Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
87419
View
718
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-3-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa kot klu family memasing nak back up.. tapi as public figure lepas tu bagi statement batu api, tak baik pulak mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:47 PM | Show all posts
umbut replied at 10-3-2019 08:11 PM
Now aku dah dapat anak. Ko boleh nyah

anak teruna pulak tu...  lagi la tak heran dah ngan toklaki
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sbgai pompuan setuju sgt apa yg nabila tulis,,nk org hormat kenala tunjuk kualiti yg blh buat org rasa diri tu blh diharapkan..xperlu jd perfect ..nabila ni ada duit n nmpk dominan malah karektor nmpk lebih strong dr lofa..
Shanaz nmpk dlm hati ada taman walau luar nmpk mcm.badboy,,mgkin ciri ni jugak yg buat nabila suka..tp in marriage xleh harap pasangn cinta karektor kita sampai mati,,kalau laki halai balai,decision semua isteri buat,xde planning..then mcm mn isteri nk hormat..
Just my 2cents la menengokkn sikap nabila yg nmpk independent tu..apepon moga dorg jumpa penyelesaian yg terbaik
Sedangkn org luar or peminat sebok hal rumahtangga artis,ni kan plak darah daging sendirikan yg tau hal senar dpn mata
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pinkzara at 10-3-2019 10:58 PM

Kalau la fattah tu mulut cabul, boleh je dia nak ckp padan muka kat nanas... Hahahaha.. Dulu kemin bekap famili lofa. Now... Rasakan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:49 PM
Hajjah bangga ok......



xsangka lopak sejahat ini...rilek2 sudah ko da komen kat post kk ko xperlu dah nk susah2 repost bagai. sebuk je lah mcm la da kawin ko tu.boleh x kalau nak aminkn je doa porumer td. relanyah ko tgk jebat tu kecik2 dah xdak bapak
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg sorang tu siap nak yasssss, boommm bagai tu pehal. Baik celebrate dgn fireworks terus, busy body lain mcm.  Apa punya sampahlah family ni. Support tak kena tempat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:32 PM
Indian Cheif  kebaboom .........

Hasil mesyuarat meja bulat semalam la kot dengan si rocittt..

By the way, i pernah nampak ciksu up igs tentang tabiat merokok..suruh stop merokok..mcm dia perli ssrg.
Sblm dpt baby dulu bella pernah ckp, nanas janji nak stop smoking bila dah ada baby..
Dah stop smoking ke nanas?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm rumah sendiri dlm group wassap family tak boleh bincang ke? Tetap nak show off suku sakat paki ni.. boom sana sini bagi org luar speku n mengata..
The whole clan perangai hadap attention... ewwwww.
Well nak tengok tahap mana kesabaran nanaz ni dibola bolakn family ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:45 PM
daaaa.....



Nabila dah privatekan ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 10-3-2019 07:43 PM
Nelopa happy ker tgk adik beradiknyer bercerai berai
Hati busuk betul.....bukan nak nasihat yang ba ...

Happy rasanya hihihi.. mcm contest pulak.
Tukar2 bfs... Cerai berai kawin dua tiga kali tu dah normal in their fam.. dr makcik2 sepupu sepapat ke anak beranak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerai ja la nanas oi. Ko tu jantan anytime blh dpt pompuan lagi cun2 .
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm dah lama sgt depa gaduh..
Mcm dah tak leh di selamatkan lagi
Lofa tu bkn haritu kata tak patut share masalah dkt soc med
Apa jdi skrng dia dok sokong cara nabila
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 10-3-2019 07:43 PM
Nelopa happy ker tgk adik beradiknyer bercerai berai
Hati busuk betul.....bukan nak nasihat yang ba ...

Family diaorg ni cerai berai perkara biasa .Family mamatini tu pun semua geng cerai berai.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 10-3-2019 09:22 PM
Happy rasanya hihihi.. mcm contest pulak.
Tukar2 bfs... Cerai berai kawin dua tiga kali tu dah no ...

So no wonder deme cerai berai
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 10-3-2019 09:20 PM
Dlm rumah sendiri dlm group wassap family tak boleh bincang ke? Tetap nak show off suku sakat paki n ...

korga deyol ken mmg semuanya suka mencapup..igtk lg kes lopak tu up dont make me change ur plan..habis semua adik beradik macik duk komen kat ig dia..duhh xcukup lg mengumpat dlm wasap grup nak jugek bagitahu 1 donia
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Fettybombom replied at 10-3-2019 08:54 PM
Aku sbgai pompuan setuju sgt apa yg nabila tulis,,nk org hormat kenala tunjuk kualiti yg blh buat or ...

kalau itu masalah sebenar meker, still, hal2 dalam rumahtangga simpan sendiri je la, cuba setel diam2 sesama laki/bini,,, kalu agak2 nak pendapat or nasihat luar, jumpa pihak yg berkecuali cth mcm kaunseling perkahwinan or setad/setazah yg bukan spesis sohai/yebbiyabaddi,,, kalu ngadu kat famili sendiri kadang akan buat lg complicated, tambah plak kalu famili yg jenis tak reti nak simpan gak,,, kalu dah famili sendiri opkos la akan menangkan ahli famili sendiri walopon mungkin bukan salah menantu,,, konsep ambil pompomgirl team famili sendiri gituh

kalu betul nak settlekan, settle cara budiman la, guna saluran yg betul,,, kita nak menyelesai masalah bukannya nak kumpul pompom boomboom sana sini,., n netizen pon kompem takkan membantu, meker asal ada benda yg boleh dikomen n digossipkan sajork
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 10-3-2019 08:28 PM
Kalu aku jadi mamatini pun aku sembur jah, kut tambah dgn pakej carutan pun mungkin juga.
Sibuk i ...

Dah anak beranak pun duk bagi hint kt media social so ko rasa netizen tak nak membawang ker..kalu tak nak membawang jgn duk boom sanaboom sini.. baik jadi kaith foo n bini dia or ex bini..diam jer tup tup..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:32 PM
Indian Cheif  kebaboom .........

Ni Jane kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 10-3-2019 09:28 PM
korga deyol ken mmg semuanya suka mencapup..igtk lg kes lopak tu up dont make me change ur plan..h ...

Org dah biasa glamer .. hadap attention... if sehari tak dpt limelight mati kutu dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110145s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list