Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2403
View
28
Reply

Heidi Klum Ikat Pertunangan Dengan Jejaka Muda, Sudah 'Plan' Tarikh Perkahwinan

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2019 03:20 PM | Show all posts |Read mode
Heidi Klum, 45, peragawati terkenal yang berasal dari Jerman akhirnya mengikat tali pertunangannya dengan pemuzik Tom Kaulitz 29 selepas lebih setahun berpacaran.



Kredit foto: People




Supermodel itu yang juga hakim dalam program America's Got Talent berkongsi berita tersebut dengan 5.6 juta pengikut Instagramnya. "Saya jawab YA," tulis kapsennya. Berita itu turut memuatkan gambar mereka berdua sedang tersenyum.





Kredit foto: Too Fab




Bekas pengacara Project Runway dan pemuzik band Tokio Hotel itu mula dilihat bersama bulan Mei tahun lalu di majlis Gala amFAR di Cannes. Kaulitz kemudiannya tampil dengan kostum Shrek ketika majlis sambutan Halloween Klum mengesahkan hubungan mereka.



Kredit foto: Stars Changes




Klum menerima banak ucapan tahniah daripada kawan-kawannya di bahagian komen. Supermodel Naomi Campbell pereka Zac Posen artis Gwen Steani Paris Hilton dan Doutzen Kroes berkongsi ucapan kegembiraan dengan pasangan yang bertemu ketika rakaman Germany's Next Top Model itu.



Kredit foto: Instagram






Ini adalah perkahwinan yang ketiga buat Klum dan pertama buat Kaulitz. Terbaru, memetik ET Online Heidi nampaknya benar-benar tidak mahu mensia-siakan perkahwinan terbaharunya ini.


Dikatakan supermodel ini sudah pun menetapkan tarikh untuk hari bahagianya bersama tunangnya. Namun, dia masih merahsiakan hal tersebut dan tidak mahu memberikan sebarang butiran.

Semoga perkahwinan Heidi Klum kali ini berakhir dengan kebahagiaan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:51 PM | Show all posts
helllooookkkk yg ni..yg itam dulu tanjat tengokk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 03:53 PM | Show all posts
Dulu tak sepadan dengan Seal

Masa cerai pun tuduh menuduh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Taste acik heidi ni mmg pelik2.. haha
Yg baru ni ok sikit.. dulu exotic.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:24 PM | Show all posts
Meiizu replied at 8-2-2019 03:51 PM
helllooookkkk yg ni..yg itam dulu tanjat tengokk

siapa kata 'once you go black, you never turn back'...tak benar tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:36 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 8-2-2019 04:24 PM
siapa kata 'once you go black, you never turn back'...tak benar tu..

AHHAHAHA nak jawab jugek...jawapannya: kepam
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:50 PM | Show all posts
Tahniah kak...xsbr nk tgk bju kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 8-2-2019 04:24 PM
siapa kata 'once you go black, you never turn back'...tak benar tu..

Acik heidi tgk size kot.. bkn kaler
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara tiga tu yg ni la paling berjenis sikit. Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2019 10:03 PM | Show all posts
Dia tak kisah rupa paras laki, yg penting dia sayang / suka

Walaupun Heidi ni model cantik
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 11:04 AM | Show all posts
tikusmontok replied at 8-2-2019 04:24 PM
siapa kata 'once you go black, you never turn back'...tak benar tu..

kih3.. sakit perut ak ketawa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 04:17 PM | Show all posts
Semoga kali ni panjang jodohnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku teringat masa heidi masih bini negro tu...dalam ellen punya talkshow tu..dia dijemput..then dorang ckp pasal laki dia....wowwww still huh...then Heidi terus jeling tajam hahahaha punya x hensem sampai ellen pun tak terkata
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
motif lah tak kenal Tom Kaulitz. kembar dia Bill Kaulitz. sama2 dalam Tokio Hotel. i'm a huge fan okay. bte so happy for them.  sweet !
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 10:12 PM | Show all posts
Lawa giler acik heidi . Asal sama , vley kecek jerman kat umah. Sepadan la kowt.

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:15 AM | Show all posts
org cantik laku keras jauh beza umur nasib sheols cantik
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 09:45 AM | Show all posts
Heidi ni banyak benar ex nya kan. Wah gitu cantikk
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:09 AM | Show all posts
cantik heidi... semoga bahagia kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 12:38 PM | Show all posts
sinalegna replied at 8-2-2019 11:45 PM
Acik heidi tgk size kot.. bkn kaler

hahaha terigt mcm mna dia memula in love dgn seal.
msa tu kat gym trnmpk bebird heols besau.. trus trsangkut ske haagittewww.. lawak tul
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 16-2-2019 12:38 PM
hahaha terigt mcm mna dia memula in love dgn seal.
msa tu kat gym trnmpk bebird heols besau.. tru ...

Aku byg kn seal ckp.. ehem, my eyes are up here. LOL
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.509366s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list