Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19512
View
125
Reply

[Hot Tea] Siapa Artis Perempuan Berkahwin Open Relationships Dengan Suami Menjalin Hubungan Cinta Dengan Pengkid??

[Copy link]

Author: Leha_Janda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-2-2019 10:32 AM | Show all posts |Read mode



Selamat pagi Kuala Lumpur, pagi ini kita dihidangkan dengan cuaca yang sungguh indah. Apa kata baiknya kita menikmati secawan teh panas. Gossip terbaru menyatakan terdapat artis wanita yang telah berkahwin sedang hangat bercinta dengan pengkid. Malah beliau juga dikatakan open relationships cinta terlarang tersebut kepada suaminya. Adakah suaminya juga umah lelamari. Siapakah pasangan artis ini??. Jadi jom kita selongkar....




xoxo...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Shawalina ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Cayayah kah? Opppsieee
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak pak terlara merana ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 kecoh psl video tapi sampai ke sudah takde
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Penumpahteh ngan missbawanguniverse ni mcm obvious jah acik porem, bahasa2 deyols pkai semua bahasa femes kt porem

Gosip pn mcm gosip ulangtayang kat porem, mcm topik thread ni. Gosip ni dh lama bertebaran kot kat porem, slalu gosip psl ni hijack thread topik lain
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg psl video latest derih khan je meols rase xpenah bace lg kt porem ni. Ke poremer pnah bergosip psl ni?

TT xnak bukak thread psl video derih ka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
fonen porem ke merq ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tidak syak. Lagi mak si lana
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sapekah pengkid ittewww??
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mana forumer yg kata ada org dm dia video scawalana ari tu??dah kena simen ke??
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai sgt PA atau org dlm industri ni yg kecelaruan gender ni. Yg penkid dan yg ponen. Dulu iols tatau sgt, tp zaman dah berIGS ni, semuanya terang jelas tak bersuluh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu x byk tp dh boleh agak..
Ritu pun ada desas desus si isteri ada video tgh duk cat dinding kan??
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok iklan tbaru kt tv tu teringatt kesah aritu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa penumpah teh ni?? Berani ye post status cmtu terang2 an haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Cukup le 2video syayaya yg lepas hari tu, ke tg nak bg hint ada video lagi vavabom.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kasi buktilah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 9-2-2019 12:01 PM
Sapa penumpah teh ni?? Berani ye post status cmtu terang2 an haha

Selagi tak guna nama OKT apa nk takut?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Smpi ke harini aku dok tunggu bideo nya mana la forumer tu harap2 terbukak la pintu hati dia nk post kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 9-2-2019 12:01 PM
Sapa penumpah teh ni?? Berani ye post status cmtu terang2 an haha

Nak takut apa dia tak mention any name
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090846s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list