Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32418
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa kaler baju jubah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 10:45 PM
Bg mat tak kesah. Yg penting jgn jadi penunggang agama.
Ia lah kaka pajura kan kak long ...

Arap malam ke 7,buat kat surau,bang mat dijemputtt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

Kesian macai2 lobenak ni.sokong je la idolat jahlop ko tu. X pyh nak kaitkan org lain.sendiri buat perangai serupa jahbir sendiri la tanggung..serius bubis ni mmg Ratu drama la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka tembam, bulat mcm bulan takyah la gigih berturban kehulu kehilir. Hodoh tau tak. Aku rasa dia ni kalau bisnes tudung dia sendu mcm artis lain tu harus dia buang je tudung turban bagai tu.

Mesti dia sakit hati tgk abe gong kawin dgn oks. Punya la bersusah payah dia nangis2 kat radio pasal penghijrahan dpt hidayah bagai, sekali abe gong kawin dgn pempuan ala2 gro gitu. Kalau lofa and mama tini tau taste abe gong sebegitu mesti mama tini suruh lofa menyeksi habis-habisan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:24 PM | Show all posts
Orkidgold replied at 11-2-2019 10:53 PM
Penat je bang mat komen kat semua thread lofa,tapi besday lofa x dijemput...sampai ati lofa buat c ...

bg mat bukan pemuja hajjah macam warga lofaland....sudah pasti bg mat not in the guest list. warga lofa yg patut di jemput....hari hari doakan hajjah.

Bg mat rasa hajjah suka bila orang ramai2 nyanyi hepi besday pada dia....seram pulok bg mat tengok


  



  




  









#somethingjustnotrightwithher


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:27 PM | Show all posts
Orkidgold replied at 11-2-2019 10:55 PM
Arap malam ke 7,buat kat surau,bang mat dijemputtt..

kat surau ok juga...jangan kat hospital  






Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Pyjama party dgn turban birthday ni lawak. Iols hrp klo terjual turban birthday tu, nnt lady sherot dan kakak besen jgn ketinggalan pakai yach.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:29 PM | Show all posts
Nham22 replied at 11-2-2019 10:16 PM
Dah 30t dah hajjah lofa..xde ke sape2 nak kahwen dengan die...

Semua orang tentu maklum bahawa soal kawen adalah soal peribadi.  Soal cepu emas begitu tidak mudah untuk dijawab kerana memasing orang ada matlamat hidupnya sendiri. Nak nuduh terlalu memilih, tak orang tak kitalah, haruslah memilih... beli ikan-sayur di pasar pun tetap juga orang memilih, inikan pula nak cari pendamping hidup. Barangkali Lofa masih mau kukuhkan kedudukannya sbg businesswoman sebelum dia mengikat dirinya dgn status seorang isteri. InsyaAllah... sampai jodohnya, kawenlah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:33 PM | Show all posts
pichee replied at 11-2-2019 10:31 PM
Tp die ni bkn grup yg sama je ke...heret la adik tu..

konon2 macam Kim Kardashian la tuuuu ..... tapi hajjah tarak kawan. Jadi adik buradik, abu dan rosix jadi mangsa






Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:46 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 11:27 PM
kat surau ok juga...jangan kat hospital

Ape lah bang matt ni.  Kalau kat hospital masih ok lagilah.... Berjemaah berdoa: baca yassin, berzikir dan selawat ramai2 demi kesembuhan bersama untuk semua  pasien, pas  tu ada jamuan seadanya, InsyaAllah ada berkahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lofa nampak x happy. Macam kureng something
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu majlis makan dari  yg ber costume party khas ,siap pakej tetamu x blh upload pic .pondan menari2 .dah brp tahun birthday lofa rai makan makan kawan dan peminat
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 11:33 PM
konon2 macam Kim Kardashian la tuuuu ..... tapi hajjah tarak kawan. Jadi adik buradik, abu dan ros ...

Biarlah dia bang mat,besday diakan..mmg dah jadi trendkan,artis sambut besday banyak kali, ramai yg sponsor...kan ramai kekwn dia tu,cuma kwn ponen je x ramai...#doayangbaikbaik #lotsoflove
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Orkidgold replied at 11-2-2019 10:31 PM
Janganlah...penat nanti bang mat  sebagai karatz  lofa,nak dgr. mv lofa berulangkali psl nak bagi  ...

Lofa sedar diri x boleh menyanyi daei ada org x sedar diri suara haukkk tetap nak menyanyi walaupun bantuan mesin bgbhelok katbtzlinga karat. Kalau mesin rosak of coz karat fake pun x sanggup dengar hqhahq
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Orkidgold at 12-2-2019 12:17 AM
nolya replied at 11-2-2019 11:46 PM
Ape lah bang matt ni.  Kalau kat hospital masih ok lagilah.... Berjemaah berdoa: baca yassin, berz ...


Ye,betul...sambut besday bersama2 pesakit2  di hospital...rasanya pernah lofa buat,kerja amalke ,sambut besdayke,xpasti ..tapi buat kat wad kanak2....lagi berkat.....#doayangbaikbaik #lotsoflove
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy kertu day hajah lofake

welcome to andartu club
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 11-2-2019 11:56 PM
Ok la tu majlis makan dari  yg ber costume party khas ,siap pakej tetamu x blh upload pic .pondan me ...

Yezza....setuju sangatt....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
LauraRichis replied at 12-2-2019 12:18 AM
Happy kertu day hajah lofake

welcome to andartu club


Xpelah,belum ada jodoh,tapi manatau lofa kawin tahun ni,tahun depan dapat anak....fakezura umur 34 baru kawin  ...lofa 30,muda lagi...doakan je lah yg baik2 untuk pajura & lofa...#doayangbaikbaik #lotsoflove
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kt masjid tu nmpk manis,muka kecik je.time pkai turban nmpak muka lebar+tua.salah makeup ke turban?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Orkidgold replied at 12-2-2019 12:33 AM
Xpelah,belum ada jodoh,tapi manatau lofa kawin tahun ni,tahun depan dapat anak....fakezura umur  ...

Yihhh bole pi mampos tak? ngko lofake ke menggelabah tetek nak reply2 komen aku? pastu drag nama retis laen kat benang hajah lofake ni apahal ko penjilat?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099712s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list