JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2304
View
31
Reply

Dato Aliff Syukri Hadiahkan 5 Juta Kepada Isteri Jika Dapat Dua Anak Perempuan Lagi..

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2019 03:02 PM | Show all posts |Read mode
Dato Aliff Syukri mengatakan yang dia akan menghadiahkan wang tunai berjumlah 5 juta kepada isterinya, Datin Shahida sekiranya dia melahirkan dua orang lagi cahaya mata perempuan untuknya. Wah, bertuahnya badan!






Kenyataan itu dimuat naik oleh ibunya sendiri di akaun Instagram  milik pengasas produk kecantikan, Sendayu Tinggi, Rozita Ibrahim yang lebih dikenali sebagai Bonda.



Foto : Instagram Rozita Ibrahim




Bonda memuat naik video kemeriahan suasana keluarga mereka semasa berkumpul di rumah sewa milik mereka beberapa jam yang lepas.


  



Bonda secara berseloroh menambah yang dia mengharapkan cucu lagi hasil daripada perkahwinan Aliff, namun anak ketiganya itu gagal dipersimpangan.


Rata-rata ramai terhibur dengan gelagat keluarga bonda kerana sentiasa gembira dan menyakat sesama sendiri.






Foto : Instagram Rozita Ibrahim




Mungkin Aliff Syukri sekadar bergurau namun sekiranya betul pun, apa salahnya kan? Tidak salah untuk memberi penghargaan kepada isteri yang telah banyak berkorban untuk mengandung, melahirkan dan membesarkan anak-anak. Semoga rezeki Aliff sekeluarga semakin bertambah. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha..mmg suka tgk diaorang ni anak beranak..sempoi aje..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:28 PM | Show all posts
None68 replied at 8-2-2019 03:13 PM
Hahaha..mmg suka tgk diaorang ni anak beranak..sempoi aje..

kannn toklip ni kuat betul menyakat mak dia..geletek sampai nak terkencing2 org tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:59 PM | Show all posts
Tak belajar bio ke? Jantina anak ditentukan dari si bapa....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:21 PM | Show all posts
Edited by lucky_peace at 8-2-2019 04:31 PM

aik, sebelum ni bukan kemain sorok hubungan, siap post photo kat ig blur muka bagai ape sume...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:27 PM | Show all posts
lucky_peace replied at 8-2-2019 04:21 PM
aik, sebelum ni bukan kemain sorang hubungan, siap post photo kat ig blur muka bagai ape sume...

apa benda cik bedah cakap ni? tak paham
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:31 PM | Show all posts
tikusmontok replied at 8-2-2019 04:27 PM
apa benda cik bedah cakap ni? tak paham

typo haha...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 8-2-2019 04:27 PM
apa benda cik bedah cakap ni? tak paham

Haah x faham ler..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 8-2-2019 03:28 PM
kannn toklip ni kuat betul menyakat mak dia..geletek sampai nak terkencing2 org tu.

Kikikik kan? Cakap pun x cover2 nak terkencing bagai tergelak nengok..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:17 PM | Show all posts
kelakar bonda

jenis yg melezer jugak

selamba kutok anaknyya
tp kutok sambil doa anaknya
bukan typical mak2 yg asyik memuji anak

ape ntah dikutok anaknya
perangai sewel kri,kri ni mulut celupar..,suare tak sedap...hahahha
pastu kalau si dato alep ni upload video merapu
macam dia g cium su yusof tu kuat2 dgn nak tgok bulu si anak dia yg sulung
abis si bonda dok marah2 kat ig tok lip
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:19 PM | Show all posts
Ok, ni rase bahasa paling manis aku leh pakai.
Leh x persetankan je die ni.
Lantak die la nk menunjuk ke, riak ke,
buat bodoh je.
anggap je macam sengkuang ni x pernah wujud dalam hidup korang.
Buat ape la bg publisiti free kat sengkuang calit ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
datuk oi, yang tentukan jantina tu ekau punya berudu bukan datin punya tolo ova. apa pun chaiyok2 datin. orang have2 beranak lah banyak2 pun...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kaya raya maid ada 10 org i pun sanggup beranak tetiap tahun..tapi, apakan daya....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowing toklip.yg kedekut..nak ke die bg duit banyak tu...skrg boleh inject hormon and pilih jantina kan..beranakla kembar perempuan....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 8-2-2019 07:42 PM
Kalau kaya raya maid ada 10 org i pun sanggup beranak tetiap tahun..tapi, apakan daya....

Nak lahirkan anak mmg mcm senang je..tp nak jaga baby kecik nih..huhhhh... kalau jenis yg nak menyusu badan untuk anak mmg penatlah..tp kalau jenis sub 100% kat maid...semue maid buat..masak..suap..mandikan..buat susu...jaga..tidorkan...mmg untung badanlah
..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:51 PM | Show all posts
syukur atuk dia dah meninggal, kalau tidak mesti pening hahaha
atuk dia cikgu sekolah agama me.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 8-2-2019 10:14 PM
Nak lahirkan anak mmg mcm senang je..tp nak jaga baby kecik nih..huhhhh... kalau jenis yg nak meny ...

Huhu..kan...attention pd anak2 lg 1 hal.
Kalau beranak mengemut2..pastu anak2 yg atas tu sekadar sumbatkan jela phone ke ipad..pun ada gak species gini...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 8-2-2019 05:17 PM
kelakar bonda

jenis yg melezer jugak

Terhibur kan tgk gelagat family ni...dari maknya toklip sampai meena  n usop kucing parsi ..
#mudahterhibur
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Setakat baca2 psl diorg dkt dada2 akhbar atau fb atau status ig, boleh la. Utk membeli brg diorg atau tgk youtube diorg, sorry la. Xhingin nk sumbang duit kt depa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 09:32 AM | Show all posts
masnona replied at 9-2-2019 08:00 AM
Setakat baca2 psl diorg dkt dada2 akhbar atau fb atau status ig, boleh la. Utk membeli brg diorg ata ...

acik tak sumbang ramai lg org lain yg sumbang dan dapat manafaat drpnya.. satu hari kalau acik atau keluarga sakit, habis ikhtiar sana sini tak sembuh, cuba makan ubat2 herba mak toklip, mana tau mujarab.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056582s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list