celebration ada utk kwn2 baik, geng bisne ...

Tapi i nmpak mcm yg memeriahkan tu semua kaum kerabat dia jaa.. Org ramai kaum kerabat..ada la jugak org lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 07:26 PM
Toncit rejeki ....

Tak dapat batang banggali hans sahak..

Daaaapat toncit jadiii laaaa..

Way to go lopaklopek
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 10:23 PM
Abuuuuuu ada..... kawan sampai Jannah.
Jangan main main .... Birthday of the year.


Byk majlis tp guests sama je hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Insya Allah, Hans akan kawin dgn Lofa tahun ni jugak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:16 AM | Show all posts
Mostly retis ni ada group sesama theolss..apa2 events mesti nmpk group theolss cnth syakinah yg ting tong pon ada LOYAL friends, geng celepets (ntah btl ke tak spell mcm tu), schawal ada geng bali theyolss byk lagi tp dia ni asik dgn kaum kerabat dia je..hmmm so maybe betul stgh pendapat ckp depa ni akn bergaul dgn geng depa jgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 09:46 PM
yg pasti si rosix ada.....3 malam berturut turut selebrate hajjah nya besday. Korang mampu ??? :lo ...

Theme pyjamas pun pakai kasut tongkol? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
noqiz replied at 11-2-2019 10:23 PM
aku tak boleh move on lagi..lofa dan fattah...
tak boleh lupa..betapa happynya muka lofa disamping  ...

She was happy but she wasnt THAT in love lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Cakap karats lofa itu ini, yang mengutuk die pun semua orang yang sama tak habis habis haha Idolat dah bahagia pun sibuk hal orang benci tapi gigih duk stalk kaum kerabat die, sadisnya idop
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:00 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 11-2-2019 10:13 PM
Eh, dah 30  sheols?

Dh 30, tp tetap ulang cite spm 10A......
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 11-2-2019 11:56 PM
Ok la tu majlis makan dari  yg ber costume party khas ,siap pakej tetamu x blh upload pic .pondan me ...

Costum party at least berbaju. Berbikini ats kapal? Ohh mungkin pakai jubah swiming suit. Smbil bertaranum.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
soniackyy replied at 12-2-2019 02:53 AM
Cakap karats lofa itu ini, yang mengutuk die pun semua orang yang sama tak habis habis haha Idolat d ...

Are u sure org yg sama.. x sume haters geng sebelah sinun ye.. lofa ni selalunya mmg minta dihencap.. lalala..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya penjilat lopektoncit..setiap benda lopak buat nk kna buat comparison dgn fazura so that lopak nmpak wangi/betul/halalan toyyiban. hello, nak compare apple dgn apple lah hanattt.faz tu sah2 xbertudung bukan hajah edukesyen pun xselevel lopak kome2 kata kenn. ce compare dgn mizznina bertudung hajah asal mmg kaya raya.. nak sedapkan diri sendiri la tu hakikatnya busukkkk..wekk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 12-2-2019 05:55 AM
bodohnya penjilat lopektoncit..setiap benda lopak buat nk kna buat comparison dgn fazura so that lop ...

kannn.. tpi nak compare ngan mznina xde point plak. dh sah2 kalah noks hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dimamah usia betul tokhans...masih ingat betapa cantik Nasha Aziz dan helok tokhans dlm Laila Isabella
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
kiwibenz replied at 11-2-2019 11:50 PM
Lofa nampak x happy. Macam kureng something

Ingatkan aku sorang jer perasan
Aura tak happy/bahagia itu mmg agak jelas yachh dr tindak tanduk dia
Org yg bahagia nikmati all the fame all the adulations all the recognitions and everything in between that her money can buy....tak perlu utk sendiri berkempen utk org ramai ucap selamat hari jadi kepada dia, hingga perlu tetapkan angka sekian2  puluh ribu org yg ucapkan dan dikasi hadiah pula, utk rasa yg dia disayangi oleh berbondong bondong bondong manusia
Jah, what's going on with u jah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-2-2019 05:44 AM
Are u sure org yg sama.. x sume haters geng sebelah sinun ye.. lofa ni selalunya mmg minta dihenca ...

Ada username kan, lama lama perasan la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
happy birthday andartu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 11-2-2019 06:59 PM
hakak syak donat tu ada suis bila tekan, turban terurai jadi telekung. takbirrr

Hahahaha....mcm transformer plak. Yg ni kelakorr.....n
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruk la turban ko pompuan. Da nampak cam forever dahi bengkak je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:39 AM | Show all posts
kelakar la plak tgk superpower or 3rd eye si loppa tue..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109320s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list