Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
79435
View
717
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2019 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 8-2-2019 12:03 AM
baca from previous2 thread pasal deyol ni ada porumer bagitau nenaz ni laki yg ke 3

If nabila ni mmg tau la yg nenaz laki kedua..yg first ke second tak direstui nek tini
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana nk beza reputz cari dgn forumer?  Base on id ker?  I pun bosan tgk thread berulang2 dibuka.. Pening.. Br jer perasan yang ada gak forumer byka artikel org berenang g kijer.. Itu sma news basi.. I mcm dh pernah bc benda tuh thn lepas.. Kat mana tah.. Rasa mcm astro portal

Untuk tak ot.. I xgemar pasangan ni.. Tp i tetap moga ada pengakhiran baik2 tuk diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 05:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pulak dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-MRO replied at 7-2-2019 11:11 AM
tin kosong mmg paling byk bunyi. jenis yg tak reti apa tapi tnjuk bagus. sabar jelah kalau satu ha ...

Biarlah org nak berbunyi kat forum ni.. yg memang tujuan utk org berbunyi2 buat bising.. terima je lah.. yg baik ambik..yg tak baik tak betul tu kasi adjust dgn tunjuk benda2 yg bagus. ..contohnya next kasi article yg lebih wow org pun akan impress... x sempat bunyi2..  tin yg kosong pun akn berisi.
My 2 cent.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 8-2-2019 12:03 AM
baca from previous2 thread pasal deyol ni ada porumer bagitau nenaz ni laki yg ke 3

laki kedua la.. cousin dia habq
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu klau lopak kat umah abis klau clan kak Norbila datang almost semua pompuan melepak je kat ruang tamu abng gigi pun tak kan nak lepak jugak
Malu lah bkn muhrim
Abis abng gigi mcm takde "man cave" je
Tak selesa di rumah sendiri
I tak kenan abng gigi kuning tapi taknak ler dey ceraiberai jauhkan lah
Jebatayden terlalu cute
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 09:11 AM | Show all posts
zulka replied at 7-2-2019 10:42 AM
sian brader ni, semua benda tak menjadi..biz gym pun dah lingkup.. bertabah la bro

apa yg ko merepek ni ? ank buah aku keja kt gym dia tu. ok je pun smpai skrg. bila masa yg lingkup?kot ye pun xsuka dia, agak2 la nk buat fitnah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 7-2-2019 01:27 PM
awat jebat mcm muka harith iskander lak nih? lopak nih kalo bgambo dgn baby mesti baby muka semaca ...

Hahaha... Kejam gile komen uolsss
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:15 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 8-2-2019 09:11 AM
apa yg ko merepek ni ? ank buah aku keja kt gym dia tu. ok je pun smpai skrg. bila masa yg lingkup ...


aku tak merepek bro..aku bankers
i know everythings about financial dia..
ada ke aku ckp tak suka dia? aku ok je dgn dia
btw..fullstop! aku taknak buka aib org kt sini ok..nak tau lebih lanjut pm
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:17 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 8-2-2019 09:11 AM
apa yg ko merepek ni ? ank buah aku keja kt gym dia tu. ok je pun smpai skrg. bila masa yg lingkup ...

saper nama anak buah ko?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 8-2-2019 12:15 PM
aku tak merepek bro..aku bankers
i know everythings about financial dia..
ada ke ...

kesiannyaaaa x laku ke gym heols?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 8-2-2019 04:13 AM
Anak dia yg mano? Takkan si tania pulak dah menikah? Meols tau anak dia dua kerat tu je..tania n t ...

ada haritu iols nengok si tasnim post gmbar kat ig stry sbb ada follower tnya dia brp beradik..yg sulung tu xtau nama apa..sekali dgn anak2 masa intan dgn laki beekhan skang
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cknoriz replied at 8-2-2019 06:42 AM
laki kedua la.. cousin dia habq

ok kalau salah iols salah la porumer yg bagitau dlu k
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 8-2-2019 02:19 PM
ada haritu iols nengok si tasnim post gmbar kat ig stry sbb ada follower tnya dia brp beradik..yg  ...

Yg meols tau ank intan tania,tasnim tu ank dgn bad.. pastu ank2 laki dgn tg baharudin.. sebelum bad tu si mokcik intan ni ada kawen lain ke? Kalau ank si tania nmpk naw membongak nye si tasnim ni.. nnt meols try roger kazen deyols..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 8-2-2019 02:27 PM
Yg meols tau ank intan tania,tasnim tu ank dgn bad.. pastu ank2 laki dgn tg baharudin.. sebelum ba ...

bukan tania...xtahu la acik intan tu ada kawin ke x sblm tu..yg pasti si tasnim ni dia kira kak sulung dia yg iols xtahu nama tu..anak angkat ke apa ke xtau la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 8-2-2019 02:32 PM
bukan tania...xtahu la acik intan tu ada kawin ke x sblm tu..yg pasti si tasnim ni dia kira kak su ...

Meols tau yg tu je..nnt  nk try tnya..if betul..tahniah ler mokcik intan...dah bercucu..pasni dah xpyh la nk meroyan gila jntan eh...malu dgn cucu...sekian terima kasih..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nek intan ni yg anak anak dgn tg tu cam  mamaks mukanye kan.. umurnye nek intan 50s ke..cam kertu benor drpd mama tini. Tp mmmg sejenis depa semua badan kembang ..gigih depa anak beranak tayang body sana sini...sama lah sepupu yg adik beradik ray ke hapa tuh..rasanye cousin yg lawa yg tak expose di duk KB jer...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 8-2-2019 01:15 PM
aku tak merepek bro..aku bankers
i know everythings about financial dia..
ada ke ...

Tu diaa.. tu la kann retis retis ni suka berlagak kelentong sgt..bila sendu baru gelabah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:08 PM | Show all posts
boylondonn replied at 8-2-2019 12:54 PM
kesiannyaaaa x laku ke gym heols?

competition isues..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 03:43 PM | Show all posts
zulka replied at 8-2-2019 12:15 PM
aku tak merepek bro..aku bankers
i know everythings about financial dia..
ada ke ...

pdpa bro..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101730s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list