Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
60376
View
1502
Reply

Bulan Dan Matahari Sama Besar? Makin Pelik, Suhaimi Saad Buat Orang Geleng Kepala Lagi

  [Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 24-4-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gopal replied at 24-4-2019 03:32 PM
sendu je fb sohai ni...benang pun sendu...ciannnnnnn

Dia xde create kontroversi dah ke
Time mcm ni, dia hanya perlu up satu post bela Abu Sufiyan, on komen
Konfem viewers naik, komen post beribu2, dia viral masuk beautipulnara
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gopal replied at 24-4-2019 03:32 PM
sendu je fb sohai ni...benang pun sendu...ciannnnnnn

Dia xde create kontroversi dah ke
Time mcm ni, dia hanya perlu up satu post bela Abu Sufiyan, on komen
Konfem viewers naik, komen post beribu2, dia viral masuk beautipulnara
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Biawak ni dah pindah rumah baru ek?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2019 08:31 AM | Show all posts
beloomberk replied at 11-4-2019 09:48 PM
Kemas tersusunnya rumah mosus.
Ni baru la betol cara 'didik' anak menjaga 'kebersihan'..sem ...

mak aihh rumah...
aku anak2 paling kecik 4 tahun, suami isteri bekerja.. tak pernah hire maid, ilmu agama tak setinggi mana..
pun rumah tak bersepah gini woooo.....
ina.. ko buat ape? anak2 tak di ajar kemas sama2 ke? laki biawak ko.. mmg mcm hanat... duduk rumah manjang pun tak tolong kemas.
ade hati nak bagi motivasi kat orang lain...
patut laa bila si donkey tu baru tau nak berus gigi kena basuh dulu sebelum guna dah riak semacam....
ruang tamu gini.. kalau dapur.. bilik air.... alamakk aihhhh.... kembang tekak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2019 10:35 AM | Show all posts
Pergi lah Mam***!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095952s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list