CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

    [Copy link]
Post time 8-2-2019 03:08 PM | Show all posts
boylondonn replied at 8-2-2019 12:54 PM
kesiannyaaaa x laku ke gym heols?

competition isues..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2019 03:43 PM | Show all posts
zulka replied at 8-2-2019 12:15 PM
aku tak merepek bro..aku bankers
i know everythings about financial dia..
ada ke ...

pdpa bro..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:43 PM | Show all posts
apedehal replied at 8-2-2019 02:19 PM
ada haritu iols nengok si tasnim post gmbar kat ig stry sbb ada follower tnya dia brp beradik..yg  ...

ade sorang lg yg sulung...ig handle name @misznaddyb
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
miznieda replied at 8-2-2019 03:43 PM
ade sorang lg yg sulung...ig handle name @misznaddyb

haa betul chuols tq...yg ni la yg ada anak2 tu @intanumbrella
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:33 PM | Show all posts
CARI reputz ni bukan dari kalangan poremer ke?

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu org ckp..bila kawen dgn seseorg..ko scr automatik kawen dgn keluarga dia jugak.  Pada masa yg sama..seelok2nya pasangan yg da kawen..cubala berdikari..duduk jauh sket dgn family..kalau ada anak pun..sedaya upayalah ikhtiar asuh ke anta anak ke daycare..jgn asik nk bharap keluarga jagakan...sbb susah payah..pahit maung tu smua yg buat pasangan tu kuat.  Nomal la mana ada mak bapak nk anak susah..kalau boleh nasi pun nk mereka suapkan ke mulut anak2 wpun da berbulu ketiak memasing...tp anak tu seNdiri bila da beso..da waras..da ada kuarga sendiri..bole fiKir buruk baik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Karma la nanaz hangpa sebelum ni gangster putaq alam sgt... suka2 hati sound org kan. Skrg dpt kat family ni nak kuis jari kaki pun kena hati2 kan.
Semoga hang tabah dan sedaq diri, pi minta maaf kat sape2 yg hang pernah buat silap kaa.
Semoga kekal till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ig jebat cam okay jah jebat dipakaikan topi babahnya.
Maybe biasala kot gaduh2 manja laki bini.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ziara replied at 8-2-2019 05:29 PM
Karma la nanaz hangpa sebelum ni gangster putaq alam sgt... suka2 hati sound org kan. Skrg dpt kat f ...

Iols ada nampak nanaz wish happy cny kt mummy michael ang di IG. Usaha nak pujuk dan berbaik la tu. Dulu ms tgh top, kemain konfiden mengutuk mengata orang yg bagi kau job selama ni. Bila dh sendu, baru gheti khuenzz?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sharnaaz tujukan utk siapa ni? kesian pulak..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
jlocute replied at 9-2-2019 06:56 PM
sharnaaz tujukan utk siapa ni? kesian pulak..

kenapaa ni ?? mendalam mksudnyaa nier
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
jlocute replied at 9-2-2019 06:56 PM
sharnaaz tujukan utk siapa ni? kesian pulak..

Serious cam pondan...meratib kat IG.
Ko mcm x tau yg mem ko tu pon pangai kimk sedari dulu. Dengan stylist tukang pakaikan tudung adik ipar ko tu pon dihajak bergaduh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 sanaz ni if tak tahan..mulut dia bakal meroyan habis semua berani dicarut ke tak?
Terseksa sgt asyik express dlm socmed je hihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
so sanaz pondan ni dah x dapat nafkah dr nabila lagi ke????
dulu kemain acah2 gengster pondan kepit konon terlebih hayati watak dlm juvana
skali masuk dlm family lopak, terus kau menikussss sbb kau miskin
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jlocute replied at 9-2-2019 06:56 PM
sharnaaz tujukan utk siapa ni? kesian pulak..

iols husnuszon beliyau sedang menghayati skrip drama baru kot.. kena tindas pastu jd gangster n bls dendam hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-2-2019 11:26 PM
tp kan kantan..sbb iols follow si tasnim ank si intan tu.. ada kkk sulung da beranak pinak tu mcm  ...

Nabila dgn sharnaz yg ke2 la, yg pertama dgn herman
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 7-2-2019 06:45 PM
Moga baik2 aje. Patut pindah hidup dgn keluarga sendiri. Sekali sekala je la jumpa adik beradik yg l ...

Rumah yg dorang duduk skrg ni rumah lofa dgn nabila kan. Tulah sysah jyga beli harta sekali dgn adik beradik
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 7-2-2019 10:13 PM
sib baik bang mat tak type gini
thank you for donating your sperm


Ayat legend dr sorg forumer cari,

My sperm donor...


Kah!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
jlocute replied at 9-2-2019 06:56 PM
sharnaaz tujukan utk siapa ni? kesian pulak..


Kesian plak ngan nanas ni walaupun dulu iols akui iols annoyed dengan dia.

Dr igs ni mcm nampak sgt dia ni spt laki loser. Maksud meols, dia mcm nak bgtaw yg dia ni dh xdiperlukan lg n mcm dh xde guna dlm kehidupan someone.

Meols speku ni psl rumahtangga heols lah ape lagi. Mcm obvious jah lepas keluar sorg waris terus dia mcm xdiperlukan lg. Mcm terbuang gitu.

Ke meols over-analyzed?


Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-2-2019 10:39 PM
Ayat legend dr sorg forumer cari,

My sperm donor...

Ayat sapa tu eh? Iols lupa lak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 11:34 AM GMT+8 , Processed in 0.276164 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list