JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4996
View
178
Reply

[Politik] Zuraida - saya x pernah claim saya grad dari University of Singapore

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-2-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
PETALING JAYA: Housing and Local Government Minister Zuraida Kamaruddin says that she never claimed to be a graduate of the National University of Singapore (NUS).

She was responding to allegations that her academic credentials had been falsified after a Twitter user said he was unable to find her name on the NUS' online degree verification portal.

Bernama infographic previously stated that she had obtained a social science degree from the University of Singapore.

https://www.thestar.com.my/news/nation/2019/02/09/zuraida-i-never-claimed-i-was-an-nus-graduate/#jq1aKAZvAmrKQPag.01
Screenshot_2019-02-10-00-00-11-874_com.facebook.katana.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Pandai jawap.heheheheheh. tp tidak pernah menafikan.
So grad mana uols? Sebenarnya x kisah la grad or not, perform je. Ni system bina rumah yg dh lama dipakai di Malaysia pun sheols tatau. Ternganga tgk kt spore.urghhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
so Universiti mana kat singapura..astro awani pung tulis salah satu pusat pengajian di singapura..bagilah nama..https://www.youtube.com/watch?v=yDjHr7Z5TNY
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Aikkkk habis org guna kata dia dari situ awat dia tak bangkang.. hahahahhhahahhahahhahah
Dah kecoh baru nk bangkang.. dari mane dorng dapat info chuols belja kat nus..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-2-2019 12:19 AM
Pandai jawap.heheheheheh. tp tidak pernah menafikan.
So grad mana uols? Sebenarnya x kisah la grad  ...

Kalau tak NUS rasanya NUW. National university of Wakanda...  Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Patutla muka stok acik2 kg x hbs sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Karier berdegor2, list panjang berderet.  Entah ye entah tidak..  Mohon CSI 'bekas majikan' dia ni satu persatu sesape rajin pliz..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
X hagak2 tu NUS. cari la U yg korok skit kt spore tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:24 AM | Show all posts
apa komen @dodolgemok laknatullah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Last2 boleh salahkan SU atau Pembantu Khas YB ni tak buat kerja kot, salah inform media nama uni  #donebekap
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni sarwak report bodo plak nak cari info.. bodo bias punye sr.. bape banyak ph bgi upah kat sr ni pun tak tahu la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 10-2-2019 12:22 AM
Patutla muka stok acik2 kg x hbs sekolah

Kalau terdesak sangat, ckp je grad akademi fantasia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:26 AM | Show all posts
university of singapore and national university of singapore tak samo bro..wakakakakkakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ramainya menteri timb menteri level SPM.. post menteri kerana kedudukan dlm parti, bukan keupayaan diri dan akademik.. msia tak ubah spti negara Filipina dan India,, 1000% sama, asal boleh bercakap, berceramah smbil buat lawak wlupun fakta ke laut dapat kerusi menteri.. more clowns every miles
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua menteri ph da dlm ketakutan ....takut rahsia terbongkar . Sememangnya menteri PH ni mmg x ada integriti & PAKATAN HAMPEH Semuanye.. Aptb.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa beza dia dengan zizan semang. Penipu semuanya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Jujuq ja la sekoq sekoq. Kalau dulu hangpa cakap pembangkang ramai munafik tak jujuq. Awat skrg hangpa pun 2 x 5 ja. Lagu mana nak jadi kerajaan telus macam ni

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul pon dia xpernah mengaku, yg memandai senarai tu adalah media. Nak nafikan cmne kalau dia xtau media tulis cmtu? Cacai dh xde modal ke tu? Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 10-2-2019 12:28 AM
Apa beza dia dengan zizan semang. Penipu semuanya.

Zizan semang mmg gebang bgtua satu dunia, zuraida ni xbgtau pon. Media jah memandai2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-2-2019 12:19 AM
Pandai jawap.heheheheheh. tp tidak pernah menafikan.
So grad mana uols? Sebenarnya x kisah la grad  ...

Bg ai..baik cari artis je.. lantik neelofa jadi menteri
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
CharlesDera replied at 10-2-2019 12:26 AM
university of singapore and national university of singapore tak samo bro..wakakakakkakakakaka

X sama ke? Yg pastinya dulu zmn U, kalau kena debate dgn bdk NUS mula berdebar nk pitam.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:07 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-2-2019 01:05 AM
X sama ke? Yg pastinya dulu zmn U, kalau kena debate dgn bdk NUS mula berdebar nk pitam.

mongikuik wikipedia...NUS tu hasil gabungan university of singapore dan universiti nanyang pado 1980....wikipedia la kato...den baco yo...wakakakkakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:09 AM | Show all posts
tobby replied at 10-2-2019 12:26 AM
ramainya menteri timb menteri level SPM.. post menteri kerana kedudukan dlm parti, bukan keupayaan d ...

level spm ko srp ko pmr ko pt3 ko even upsr pun takpo...janji buek kojo botul2 dan bilo buek janji tu tunaikan la....jangan la ado pangkek doktor pun kojonyo monipu yo..apo tak pocayo norako ko apo?...wakakakakkakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:25 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-2-2019 12:19 AM
Pandai jawap.heheheheheh. tp tidak pernah menafikan.
So grad mana uols? Sebenarnya x kisah la grad  ...

exactly.....

IBS dah lama bertapak kt malaysia, dia sebagai menteri baru tau? gosh...i orang awam pun dah lama tau tentang ni. no wonder rasa semacam bila dia keluarkan statement mcm tu.

lagu fazura hancur tetiba rasa mcm best sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
She doesn't know abt ibs?
Oh gosh. I marhaen yg x involve dlm construction pon tau.

Why menteri perumahan. Whyyyyy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053497s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list