JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1090
View
2
Reply

12 Tadika terbaik di Malaysia

[Copy link]

Author: azhartahir       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 11:50 AM | Show all posts |Read mode


Baca kat mypt3, not bad tadika kemas pun ranking. Tapi nak masuk
cukup main susah lagi.

Ranking Tadika terbaik di Malaysia. Review Tadika Pilihan ibu bapa
Budak budak sekarang tak macam dulu. Ada yang baru masuk 6 tahun, mak ayah baru hantar nak masing-masing ke tadika. Sekarang?

Tidak boleh. Masing-masing ibu bapa tidak mahu ketinggalan untuk hantar pendidikan awal parasekolah yang terbaik untuk anak anak mereka yang berumur 5 dan 6 tahun selepas hantar sebelum ini ke taska sehingga umur anak 4 tahun. Duit kata mereka bukan persoalan utama.
Di tambah pula sekarang ini begitu banyak tadika terbaik di Malaysia yang boleh anda pilih berdasarkan kemampuan kewangan masing-masing dan juga lokasi yang berdekatan dengan tempat tinggal atau tempat kerja anda setiap hari.
Macam-macam jenama tadika terbaik di Malaysia yang menawarkan pendidikan prasekolah. Pilih sahaja.
Berdasarkan kajian Mypt3, kami telah membuat pemilihan dan tapisan di seluruh negeri meliputi negeri Sabah, Sarawak, Pulau Pinang, Johor, melaka, negeri Sembilan, Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Pahang, Kelantan, Terengganu, Perlis, Kedah atau Perak untuk senarai ranking tadika terbaik di Malaysia.
Tadika terbaik mana yang menjadi pilihan mypt3.com. Boleh sambung baca dan semak senarai di bawah ini :
12 Ranking Tadika Terbaik di Malaysia
RankingNama TadikaButiran Yuran
1
Tadika Kemas
2
Little Caliph
Akan dikemaskini
3
Smart Readers Kids
4
Q-Dees
Akan dikemaskini
5
Tadika REAL KIDS
Akan dikemaskini
6
Genius Aulad
7
Brainy Bunch
Akan dikemaskini
8
Kinder Kaizen
Akan dikemaskini
9
Krista Kindergarten
Akan dikemaskini
10
Tadika CIC
Akan dikemaskini
11
Tadika PASTI
Akan dikemaskini
12
Tadika Perpaduan
Akan dikemaskini


Ya. Jangan terkejut walaupun dihimpit dengan banyak tadika terbaik di malaysia, Tabika Kemas tetap berjaya menggunguli ranking yang teratas ranking prasekolah terbaik di Malaysia.
Jangan tidak tahu, Tadika Kemas pernah merangkul Anugerah Asia Most Trusted Brand sebagai jenama prasekolah terbaik di Malaysia. Kelassss ya!!!
Masakan tidak peruntukkan daripada kerajaan pun beratus juta dan juga sejarah yang panjang sepanjang penubuhannya,
Tetapi disebabkan syarat kemasukan Tadika Kemas sangat ketat mengutamakan kalangan keluarga yang berpendapatan rendah, jadi tadika terbaik lain yang jadi keutamaan ibu bapa selain faktor keselesaaan di ambil kira
Terkini, Little Caliph berjaya merangkul anugerah Asia Most Trusted Brand tahun 2018. Tahniah!!!
5 Punca Utama Yuran Tadika Swasta Makin Mahal
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:20 AM | Show all posts
kt tempat iols tabika kemas ni first come first serve. dalam bulan nov dah boleh amik borang utk kemasukan tahun depan. slip gaji semua dia mintak. tapi x de masalah pun utk terima anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 04:10 PM | Show all posts
Anak sedara Berry dari Tadika Kemas memang enjoy sangat tengok pembelajaran dia makan pun sedap2.. tempat pun cantik dan penuh dgn mainan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044124s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list