Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
79434
View
717
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-2-2019 01:37 PM
berani chuols...da sedia nk kna serang dgn balaCari lopak ka? xpasal2 kang kna cop pemenat seteru  ...

pangai batak retis penyembah lopak kat forum nih I mmg dah kenal lama lantak drg lah nak keji I pon. anggap drg memeriahkan majlis je ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, mcm 1st time jah meols menyaksikan reputz cari n porumer bergasak.

Kredibiliti reputz cari ni memang meragukan sebenarnya. Mcm kes meols smlm, dah bukak baru, asing dr thread hotpants emma, psl emma dah bukak tudung. Tp xlama lepas tu, reputz cari bukak lg thread psl emma dgb tajuk & topik, subjek yg sama.

Iols mmg sungguh2 meragui kredibiliti reputz cari ni. Nak tolak thread emma bukak tudung masuk portal? Tolak je la thread meols tu.

Ayooo ngan meols pn nak berkira ke setakat dapat +5
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 7-2-2019 01:39 PM
Jebat comey angat. Ikut belah2 nabila lopak. Bila tgk jebat meols tgk sebijik mcm inara anak sedara  ...

kan katong..sebijik inara ank pd adik lopak tu. tp kalau nengok pd clan lopak.. cucu2 mamatin xboleh celen kesyomelan cucu2 sedara dia lg..deyol2 tu lg la rupa pkistan comel
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgr2 citer katenye nanas nabila dah dok asing2 skrg, kat mana ntah xdpt nak dipastikan lokasi.

Maybe nak tenangkan diri kot.

Biasa la dua org ni, kepala angin, baran. Xlama kot gaduh, jap lg baikla mcm dlu2.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:52 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 7-2-2019 01:43 PM
Btw, mcm 1st time jah meols menyaksikan reputz cari n porumer bergasak.

Kredibiliti reputz cari  ...

selepas benang fakenis kena hijack terus meouls memandang senget reputz cari. mmg dasar pemalas masing2.. xde agi benang yg "original" yach dari mereka, semua hasil soksek forumer jua.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dpt pewaris.. shoohh.. ko blah

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-2-2019 11:01 AM
Eh hello, tak baca ka? thread tu dah dikemaskini ya dengan memasukkan gosip terkini way before rep ...

Ai sokong u
Wlupun thread lama bukan thread u
Tapi blm sampai 100pg kn
Klu kena tang reputz buka thread sdiri
Dan2 kata tang cara kerja.

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 7-2-2019 12:22 PM
cari-saiful ni mmg selalu kuar thread yang dah ade. ntah hape2 je

Saiful pondan ni mmg sllu bgitu
Pemalas yg hamat
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-2-2019 01:47 PM
kan katong..sebijik inara ank pd adik lopak tu. tp kalau nengok pd clan lopak.. cucu2 mamatin xbol ...

Yup yg anak buah lofa yg lain2 (anak cousin2) nampak muka campur hindustan diaorg. Tapi clan lofa side muka inara sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa kata jebat ni comel mmg aku x bleh nk hadam sbb mukanya sebijik apaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 7-2-2019 01:52 PM
selepas benang fakenis kena hijack terus meouls memandang senget reputz cari. mmg dasar pemalas ma ...

Betul, benang fakerul fakenis dlu paling besar sekali kedajalan yg reputz cari buat. Yg tu mmg xboleh dimaafkan sebab habis content panjang TT dipadam mcm tu je
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:08 PM | Show all posts
"thank you for making me a mother"



ewww nape meols geli baca ayat nih

set2 ni kalau boleh belahan dedua boleh bayang la camne
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 7-2-2019 01:47 PM
kan katong..sebijik inara ank pd adik lopak tu. tp kalau nengok pd clan lopak.. cucu2 mamatin xbol ...

Meols xpenah tgk cucu2 sedara mamatins yg lain. Lg comel eh uols? Anak belah sape? Ray ray tu ke? Ke belah nek intan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 7-2-2019 02:08 PM
"thank you for making me a mother"



Ayat lebih kurang sama mcm ni kan,

"My sperm donor"



Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:15 PM | Show all posts
comelnya anak theyol
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:16 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 7-2-2019 02:12 PM
Ayat lebih kurang sama mcm ni kan,

"My sperm donor"

haah macam ayat subtle utk phrase tersebut...ewww
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:24 PM | Show all posts
GigaMom replied at 7-2-2019 01:53 PM
Ai sokong u
Wlupun thread lama bukan thread u
Tapi blm sampai 100pg kn

dah beberapa orang forummers thread kena sailang, takkan kita nak dok perati jah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi...org bkk thread pn nak gaduh....mmg jenis tkleh dok elok2 ekk....kalau tk sesuai mod tlg katup je lah..tkyh nk gaduh2 yer semua...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:32 PM | Show all posts
memang betul kekadang editor cari buka thread yg orang lain dah buka...
tapi bagusnya artikel jadi lebih formal
oleh itu lebih baik kalau nak masukkan dalam portal berita, jangan buka thread baru.
jadikan bahan artikel jah and better bg credit sekali dalam artikel tu.

dan iols nak komen jua pasal mod di beberapa subforum macam dunia IT tu...
10-15 tahun lepas iols nak beli laptop ke hp ke mmg rujuk situ tapi makin lama makin suram ja..
forum cari kalau nak attract youth and bbnu bagilah perhatian dekat bahagian situ..
bila traffic dah tinggi dikalangan audience golongan ni senang2 jah dpt advertisement sykt gergasi macam forum lowyat sana buat. market segment sekarang more to housewife/acik2 bawang/pengikut politikus jah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 7-2-2019 02:10 PM
Meols xpenah tgk cucu2 sedara mamatins yg lain. Lg comel eh uols? Anak belah sape? Ray ray tu ke?  ...

xknal sgt la belah2 siapa..tp yg lahir dekat2 dgn jebat tu aminah kut nama..comel giles..mata wana grey hijo2 gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116506s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list