Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33703
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 11-2-2019 05:45 PM
Ada jugak aihh retis siang bg mkn anak yatim mlm berparty costume

Tp rasanya yg tu x acah2 muslimah.. yg ini muslimah sejati katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:43 PM | Show all posts
MissDoraisamy replied at 11-2-2019 05:45 PM
Sanggup die pakai turban tu..

Diriku juga berkata begitu di dalam hati. Dia pakai bawal pon lagi cantik drpd yg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

Mcm tok arab pi amareka

Tengok pole dancers mengeliatttt tungang tongek...

Tok arab layan tengok smbik gentel biji TASBIH...hahaha

Minyak tak campoq ayaq..ko tau konsep sekuleris nih..retis sme gitu..!!

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by doubleA at 11-2-2019 06:50 PM
Buritan replied at 11-2-2019 05:52 PM
Kat semejid pakai jubah.. pas tuu pi mana.. kang kata disko marah plak kang.. lantak hang laa lopa ...


Sorry tapi iols skeptikal sikit dengan retis sejak kes bebipian dan gf tindik hidungnya. Umpama baru sedar dari realiti gitu retis tetap ada sisi hitam nya selagi tak betul2 berhijrah macam sesetengah retis lain. Sebab nature retis dan dunia glamer, lagi2 di zaman sosial media. Bila depan masyarakat dan peminat, kena tunjuk gak yg baik2 innocent2 walau diri dorang sebenarnya liar. Bukan susah nak pakai topeng. Dah memang kerjaya pun berlakon, berlakon la di pentas dunia sekali. Demi kelangsungan hidup
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 11-2-2019 05:45 PM
Ada jugak aihh retis siang bg mkn anak yatim mlm berparty costume

Oh jadi hajjah copycat kak long lah.... Gotcha.
Nanti bg mat buat gambar bandingan... Hehe

Akhir nya lobenak aka lofalanders mengaku idola mereka tiru kaka pajura.... Hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruksnya turban lopak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja: Birthday malam tu celebrate kat jco donut ke?Sebab tgk kat kepala Hajah macam ada signature donut dari jco.


hakak syak donat tu ada suis bila tekan, turban terurai jadi telekung. takbirrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 11-2-2019 06:35 PM
Lantak lah...artis kan...mestilah lain drp netizen....kalau sama tkleh jd artis...huhu...cuma turban ...

Betul, kalau dah retis tak sama dengan marhaen, hatta porumer macam kita ni. Sebab kontroversi, glamer dan kedudukan la dorang punya periuk nasi. Jadi kalau perlu depan netizen baik, belakang netizen hantu pun apa de hal. Jadi sedarlah netizen, dok meroyan bila retis bukak tudung bagai retis dan marhaen kehidupannya tak sama. Jangan korang compare pulak korang dgn lifestyle dorang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk gile pakai tudung ade bunjut kat dpn... Pelik la retis ni. Ingat cantik ke pakai gitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet??
Wartawan cari nganjeng lopak ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:07 PM | Show all posts
Orkidgold replied at 11-2-2019 06:07 PM
Ye,betullah tu....sama je..

kan....terbukti hajjah inspired by Pajura. Jgn nanti hajjah pun nak buat album menyanyi pulok



Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
hajjah bertunang mlm nie..ada majlis lagi kat umah depa..tgk igs nabila
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:17 PM | Show all posts
sweetcoklat replied at 11-2-2019 07:13 PM
hajjah bertunang mlm nie..ada majlis lagi kat umah depa..tgk igs nabila

berkat doa mama tini .... akhir nya. congrats hajjah.....


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:19 PM | Show all posts
apa benda la kepala dia tu. bukak la tudung tu lopa. huduh rupanya pakai turban aneh2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:20 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 11-2-2019 06:43 PM
Tahi lombu laaaa tuuu..

Ntah ntah taik genko!


Dont make fun hokeyyy.... turban itu lah yg membawa Hajah ke merata dunia dan hingga di lamar oleh agency di London dan di Paris.

  





Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 11-2-2019 07:20 PM
Dont make fun hokeyyy.... turban itu lah yg membawa Hajah ke merata dunia dan hingga di lamar ol ...

turban tu membawa rezki?? maygoddd is she stupid?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 11-2-2019 06:03 PM
Mesti nak kait dgn faz dah kenapa
Nyampah betul la lobenak ni


Kannnn.. mesti nak petik.. naik mengampah meols baca asyik nak petik nama seteru
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahlop lebih cantik bila pakai shawl mcm kat mesjid tu

Maybe meols ni old fashion tapi klu disuruh pilih tudung bawal dgn turban, meols 1000x nak pakai bawal

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:26 PM | Show all posts
Toncit rejeki ....

cari 38.jpg

cari 39.jpg










Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
boylondonn replied at 11-2-2019 07:23 PM
turban tu membawa rezki?? maygoddd is she stupid?

10A SPM la.. budak genius tu.. marah fans dia nnti..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.137678s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list