CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

    [Copy link]
Post time 7-2-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel baby depa...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 7-2-2019 03:44 PM
Tapi iols skeptikal sikit dengan laki bini gaduh ni, gaduh la bagai nak rak last2 berbaik juga. Be ...

Shanaz tu kan anak dato. Tp lepas kahwin tak nak keje ke? Ke dia ingat blh jd mcm fizo omar dpt pangkat ‘director’ kt farida. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel baby depa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni yang gadoh gadoh dlm benang ni sure makcik bawang  ..macik BP....macit bawang porem!!! Ye?

Macit BP al padat lagik haaaaaa! Eeeiii..nyilu lah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa yg baik baik saja sudahla
Sedangkan lidah lg tgigit
Sayang dah bina masjid tu jaga elok2.
Anak pun comel
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 7-2-2019 03:30 PM
reporter CARI bukak thread mods tak boleh katop ya. itu arahan yang diterima. so korang hadap je l ...

Ooo patutlah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-2-2019 02:41 PM
xknal sgt la belah2 siapa..tp yg lahir dekat2 dgn jebat tu aminah kut nama..comel giles..mata wana ...

Tp tu jdi mcm aunty pd jebat sbb yg beranak tu xsilap aunty lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 05:38 PM | Show all posts
si botak ni dah sendu
biasa lah
dah xde topik nk tunjuk hebat kt fb or twiter
kalau x habis sume dia nk tumbuk n maki
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 7-2-2019 05:00 PM
Shanaz tu kan anak dato. Tp lepas kahwin tak nak keje ke? Ke dia ingat blh jd mcm fizo omar dpt pa ...


Keje kan tu dok shooting tu. Cumanya bukan senang nak dapat job la kot pelakon banyak dan ikut demand stesen tv jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:18 PM | Show all posts
dah sampai masa
peluk2 sket bagi ayat bunga2 sket
tarik masuk bilik
berbaiklah semula
lepas tu terberanak anak kedua
mcm ritrud tu ha
dalam pada bergaduh berhantakan


masing2 tgh nak sesuaikan diri tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 7-2-2019 04:03 PM
Betul tu, knowing kapel baran ni kalo gaduh bagai nak rak siap kasik hint kt ig, ujung2 elok je am ...

Lama2 gitu mahu bosan jugak...
tengok je lah sampai bila .. both mkin berumur.. but laki if mkin berumur mkin menjadi hihi... we ll see!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa yg baik2 ajelah utk semua ye..asam garam kehidupan..jgn kata suami isteri, kawan2 pun bergaduh..semoga semuanya elok2 aje..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga baik2 aje. Patut pindah hidup dgn keluarga sendiri. Sekali sekala je la jumpa adik beradik yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ashna21 replied at 7-2-2019 05:32 PM
Tp tu jdi mcm aunty pd jebat sbb yg beranak tu xsilap aunty lofa.

ok xkesahlaa..sbb pernah tgk yg lain2 tu xtau nama apa..pangkat cucu sedara pd mamatin
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 7-2-2019 02:27 PM
Adoi...org bkk thread pn nak gaduh....mmg jenis tkleh dok elok2 ekk....kalau tk sesuai mod tlg katup ...

Momod takde kuasa nak pindahkan or katup thread reputs. Tu yg jadi masalahnye.  Nk merge pun tak leh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:47 PM | Show all posts
sleepandream replied at 7-2-2019 02:32 PM
memang betul kekadang editor cari buka thread yg orang lain dah buka...
tapi bagusnya artikel jadi  ...

You wrote:
''dan iols nak komen jua pasal mod di beberapa subforum macam dunia IT tu...
10-15 tahun lepas iols nak beli laptop ke hp ke mmg rujuk situ tapi makin lama makin suram ja..
forum cari kalau nak attract youth and bbnu bagilah perhatian dekat bahagian situ..
bila traffic dah tinggi dikalangan audience golongan ni senang2 jah dpt advertisement sykt gergasi macam forum lowyat sana buat. market segment sekarang more to housewife/acik2 bawang/pengikut politikus jah''



Hi there,
I am the SuperModerator for JualBeli and is very familiar with Lowyatt and other forums. I understood your comment and its quite progressive. I have informed the Moderators for ''Dunia IT''.


Thank you.




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 7-2-2019 01:43 PM
Btw, mcm 1st time jah meols menyaksikan reputz cari n porumer bergasak.

Kredibiliti reputz cari  ...

Haah 1st time tgk reputz cari bgasak dgn porumer.. selalunya kne kutuk apa pun theols diam x reply..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 7-2-2019 04:54 PM
Dulu masa preggy pun gaduh mcm ni jgk kan? Time tu shanaz senyap jgk tak tunjuk gangster. Jenis eg ...

Bkn ms pregnant je.. b4 kawin pun ada gaduh. Siap upload gambo lengan lebam mcm kena gigit ke apatah dlu.. alih2 kawen..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa yg baik2 aja.. kdg2 org jenis gini kalau x gadoh xmeriah rumahtangga.. mebi itu cara mereka nak mesra..nnt berbaik dpt no 2..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 08:06 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 7-2-2019 06:45 PM
Moga baik2 aje. Patut pindah hidup dgn keluarga sendiri. Sekali sekala je la jumpa adik beradik yg l ...

mmg nabila ngan shahnaz tak duduk ngan mama tini....rumah yg diorg duduk tu kongsi beli ngan lopa...pastu lmk pon tumpang skali sekala dok situ...cuma family belah lopa ni jenis terlalu rapat melekat segala benda nk masuk cmpur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:13 PM GMT+8 , Processed in 0.235284 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list