Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
83424
View
718
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-3-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 10-3-2019 11:07 PM
apedehal replied at 10-3-2019 09:10 PM
xsangka lopak sejahat ini...rilek2 sudah ko da komen kat post kk ko xperlu dah nk susah2 repost ba ...


Baru tahu ke.. she sejenis evil? Hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 10-3-2019 09:20 PM
Nabila dah privatekan ig dia

Baru nak stalk
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 10-3-2019 09:31 PM
Ni Jane kan?

Hahaha..Jane acah2..laki badboy, bini pun apa kurangnya..kalau didikan keluarga elok, takde nya anak2 jadi mcm tu..
Dan masing2 pyn dah tahu perangai masing2 way before they married..cuma mungkin lepas kawen terkejut beruk sebab rupa2nya lg teruk drpd jangkaan
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 10-3-2019 09:24 PM
Mcm dah lama sgt depa gaduh..
Mcm dah tak leh di selamatkan lagi
Lofa tu bkn haritu kata tak patut ...

Boommmm kan lopa ni nyanyuk kot ckp tak seindah rupa
Meluat tul pangai paki clan
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 10-3-2019 09:14 PM
Hasil mesyuarat meja bulat semalam la kot dengan si rocittt..

By the way, i pernah nampak ciksu ...

Post nabila cik su komen ckp followers nabila matang. Lol... kau lupa ke aritu kau gaduh dgn laki kemain meroyan kat IGS. Matang ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ouch! replied at 10-3-2019 10:57 PM
Post nabila cik su komen ckp followers nabila matang. Lol... kau lupa ke aritu kau gaduh dgn laki  ...

Yg sokong dia semuanya matang.choy..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Fettybombom replied at 10-3-2019 08:54 PM
Aku sbgai pompuan setuju sgt apa yg nabila tulis,,nk org hormat kenala tunjuk kualiti yg blh buat or ...

Setuju... kalau bab g bercuti pun wife decide susah lah... aku rasa sbb sanaz ni takde usaha nak keje selain pelakon, kalau xde job xde lah duit kan? Penat gak ah kalau mcm tu. gym dia tu wujud lg ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 10-3-2019 09:22 PM
Happy rasanya hihihi.. mcm contest pulak.
Tukar2 bfs... Cerai berai kawin dua tiga kali tu dah no ...

Ngerinyer peel camtuh
Claim kuat beragama.....doa dimedsoc pun panjang berjela.... bukan ker cerai tu perkara yang paling Allah benci..... perkahwinan hanya mainan ker bagi puak2 deyols.... dah tu kawin buat aper
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 10-3-2019 06:35 PM
Nasib baik ada sesuatu yg boleh mengelakkan aku dari masuk thread sohai bumi datar...  Fuhhhh lega.  ...

Yeke uols? Iols pulak tgk muka jebat mcm muka budak yg tgh mikir banyak masalah..jenis yg tak tenang..maybe masa prgnantkan si jebat ni nabila asik stress je kot..rumahtangga da bgolak
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:32 PM
Indian Cheif  kebaboom .........

Rupa2 nya komen jah yg "anotheR YASSSSSS" is replying to this one...  Amboii jahhhh..... Screenshot_2019-03-10-23-04-37-52.png
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak kata nanas spoil brat ke? Mak bapak nanas tak cukup didik dia? Adik beradik nanas yg lain elok je kerja masing2 kan si nanas ni je yang jadi pelakon? Peel nanas semua sedia maklum sejak dia bujang lagi yang gaduh dengan nd lalat tu. Hadap jugak korang. Lepas dapat anak sorang, berubah?  
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 11-3-2019 01:12 AM
Rupa2 nya komen jah yg "anotheR YASSSSSS" is replying to this one...  Amboii jahhhh.....

bapak aa pangai lopak camtu..batu api giles..nak gak tekankan YASSSSS tu choiii. jgn share masalah rumahtgga kat medua sosial kunun tp dia yg lebih2. hoi sapa la nak amek lopak ni jd bini
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Suke plk aku kalau sanaz cerai.. Lps ni bleh tgk balik semua cite yg dia blakon.. Kalau dah cerai xde kene ngena dgn family jah lop iolss is suke... Lps ni tolong la cari wanita yg baik2 ye sanaz.. N jaga skit kelaku tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
chachani replied at 11-3-2019 02:38 AM
Suke plk aku kalau sanaz cerai.. Lps ni bleh tgk balik semua cite yg dia blakon.. Kalau dah cerai xd ...

Sblm kawin, perempuan tu yg gelegis lebih. Pastu Tiba2 nak salahkan abg ipo. Pdhal kakak dia yg nak sgt kat badboi tu. Lawak la pulak. Sejenis kaduk naik junjung kekdahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:32 PM
Indian Cheif  kebaboom .........

Takkan ko baru tahu laki ko badboy? Ko dah ada peluang angkat kaki sblm kawin jgn nk salahkn org lain. Opppss lupa... Dulu2 sibuk bergesel tetek je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 06:25 AM | Show all posts
jenis dah dapat waris... bini dia da boleh angkat kaki.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 07:04 AM | Show all posts
fair_iza replied at 11-3-2019 06:13 AM
Takkan ko baru tahu laki ko badboy? Ko dah ada peluang angkat kaki sblm kawin jgn nk salahkn org l ...

sebelum kawin....


selepas kawin....

shanaz4.jpg

shanaz3.jpg





Dah dapat anak ..... booms !!! boleh blah










Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 07:10 AM | Show all posts
Edisi throwbek .....


Neelofa Akui Sharnaaz Ahmad Jejaka Yang BaikOleh RTKY Staff
11 Sep 2015, 02:09PM

Jika sebelum ini Sharnaaz Ahmad ada mengatakan bahawa dia dan juga kakak kepada Neloofa, Nabila, tidak mempunyai sebarang hubungan, namun beberapa muatnaik gambar di antara dua pasangan ini dilihat menggambarkan bagaikan ada yang terjalin di antara mereka.
Sejujurnya, pada peringkat awal perkenalan mereka, saya belum mengenali Sharnaaz secara dekat kerana tidak berkesempatan untuk berbuat demikian. Kakak saya pula tidak pernah melarang saya untuk berkawan dengan mana-mana lelaki, jadi saya juga tak berhak menghalangnya daripada mendekati sesiapa juga insan yang disenanginya

Tidak dinafikan Sharnaaz ialah jejaka yang baik dan bukan seperti didakwa oleh segelintir pihak. Kadang kala, orang terlalu cepat menghukum seseorang itu tanpa mengenali individu berkenaan terlebih dulu
Saya percaya, setiap individu boleh berubah dan adalah tidak adil untuk kita menghakimi seseorang itu berdasarkan kisah silamnya, jelas Neelofa kepada BH Plus. Malah peminat juga nampaknya suka mereka bersama. Jika sudah jodoh, tidak ke mana jugakan Sharnaaz? Gurau saja. (rtky/s)








Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by gold_teeth at 11-3-2019 08:01 AM

Ada org tnya kt pic mama tini xnmpak menantu pn dtg rumah mamatini skang. pstu dia jwb yg dtg tiap2 ari ke rumah tu sape, jgn nyibuk psl hal rumah tangga org ..pos muka atisha kecik2 comey
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2019 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ggih dulu mengesel tak dak suang skrg amek ko.m
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119004s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list