Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8943
View
90
Reply

Untung Jadi Raja Ilya, Bangun-Bangun Suami Dah Sediakan Sarapan Pagi

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-2-2019 04:10 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Raja Ilya


Sejak dah kahwin, bukan main sweet Raja Ilya dan suaminya, Trent Garrett.


Kalau tengok di Instagram, banyak juga gambar-gambar mereka berdua.


  



Ada video dan gambar berbulan madu, ada video Raja Ilya buat surprise dan macam-macam lagilah.


  



  



Dalam banyak-banyak, ada satu video yang berjaya menarik perhatian ramai netizen.


Beruntungnya Raja Ilya! Suami yang sediakan sarapan pagi.


  



"Mamamia...bila dia harapkan kita yang buatkan breakfast lepas kahwin, last2 dia pulak kena buat breakfast," tulisnya.


Di ruangan komen ramai yang tumpang gembira dengan kebahagiaan pasangan ini.


Semoga terus bahagia hingga ke akhir hayat. Amin. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:12 PM | Show all posts
awal lagi dik... wangi lg... hehehe... tggu tgk sampai ke tua x sweet camtu hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:20 PM | Show all posts
tapi dia tak nampak busuk dah lepas kawin ni kan.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:21 PM | Show all posts
bestnye...huntong la....
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Untong la Ramilah Begum. Harap kekal ke akhir usia. I kesian dgn Serina, Sasha, Maya Karin yg berlakikan kekosen akhirnya berantakan jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kenyang remilah begum
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukurlah ramilah dapat laki alim warok. Kaya pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:56 PM | Show all posts
cantiknya view rumah tu!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
untung dpt hubby masak utk kita
harap bbnu sila follow ramilah begum
haniz dgn laki so yesterday.... propa je lebih
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
too good to be true.. apepon mudah2an berkekalan
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:07 PM | Show all posts
suka tengok orang bahagia

soalan biasa:
ramilah ni masih Islam?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:12 PM | Show all posts
agk2 raja ilya sain prenuptial agreement x...bila nk buat majlis kt tanah melayu ni.. mna tau boleh saing2 epira loy
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia tau tak dia kaki propa? Agak2 apa reaksi lepas tau dia reject movie marvel?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:14 PM | Show all posts
hensemnya laki diaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Her hubby so tasty
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:19 PM | Show all posts
armin replied at 7-2-2019 05:13 PM
Laki dia tau tak dia kaki propa? Agak2 apa reaksi lepas tau dia reject movie marvel?

typical answer..i xtau ilya retis b4 this..xpn lakinya x ambik kisah filem local malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah. Lepas subuh shuben dah bertungkus lumus kat dapur siapkan bfast.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
So nice ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku doakan kekal sampai jannah dan depa dpt hidayah. Aamiinn
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:07 PM | Show all posts
nama sheols ramilah begum ye? btw, sheols ke owner francais Ricci Amor (entah camne eja) yakni cafe ala2 hipster kat semua uni mesia? sebab ada nampak ricci amor by raja ilya...jika ya, kerlassss kau maria!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.123819s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list