Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33705
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 08:40 AM | Show all posts
i bukan lah karatz lofa. kalau u olls perasan i takdak pun kat mana mana yistana lofa. tapi i tak boleh brain, apesal chuolls semua sibuk sangat dengan jodoh dia? apesal korang semua try hard sangat nak kata lofa nampak tak happy tak bahagia etc etc. memandai je nak jadi tukang tilik kehidupan dan kebahagiaan orang. and btw apa masalah dengan usia 30 tahun and belum berkahwin? bagi aku takdak masalah pun kalau umur dia dah 40 sekalipun tak jugak kahwin2. its her own life. my sv umur dah 40-an pun happy happy ja. now tengah nak kejar professorship. lain orang lain definisi kebahagiaan depa. I merengsa betul dengan forumer yang main isu andartu ni. Awat tak kahwin tu kira tak bahagia lah? Ampa rasa kahwin tu bahagia lah sampai sorga?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kaklong32 replied at 11-2-2019 05:47 PM
donat apa kat dahi tu

Fesyen otak kat luar bak kata shuib
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
takde bende pun nk story..ok what celebrate ngan frens..xde mslh pun..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm khir khalid ni since makeupkan si lofa, heshe mcm dah makeupkan faz kan? Dulu zmn2 faz tgh hot dgn yg selatan tu, rasanya khir selalu makeup sheols.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:50 AM | Show all posts
Mesti lepasni hajah zouk terbang tudung mcm emma kembong..ciri2 ke arah tu sudah ada, sekarang dah tak pakai tudung tapi pakai toncet
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:53 AM | Show all posts
lopa ni lawa jgk la orgnya klu jumpa kat luar depan2..petite je.. kiranya nak nyambung balik hubungan dgn tokhans ke ni? mamatin restu ke tidokk? toksahla pakai turban buruk umpama setepek taik lembu tu lopa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:56 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-2-2019 08:20 AM
Dik... hajjah happy waktu itu bukan kerana hajjah in laff dgn Abdol.
Tapi hajjah sangat happy ke ...

Lagi satu hajjah paling happy masa ni sebab sales tudung Worrda dia meletop letop

Kachingggg kachinggg

Phenomenal yg tak kan berulang lagi

The power of Abdul
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:56 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-2-2019 07:51 AM
maksud bg mat .... selebrate kat ospital kerana besday girl tak sehat. Bg mat tengok hajjah macam  ...

ko ni ada je benda nak troll si Jah kan.. terhibur aku..  
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Munafake mu lopakk.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:05 AM | Show all posts
cocokerunch replied at 12-2-2019 08:25 AM
Ya ya walaupun sy x minat lofa, tetap doakan dia bertemu jodoh dgn lelaki yg sekufu dan syg dia. A ...

Aku rasa hajjah is happy in her own way

Dia kaya, ada bisness, ada Forbes, ada family yg close, ada career

Cuma utk seseorang yg ambitious and wants everything....masih belum cukup. Tu yang buat dia nampak kurang happy. Bukan sebab tak kawin

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:07 AM | Show all posts
tak bekenannye dia couple dgn hansssss. nk buat cemana kan tuan bdn dah suka!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:08 AM | Show all posts
bukan identitiy crisis la bang mat oiiii.... tapi more tu FAKE.... dengan peminat lain dengan kawan2 lain.... gituuu....


btw mamatin ni pun mcm sejenis riak juga bila hamburkan doa panjang lebaq kat ig dia....asai besdey nilopah jaa kuaq doa panjang2....anak2 lain x de plak... riak sbb x abih2 dok ungkit berkat doa seorang ibu....ye mmg doa ibu paling mujarab.... tp dek kerana doa tu juga life anak mokcik nampak kejap baik kejap tah apa2.... nampak fake.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bvsf06 at 12-2-2019 09:19 AM
shahirakay replied at 12-2-2019 08:40 AM
i bukan lah karatz lofa. kalau u olls perasan i takdak pun kat mana mana yistana lofa. tapi i tak bo ...

I think forumer semua bukan la nak membawang sgt pasal lofa tak kawin.

More sbb masa time gosip dgn RMS, lofa dah mencanang2 dlm media mcm dia akan kahwin tahun tu.. tu yg bila tak kawin2 forumer pulangkan paku buah keras..

Anyway, i agree with u..
marriage does not equal happiness..
Mcm kelakar pulak boleh tilik org tu happy ke tak just based on few seconds of video..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak kesah sangat lopak nak wat ape...sebab dah biasa dengan tactic dia....yg aku nak komen turban toncit tu tak cantik...baik pakai style alicia keys masa grammy semalam....yg kaler hijau tu...ala2 cikgu bedah tu....but muka alicia keys kecik and sharp features...lopak muka bolat....hmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
buruk style turban lopa ni oi..makin lama makin pelik huh pakai beshee2 pon da cantik kot dia. cakap psl jodoh. lopa 30s je baru. tak ada lah tua sgt. dia pon x kalut nak kawen ke apa. better kawen lambat dari salah pilih laki  kalau tak dgn tok hans mesti kaut orka punya la.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:34 AM | Show all posts
shahirakay replied at 12-2-2019 08:40 AM
i bukan lah karatz lofa. kalau u olls perasan i takdak pun kat mana mana yistana lofa. tapi i tak bo ...

Yg triggered org suka nak tanya dia... cos she during her late 20s suka cakap pasal kawin (zaman gatal).. kawin.. kawin.. ala2 set timing kot...
But now women in their early 30s dah tak kisah sgt dah jodoh dtg cepat or lambat... akan start merenyam balik dekat2 40s (jgn kecam ai pulak) cos i read somewhere and dengar org2 tua cakap.
if dgn Hans semoga berjodoh lah ya.. she memang sesuai dgn org2 lebih tua, yg dah relax.
Dapat yg muda or sebaya, dia 'budak2' kan/ kaki kan je org tu nanti kot.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:45 AM | Show all posts
no_el replied at 11-2-2019 06:03 PM
Mesti nak kait dgn faz dah kenapa
Nyampah betul la lobenak ni

iols ke lobenak tu?..sorry la..iols x minat lopak n kaka faz..2-2 iols kutuk. koser nk puja. cuma dlm kes ni mcm ada persamaan. suka potray diri mcm ummah suci. sbb tu iols #justsaying jek. whateverrrrla...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:47 AM | Show all posts
semoga jah cpt2 la settle down
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:51 AM | Show all posts
cocokerunch replied at 12-2-2019 08:28 AM
Lofa plg lawa masa zaman SHMP. Jujur i kata.

setuju...semua gadis2 muda berlumba2 nak tiru lofa masa SHMP...makcik2 pun sibuk nak cr menantu mcm lofa...lelaki2 bujang sibuk nak cr gf mcm lofa...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:52 AM | Show all posts
siputsedut replied at 12-2-2019 08:30 AM
Buruknya turban dia tu..mcm cengkerang siput babi

nasib baik bukan cengkerang siput sedut khen
btw turban tu memang krik3x...pastu tambah plak pyjama kilat tuh (nyaris pitam kakak pikir tema apa)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098669s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list