Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
79277
View
717
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 7-2-2019 01:39 PM
Jebat comey angat. Ikut belah2 nabila lopak. Bila tgk jebat meols tgk sebijik mcm inara anak sedara  ...

Anak si nelisa katong... slang sabahan pekat gila
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 7-2-2019 04:23 PM
Ntah la uols meols pn main petik je, meols pn xberapa taw salasilah keluarga hnm ni. Keluarga lo ...

Yg dah ada cucu adik beradik khan dgn ray je... nek intan ank2 dia xmenikah lg...idok le deme nak bernikah cpt2...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh hello pondan sangat k reput Cari yg berada di kelas tersendiri balas2 komen sentap terkepit telur dgn forumer like eh hello reput Cari mmg perasan bagus dgn selalu ejaan kelaut
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi cari reputz bergasak komen dengan forummer lagi mencuri perhatian i daripada gosip sharnazz - nabila ni. Sedapnya bahasa reputz. Eh kosser lah buka thread baru, kan boleh je komen thread lama. Tak reti search ke dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak report thread ni. Lantak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 7-2-2019 02:00 PM
Sapa kata jebat ni comel mmg aku x bleh nk hadam sbb mukanya sebijik apaknya.

Meols pun tengok biasa je comel budak biasa je tengok sekali takde nak impress pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 7-2-2019 05:53 PM
Keje kan tu dok shooting tu. Cumanya bukan senang nak dapat job la kot pelakon banyak dan ikut d ...

Oh ada job haha. Yela kalau heols tak kepamkan diri mungkin byk lg job. Gigi dah putih dah. Ada satu drama series Revenge hero dia sebijik mcm shanaz masa kurus muda dulu. Hensem pulak hero tu sbb mat saleh kot. Dah la pandai berlawan. Kalau shanaz buat badan mcm tu confirm banyak job
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 7-2-2019 07:54 PM
Bkn ms pregnant je.. b4 kawin pun ada gaduh. Siap upload gambo lengan lebam mcm kena gigit ke apat ...

Harap tak sampai ke cerai la dah ada anak dah pun. Nabila ni kaya raya kan kenapa tak nak duduk sendiri je dgn laki. Family jenis dominant mcm ni mmg suka masuk campur hal laki bini walaupun takde kena mengena. Ada je nak komen, sama mcm style mertua2 kampung suka expect itu ini kat menantu. Kena duduk sendiri jgk kalau nak jarang gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by armin at 7-2-2019 10:07 PM
lee_sakura replied at 7-2-2019 08:06 PM
mmg nabila ngan shahnaz tak duduk ngan mama tini....rumah yg diorg duduk tu kongsi beli ngan lopa. ...


Semak je.. lg satu as bini tak yah la cerita hal2 rumah tangga tu kt family sendiri. Nanti family duk nampak buruk suami je lagi family tak berkenan dgn suami. Simpan sendiri je la kecuali kalau sampai pukul2. Shanaz pun dah jd bapak stop la baran tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:12 PM | Show all posts
armin replied at 7-2-2019 10:04 PM
Semak je.. lg satu as bini tak yah la cerita hal2 rumah tangga tu kt family sendiri. Nanti famil ...

btoi ckp u tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 7-2-2019 11:01 AM
Thank you for making me a mother... Now you can blahh. Get out of my sight!!

Hahaha....

sib baik bang mat tak type gini
thank you for donating your sperm
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 7-2-2019 10:02 PM
Harap tak sampai ke cerai la dah ada anak dah pun. Nabila ni kaya raya kan kenapa tak nak duduk se ...

Haah baik mcmana pun better duk sendiri2.. sbb kdg pada kita ok je kalau buat gitu gini, tp pd mata mak mertua x ok.. cara dia layan ank dia xsama mcm kita lyn pun boleh jadi hal.. so utk nanas n nabila ni kena handle elok2 la.. hrp penceraian bukanlah jalan penyelesaiannya
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 7-2-2019 10:58 PM
Haah baik mcmana pun better duk sendiri2.. sbb kdg pada kita ok je kalau buat gitu gini, tp pd mat ...


Betul. Takkan sama kalau duduk sendiri. Kalau i kaya raya mcm nabila ni beli jela rumah lain. Dah ada anak dah pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanas slalu up pasal mother...pasal mak die... xnaklah komen pasal hubungan nabila drngan mak mentua..tp nak komen tang family nabila nih...very close mmg very good... sebab hubungan adik beradik kan....takkan putus.. but jd dominant tu 100% cannot accept lah...dpt yg jenis keras kepala mcm namas ni..mmg buku bertemu ruaslah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 7-2-2019 12:35 PM
hahahaha.. korang ni pun.. bkk thread psl sharnaaz n nabila. tp dok berebut 'kredit' plk.nampk sgt c ...

mmg la
kebanyakkan retis follow forum cari
mungkin siap berbalas komen
dgn korang
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
intanumbrella replied at 7-2-2019 08:42 PM
Yg dah ada cucu adik beradik khan dgn ray je... nek intan ank2 dia xmenikah lg...idok le deme nak  ...

tp kan kantan..sbb iols follow si tasnim ank si intan tu.. ada kkk sulung da beranak pinak tu mcm another father..kira si intan tu nikah cerai da 3x agaknya..nabila pun katanya ni kali ketiga kan..mmg pemili deyol nikah cerai tu biasa dah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-2-2019 11:26 PM
tp kan kantan..sbb iols follow si tasnim ank si intan tu.. ada kkk sulung da beranak pinak tu mcm  ...

Ohhh ketiga ke .. Iolss igt kn yg ke dua
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 7-2-2019 11:33 PM
Ohhh ketiga ke .. Iolss igt kn yg ke dua


baca from previous2 thread pasal deyol ni ada porumer bagitau nenaz ni laki yg ke 3
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:10 AM | Show all posts
Serious la yang ketiga? Takde sapa2 ada info pasal sapa no. 1 and no. 2 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-2-2019 11:26 PM
tp kan kantan..sbb iols follow si tasnim ank si intan tu.. ada kkk sulung da beranak pinak tu mcm  ...

Anak dia yg mano? Takkan si tania pulak dah menikah? Meols tau anak dia dua kerat tu je..tania n tasnim...dedua spoil brat acah2 kayo..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.098905s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list