JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1225
View
43
Reply

Bakal Perang Besar, Lady Gaga Mahu Caras Watak Cleopatra Daripada Angelina Jolie

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2019 04:44 PM | Show all posts |Read mode
Artis terkenal Lady Gaga kini sedang menuai pujian dan anugerah ekoran lakonan cemerlangnya sebagai Ally dalam filem remake A Star is Born arahan Bradley Cooper. Tetapi kini dalam diam-diam beliau sedang mengintai watak besar dalam sebuah filem yang turut diidamkan oleh pelakon ternama,  Angelina Jolie.





Kredit foto: Carian Googe







Menurut Daily Star, sumber dalaman syarikat penerbit Sony yang bercadangkan untuk menerbitkan semula filem lama biografi Ratu Mesir, Cleopatra kini sedang mempertimbangkan untuk mengambil Lady Gaga bagi watak lagenda tersebut.







Kredit foto: Carian Google







Masalahnya, sebelum ini pihak penerbit Sony telah membuat beberapa kali rundingan awal dengan pihak Angelina Jolie untuk watak tersebut. Adakah ini bermaksud Lady Gaga bakal mencaras watak idaman Angelina Jolie? Sumber itu berkata dalam diam-diam terjadi rundingan yang semakin panas antara Sony dan kedua-dua pihak artis besar itu.







Kredit foto: Carian Google







Cleopatra yang turut dikenali sebagai Ratu Sungai Nil pernah dilakonkan oleh pelakon lagenda Elizabeth Taylor dalam versi terdahulu yang diterbitkan pada tahun 1963. 'Kerana watak yang ikonik itu, sesiapa yang berjaya mendapat watak Cleopatra pasti akan mencapai status yang tinggi dalam industri Hollywood' kata sumber itu lagi.


Oleh kerana persaingan yang terlalu sengit, dikatakan kedua-dua bintang itu sanggup untuk mengadakan audition dengan pengarah, sesuatu yang jarang berlaku bagi artis gred A.





Kredit foto: Carian Google







Sesiapapun yang terpilih, mampukah mereka memperbaiki pungutan filem versi Elizabeth Taylor dan Richard Burton yang hampir membangkrapkan Studio Century Fox?


Apa kata anda? Siapa yang lebih sesuai untuk watak Cleopatra antara Lady Gaga dan Angelina Jolie? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakonan Angie lebih bagus kot

Tapi Lady Gaga lebih ada nilai komersial kalau nak untung
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
nak kelainan tengok lady gaga
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lady gaga lagi sesuai kot..bentuk muka pun ala2 macam patung mumia jer..angie kalo greek goddess sesuai sangat..gitew seposen iols..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:23 PM | Show all posts
mungkin lady gaga boleh contribute lagu berhantu untuk filem cleopatra.

tapi angelina jolie punya persona lagi kena dgn watak tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:35 PM | Show all posts
lady gaga bagi ioss sebab dia badass bitchess, tgk dia jd bad bitchess dlm american american horror story hotel so wowww... hehee
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Lady gaga sbb muka klasik dan baru..kalau ikut aku ni suka charliez theron..minah tu best siot dh cantik..cair hati jantan aku ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
I #teamangie
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai je gaga tu..sapa la mekap dia kat gambar yg first tu? Muka smpai kelabu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:01 PM | Show all posts
alaa...gosip je ni...Angie dah lame dah x mengutamakan bidang lakonan as her priority...since dia dah beranak pinak ni...keje2 amal die dgn UN lg penting pd die..

( no matter what manja akan tetap support....Angie....Angie is the Queen..then. now & 4ever !! )
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Angie the better choice. Dia ada diva regal aura. Gaga ada aura diva je. Tak regal looking. baru dpt award tu dah ke langit ke-7 ke gaga... jgn la. iol like u too bcse ure book smart. Hope ni berita disensasi lebih je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem lama cleopatra tu rugi ke sampai hampir bangkrap tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello.... Gaga gegak gempita. Nyanyi je dah la....bab lakonan sila bagi pada yg professional. I vote kak angie
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hollywood ni dh sampai tahap boring skrg, pusing2 remake.. pusing2 character sama tp tukar pelakon
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:52 PM | Show all posts
Actually, byk citenya bukan original story, byk adapt
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Angelina la.. Muka dia perfect untuk watak tu. Lady Gaga macam tak sesuai.. Tengkuk pendek
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 03:26 AM | Show all posts
menurut sejarawan... secara fizikal, rupa Cleopatra biasa2 jah tp zaman tuh beauty standard berbeza drpd kita kot tp dia seorg yg amat bijak, berkarisma dan sgt menggoda. btw ethnicity dia Greek, Parsi, Syria, dan black African.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa nak angelina jolie.. sheols cantikk{:love
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lady Gaga je la. Acik Angie cun tapi mcm da tua sgt utk watak tu. Kalau dia muda g mmg ok je dia pegang watak tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde pelakon lain selain deols??
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan la si gaga ni. Blakon pun bukan best pun. Nmpk fake sgt. Better angie but like u all said mmg gaga muka lebih sesuai jd cleopatra
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak boleh terima gaga ni kemetot nak mampos. Cleopatra tu sexy menggoda. Menggoda kah sheols?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam A Star Is Born lakonan Gaga setanding Angelina tau, dicalonkan oscar lg
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
matbad: Lady gaga sbb muka klasik dan baru..kalau ikut aku ni suka charliez theron..minah tu best siot dh cantik..cair hati jantan aku ni..


True charlize theron lagi sesuai. Dah la cantik, kalau mekap mcm cleopatra sesuai, berlakon seksi lawa, berlakon action pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Angie lah sesuai.
Dah lama tak tengok dia berlakon.
Kalau makeup ala cleopatra mesti wow
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058888s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list