JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1768
View
32
Reply

Izzue Islam berang, peminat DM ajak ngesek berkumpulan (3some)

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 03:53 PM | Show all posts |Read mode


KUALA LUMPUR - Pelakon dan penyanyi, Izzue Islam berang gara-gara diajak melakukan hubungan seks secara berkumpulan (threesome) oleh seorang wanita yang tidak dikenali.

Ajakan tersebut dilakukan menerusi Direct Message (DM) ke Instagramnya baru-baru ini.

Izzue atau nama sebenarnya Muhammad Izzul Islam Mazlan, 29, berkata, dia terkejut melihat tawaran berkenaan daripada seorang wanita yang bersedia untuk menempah hotel sekiranya bersetuju dengan tawaran tersebut.

Izzue pada mulanya berniat untuk menularkan wajah berserta mesej wanita berkenaan di laman Instagramnya. Dia bagaimanapun membatalkan hasrat tersebut selepas dinasihati isterinya, Awin Nurin, 36.

"Saya terkejut selepas menerima mesej berkenaan. Jika ikut perasaan, saya ingin menular wajah wanita tersebut, tetapi isteri menasihatkan supaya bersabar.

"Selepas difikirkan semula, saya khuatir penghantar mesej tersebut menggunakan akaun palsu. Jadi demi kebaikan semua, saya tidak kongsi perkara berkenaan kepada umum," katanya ketika ditemui di sesi fotografi di Studio Utusan hari ini.

Mengulas lanjut, dia tidak berniat untuk memalukan wanita berkenaan dengan memuat naik mesej wanita itu di laman Instagram. Sebaliknya dia ingin mengajak pengikut untuk menghentikan mesej seumpama itu.

Dalam perkembangan berkaitan, selepas tujuh tahun mendirikan rumah tangga, Izzue mendedahkan akan melakukan pemeriksaan dan rawatan kesuburan bersama Awin dalam usaha mendapatkan cahaya mata.

Kata pelakon Aliff Dalam 7 Dimensi itu, sudah tiba masanya kehidupan mereka diserikan dengan kehadiran ahli baharu.

"Selama ini kami terlalu sibuk dengan kerjaya. Pada tahun ini kami merancang untuk tumpukan pada usaha mendapatkan cahaya mata. Selama ini kami telah berusaha, tetapi mungkin belum cukup," kongsinya. - K! ONLINE


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dah sendu, keluarlah cite mengarut. Ko tunjuk jer bebird. Mesti menang ABPH tahun ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:09 PM | Show all posts
rajin plak baca DM.. aku yg tak glamer pun malas nak baca DM request (orang2 kita tak folo)
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:26 PM | Show all posts
drivethru replied at 11-2-2019 04:03 PM
Bila dah sendu, keluarlah cite mengarut. Ko tunjuk jer bebird. Mesti menang ABPH tahun ni.

tak jugak...sebab nanti bersaing pulak dengan syafiq belakang sikit, deris khan, dan sape2 entah lagi yang berkenaan...so agak sengit jugak lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:29 PM | Show all posts
drivethru replied at 11-2-2019 04:03 PM
Bila dah sendu, keluarlah cite mengarut. Ko tunjuk jer bebird. Mesti menang ABPH tahun ni.

wakakakaka ini lawak
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau ada i nk tgk please boleh compare dgn capiq kyle
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 11-2-2019 04:26 PM
tak jugak...sebab nanti bersaing pulak dengan syafiq belakang sikit, deris khan, dan sape2 entah l ...

Usaha capik tahun lepas sia2 saje. X mng satu katogeri pun. Boleh cuba tahun ni lagi. Derih tu lagi tunjuk bebird, lagi suwey.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:36 PM | Show all posts
layan ke tak tu? #tanyaje
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:53 PM | Show all posts
mungkin rasa was was entah2 gay entah2 bapok
jadi xlayan sbb rasa mcm xselamat
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 11-2-2019 04:03 PM
Bila dah sendu, keluarlah cite mengarut. Ko tunjuk jer bebird. Mesti menang ABPH tahun ni.


Bebird heols mesti putih & pinkish pinkish
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
af_mania replied at 11-2-2019 06:26 PM
Bebird heols mesti putih & pinkish pinkish

Khuennnn. Pinkish2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:10 PM | Show all posts
Tak yah le komen.. ke nak tunjuk ko ala2 suci..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:28 PM | Show all posts
Pegi je la
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti izzue rasa jijik kn ada pompuan nk ajak 3some...moga izzue n awin sabar la dugaan  mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ngajak pun.... Teruk btl taste kome..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 11-2-2019 08:03 PM
Yg ngajak pun.... Teruk btl taste kome..

Hahaha vavi komen ni,
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm... isteri sheols dh 37 khenn. Lg 3 tahun nk  masuk 40.. meanwhile Izzue baru 29..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Owwwsian ke izzue..tulah. sape suh comel sgt...haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:05 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 11-2-2019 09:54 PM
Hmmm... isteri sheols dh 37 khenn. Lg 3 tahun nk  masuk 40.. meanwhile Izzue baru 29..

Sempat lagi..lani kalo awal 40's berupaya lagi nk ngandung.. mcm che Ta, Didie , Sarimah

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajak derih sekali..x pon amarbangla
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 11-2-2019 08:54 PM
Hmmm... isteri sheols dh 37 khenn. Lg 3 tahun nk  masuk 40.. meanwhile Izzue baru 29..

Meols rasa mcm theyols xsekufu
Ampunkan meols yg bawang ini
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pok jue kan comel.. depa geram la tu! tp ko pun wat bodoh jela, saje je nak bgtau bini dia tu acah2 good 2 tenang kan dia.. please la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa kecoh2 apahal
Xyah layan laa mesej mengarut
Ntah2 malu tapi mahu
Pffttt

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:14 AM | Show all posts
izzue cakap percaya la jgk sbb izzue jambu.. hehe. tapi bang sohai.. sapa la yg buta sgt mintak gitu dgn dia?? heee
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian awin mesti kena byk sabar ramai ppuan kt luar sana nk caras laki jambu sheol. Anak pulak belum ada. Nasib la si izzue pun jenis setia kalau tak dh lama pasang belakang
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050143s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list