Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
86842
View
718
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-2-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 9-2-2019 07:52 PM
kenapaa ni ?? mendalam mksudnyaa nier

ada org komen nape x duduk sekali ke dgn jebat kt pic jebat sb nanas kata rindu..
nanas jawap dia shooting jauh

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 9-2-2019 11:14 PM
ada org komen nape x duduk sekali ke dgn jebat kt pic jebat sb nanas kata rindu..
nanas jawap di ...

Sopan je jawapan dia. Mcm tak nak bagi org speku. Ketara sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 9-2-2019 11:26 PM
Sopan je jawapan dia. Mcm tak nak bagi org speku. Ketara sgt.

yup mungkin juga huh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 12:46 AM | Show all posts
geram jer bila teringat dia maki fattah mcm org tu xde family....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 7-2-2019 08:42 PM
Yg dah ada cucu adik beradik khan dgn ray je... nek intan ank2 dia xmenikah lg...idok le deme nak  ...

Pernah baca ada forumer bgtau, anak ciktanz yg sulung dah kawen (pompuan gak) ,  ada anak da.. Adiknya tasneem dan tania yg blom kawen..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 7-2-2019 11:15 PM
Nanas slalu up pasal mother...pasal mak die... xnaklah komen pasal hubungan nabila drngan mak mentua ...

Pompuan yg dominan, kaya raya lak tu pandai cari duit sendiri memang dia x heran dengan laki.. Laki kena jadi pak turut je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:06 PM | Show all posts
CARI-MRO replied at 7-2-2019 10:57 AM
Bukan sesedap rasa je nak sadur. tu cerita 2018. ni cerita 2019 thread lain lah, senang orang nak  ...

olohhh apehal sentap sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kat komen gambar mana ni?

Btw benang sanaz nabila lagi satu dah ilang kah?
4B25E91A-4CF3-46D4-A2CC-1D3BCBFD5D15.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ouch! replied at 1-3-2019 12:52 PM
Ni kat komen gambar mana ni?

Btw benang sanaz nabila lagi satu dah ilang kah?

hahha..kepala hotak dapat nya..budak tu pun habis ditagnya semua org dah knp
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 1-3-2019 01:35 PM
hahha..kepala hotak dapat nya..budak tu pun habis ditagnya semua org dah knp

Komen tu mmg mengundang betul. Haha ngarut sgt tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 02:59 PM | Show all posts
apedehal replied at 1-3-2019 01:35 PM
hahha..kepala hotak dapat nya..budak tu pun habis ditagnya semua org dah knp

kann..kelakar laa..budak biol betul..mama Tini pun dia tag..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 03:13 PM | Show all posts
Ashna21 replied at 7-2-2019 01:56 PM
Yup yg anak buah lofa yg lain2 (anak cousin2) nampak muka campur hindustan diaorg. Tapi clan lofa  ...

bapak lopa bukan tok seh kot,,Melayu agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 03:16 PM | Show all posts
ouch! replied at 1-3-2019 12:52 PM
Ni kat komen gambar mana ni?

Btw benang sanaz nabila lagi satu dah ilang kah?

hahahha iolls gelak bila tgk smalam kat ig makcik puaka
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 03:17 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 9-2-2019 09:50 PM
so sanaz pondan ni dah x dapat nafkah dr nabila lagi ke????
dulu kemain acah2 gengster pondan kepit ...

sedihnya power of money, tapi yelah dulu kemain dia mengata pak shilalat kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 03:03 PM | Show all posts
ouch! replied at 1-3-2019 12:52 PM
Ni kat komen gambar mana ni?

Btw benang sanaz nabila lagi satu dah ilang kah?

Thread tu dah 100 pages. Dah tutup la
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 7-2-2019 04:48 PM
Wow macam ni ke jawapan reputz cari. Sama puaka je bahasa mcm forumer. Teringat kes reputz cari  ...

Reputz Cari memang poromer pon. Dulu hada kuar iklan offer job jadik reputz di porom ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 03:54 PM | Show all posts
nasib ko la sanaz ..........................rupa2nya xde la gangster sgt ko ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Berbalas2 comment kat ig masing2 siap lofa yasss lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada sindiran baru antara nanaz dan nabila...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols nak tahu kerjaya supermodel (international) lofa da bermula ke? Ade latest video kat ig lofa berkempen utk gucci ss 19.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106589s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list