JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27157
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 05:35 PM | Show all posts |Read mode
Tanggal 10 Februari 2019, genaplah usia Neelofa tiga puluh tahun.


Sejuk hati semua peminat bila selebriti ini menyambung hari ulang tahun kelahirannya dengan menganjurkan sebuah majlis kerohanian yang dinamakan sebagai Light and Love Saturdate.


  



Difahamkan majlis tersebut dikelolakan oleh Imam Muda Asraf itu memberi fokus terhadap cara mengerjakan solat dengan lebih sempurna.


Cair bila tengok Neelofa pakai jubah, memang calon isteri solehah tak begitu?


Bukan itu sahaja yang menjadi perhatian, sambutan ulang tahunnya bersama kawan-kawan pun meriah.



Kredit foto: IG



Dengar kata, sambut dengan Hans Isaac. Dan macam semua orang dah tahu, mereka berdua memang pernah menjalinkan percintaan tapi sayangnya putus di tengah jalan.


Kredit foto: IG


Banyak juga gambar-gambar yang dikongsikan, tapi bukan di IG Neelofa, sebaliknya di IG Elaine Daly.


  



Sweetnya, tak nak kembali bercinta balik ke? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:43 PM | Show all posts
dah namanya retisssssss

konon balance dunia akhirat la tu celebration birthday nya. bior le deme
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Sanggup die pakai turban tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada jugak aihh retis siang bg mkn anak yatim mlm berparty costume
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:47 PM | Show all posts
donat apa kat dahi tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:49 PM | Show all posts
seluar ketat metat, baik bog jer.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:50 PM | Show all posts
tak apalah
seimbang dunia akhirat

tapi turban tu tak cantiklah lofa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
alolo sweetnya #hanlop
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:52 PM | Show all posts
sejuk dh mata tgk lopak berjubah n pakai tudung elok2..sekali lps tu bertoncet balik
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 11-2-2019 05:43 PM
dah namanya retisssssss

konon balance dunia akhirat la tu celebration birthday nya. bior le deme

Kat semejid pakai jubah.. pas tuu pi mana.. kang kata disko marah plak kang.. lantak hang laa lopa.. takut nanti bila Allah tak peduli dah kat kamu.. tuu je
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Birthday malam tu celebrate kat jco donut ke?
Sebab tgk kat kepala Hajah macam ada signature donut dari jco.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:53 PM | Show all posts
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kelab. tapi masih disayangi peminat. harap2 zaman tu dah berlalu n kaka faz insof..

bukan nk petik nama seteru, tapi peel lebih kurang gitu. #justsaying
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

apesal eh kena petik??? mcm bodo je statement you
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti nak kait dgn faz dah kenapa
Nyampah betul la lobenak ni

Org x isu kalo ko x canang n  buat kat masjid plak tu. Pahtu mlm plak sambut dgn tpt yg  terang2 ada arak.
Hjh ni aku perati lama dah
Suka buat seuatu atas agama
Tp malangnye hipokrit

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

Ye,betullah tu....sama je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam anak Singh dah aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak lah...artis kan...mestilah lain drp netizen....kalau sama tkleh jd artis...huhu...cuma turban tk ok...pakai sopan kt masjid lg cun....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 11-2-2019 05:52 PM
Kat semejid pakai jubah.. pas tuu pi mana.. kang kata disko marah plak kang.. lantak hang laa lopa ...

Kadang2 ak tertanya2 dowang ni tau x air Dan minyak x leh bercmpur...  Nie soklan seyes....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 11-2-2019 06:03 PM
Mesti nak kait dgn faz dah kenapa
Nyampah betul la lobenak ni


Chuols tak tau ker,  benaks on notification gitu..  Confuse admirers concept nyer
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklong32 replied at 11-2-2019 05:47 PM
donat apa kat dahi tu

Tahi lombu laaaa tuuu..

Ntah ntah taik genko!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057113s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list