JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
693
View
12
Reply

Percintaan dua negara

[Copy link]

Author: Nurnisajrni    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2019 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assalammualaikum. Nisa nak tanya pendapat korang tentang hal percintaan yang melibatkan lelaki dari arab saudi (madinah). Feel free to share any information. Pros and cons are acceptable

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Salah benang dik nisa
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Pindah ke bod cinta uols. Sana replies lagi cepat .
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:24 AM | Show all posts
susah bercinta lain negara ni melainkan lelaki tu laki baik dan sanggup jaga u.. sebagai pertimbangan  :

> double check background laki itu takut muka david beckham hakikat scam nigga love
>  sediakan resume dan peluang pekerjaan diri kalau kena tinggal atleast ada contigency plan
> buat anak comel2 nanti akak nak selfie ye ( #SenakNgiluMalamJumaat)
> bincang dengan laki tersebut dan family sebab cinta itu buta , jadi masa bercinta family pun takde dalam hati, bila putus cinta family yang kutip jaga dan bagi semangat
>kalau boleh duduk malaysia sebab apa2 senang kawan2 cariforum nak tolong, kalau dah duduk arab? jauh nak menolong.
> bila semua fasa dah lalui sunat taubat istikharah.. baru buat keputusan.. jangan gelojoh ye dik..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang kata lah kan... Orang Arab ni ganas and kuat seks...
Member I siap di pinang bini orang Arab tu sebab bini pun x tahan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:25 AM | Show all posts
orang Madinah ke atau bangla duduk di Madinah??


kena   periksa ber layer layer spesis org luar.

Cinta ni xkisah dnegan siapa  yg penting biar cinta tu sejati dan bukanlah palsu yg disandarkan kerana harta atau ambil kesempatan semata-mata.

ada dia ckp nak ikut ko balik Malaysia?? siap ko hehheheh


sebab setahu aku susah puak saudia asal nak ambil org luar sebab rata2 mereka kahwin kerabat sepupu, dua pupu mcm tu . Kalau sekadar online love ,lupakan saja jika lelaki itu tidak  buat extra effort .

Bukan semua cinta online tu palsu tetapi 99.99% mmg palsu lah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 8-2-2019 02:27 AM
Salah benang dik nisa

Sorry sorry silap. Hihi beginner la katakan.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Shirley23 replied at 8-2-2019 05:23 AM
Pindah ke bod cinta uols. Sana replies lagi cepat .

Nisa akan pindah ke bod sana. Hihi sorry
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kompen la rumah ko x boleh masuk belacan sis.

lepastu keje ko giling rempah sampai melecet tangan.

bila dia banyak makan rempah nafsu makin kuat.

malam pulak ko kena lunyai hasil gilingan rempah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy x suke org Arab. So kalau sy bg pdpt, x molek belaka lah. Tp pdpt peribadi sy, lelaki Arab x hormat perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Malaysia.Doom at 10-2-2019 09:02 AM
noraidil_06 replied at 9-2-2019 11:03 PM
Sy x suke org Arab. So kalau sy bg pdpt, x molek belaka lah. Tp pdpt peribadi sy, lelaki Arab x horm ...


kalau wanita Bugis elakkan perkahwinan dgn  Arab mesti tak lama.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 01:55 PM | Show all posts
Arab ni org kata ganas, dari banyak segi jugak la keganasan dia..
Tapi, tu la sendiri pun xde pengalaman. So xtau..


My relative ada kawen dgn org pakistan, anak memang cantik weh. Comey betul. 1femly dok pakistan, time raya je baru balik mesia, xpun ada kenduri2 baru jumpa..
Tp ok je laki dia, baik je, lemah lembut. So, xboleh nak kata semua org arab gitu.
Pendek kata, u kena betul2 kenal dia, kenal hati budi dia, femly dia, cari keserasian..
If semua ok, go on la..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:23 PM | Show all posts
Kena tau Arab belah mana ni.. Jordan ke, Yemen ke, UAE ke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050897s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list