CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

    [Copy link]
Post time 11-3-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
So xbercerai lagi ke? Lambatnye bercerai.bosan lah duk balas2 maki kt ig. Kalo dh rasa kimak sgt laki n bini cerai je lah xyh hadap nk hormat sape nk jaga perasaan sape lagi. Smpai skrg meols xde rs sedetik kesian kt nanas selayaknya heols dihanjengkn kuarga paki yg mmg dh hanjeng
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Await Jane dah jadi Jin? Tak sampai sebulan kot jadi Jane.

Kemaiin aritu fefeling Jane. Tup2 arinie jadi Jin. IGs penuh citer pasal narcissist bagai.

Adik ko pun kemain aritu dalam Meletop komen x menyempat2 bab update socmed pasal relationship problem. Konon2 x pro. Padahal dia dari dulu memang MO yg sama. Tgk2 semalam - dia sama2 jadi batu api kat ig si bella. Dasar sgt.

Jadahnyer masing2 amnesia?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
heols kan pernah panggil fattah lakhanat..aku tak kenal pun lakhanat tu? komen heols di ig satu ketika dolu..scary yach..now rasain lho masuk keluarga sekufu jgk ujung2 diri sendrik yg makan ati..anak ko deols saja yg punya persisnya...

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak tengok bapak sebenar hajjah boobs ni.. byk dah anak2 pompuan dia kawin (+ berkali2 nikah) .. bapak kandung tak nampak2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wow narcissist sana sini... dah kena kecam terus playing victim pulok masing2... berpisah ajelah. Dr zaman becinta tayang drama keling di sociao media . Mmg puak gila perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Thanatus at 11-3-2019 07:37 PM

Mengata diri sendiri ke tu? Baguslah sedor diri
Mesti dah penat kan jadik Jane




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-3-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Hajah lopak happy kot klu kakak dia cerai...ada saing2 dia jd lone ranger...wakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Nabirah ni.. sedar diri.. mngata kat diri sendiri dan kaum kerabat paki2 rumba mereka dan keluarga nereaka... tak sia2 byk cermin besar2 kat rumah dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok..now serious i ckp both side is childish! Sesak now nk luah sma benda kat socmedia.. Padahal boleh jer kan nk text sesama sndr.. Cr gosip murahan ke haper?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Start gaduh ni around jan. Sebab disember nanas masih letak pic sweet2. Tunggu april la, kot masa tu dah cukup iddah baru dia nak announce divorce. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
nanas x patot start in the 1st place...die taw ape die post tu bleh trigger ego nabila...die saje jer tu nak malukan n nak nabila react...mule2 nk kesian kt nanas,tp caption manjang psl die x berharta..dok ulang2 jahh bosan aiols laki camni..pathetic.. mmg die nie anak manje, x sesuai dgn nabila yg keras...

nanas nie nmpak jer ganas tp sbenarnye mengade2 dn annoy bini die
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lopak apsal nak sebok2 hal rumahtangga kakak die??kalo yer pon batu api jgn tunjok kt media sosial...huduh btol pangai gitu org tgk
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pathetic.....tu jer. Cuba la jadi classy sikit..ni tidak ..upkan benda2 yg boleh org speculate...warganetz boleh meneka dalam kesamaran. Seekor - Ego Seekor - Perasan Bagus. Dah ade anak - x reti2 nak rentikan perangai budak sekolah...sikit2 mengadu kat IG...ditambah dgn adegan2 tak reti bahasa kaum keluarga. Boleh x jgn menyibuk...masa di Meletop bukan main nasihat org...jangan jadikan socmed tempat luah perasaan. X paham betoiii...boleh tak buat cold war...ni betul2 cold...mcm si keith foo tu...wife dia si kim - ada kelas...libas rambut jer, walau dlm hati retak seribu!
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ouch! replied at 11-3-2019 02:18 PM
u comment apa?
Lofa pun ada repost kat IGS dia kan lepas tu dah delete dah.


Sebab depa rasa keluarga depa tu above of everything.
Tak ingat sape ntah nama ustaz tu..dia pernah cakap..
"kaya, ternama, berjaya, kuasa, takhta tak bermakna Allah sayang..sebab orang bukan Islam pun ramai yg kaya raya, berjaya, popular dsb..
Tapi tanda Allah sayang ialah sentiasa bersyukur, semakin tunduk dan ingat kepadaNya"
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 11-3-2019 04:59 PM
Sharnaz dah bolehlah slow2 mintak maaf ngan Fattah. Tak pasal2 bapak dia dari amin jd amon Y ...

I dok perhati tengok..mana2 yg pernah buat naya, hina, kutuk fattah macam2..mcm kena cash je..
Berkat orang sabar..
Kita taktau kot malam2 dia dok berdoa pada Allah kan..
Doa org teraniaya ni tiada hijab.
Pengajaran untuk kita, kalau gaduh atau benci org sekalipun biarlah berpada2..mulut kena jaga.
Nanas n bella, masing2 kena muhasabah diri..ipar duai toksah la dok tambah minyak
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Emmm akan muhasabah diri dan insof kah beliau?
I dont think so.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Emmm akan muhasabah diri dan insof kah beliau?
I dont think so.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alang2 bergaduh thru med social... Gaduh la terang2 mcm Pengasas JSD Sri Hanni Borhan dgn laki dia hari ni... Kenyang aku makan popcorn...  Sejam sekali up status.. Betol2 punya bukak aib.. Kisah romen.. N kisah laki dia ada anak luar nikah pun keluar habeh dah...  
Nanas n bila main sindir2 mcm ni x syiokkkkkk aaaa.. Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 11-3-2019 06:26 PM
So xbercerai lagi ke? Lambatnye bercerai.bosan lah duk balas2 maki kt ig. Kalo dh rasa kimak sgt lak ...

Ibarat buku bertemu ruas.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap la kisah ni cpt berakhir. Penat dh nk tgk drama 2ekor ni. Kalau dh Saling berbalas igs nk mmg xde harapan dh nk berbaik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-6-2023 01:57 AM GMT+8 , Processed in 0.247985 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list