Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85539
View
718
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 10-3-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
PPRT nyeh perangai masing2..cuba la buat mcm keith foo tu die cerai pon netizen xtahu...masalah keluarga buat riuh sekampung...jahlop tu x payah la nk  mencapub  masalah kakak & abg ipar. X classy langsung la perangai keluarga paki celup ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang aku heran, kenapa kau kena masuk campur ek jah????? Itu rumah tangga kakak kau, bukan rumah tangga kau. Lainlah kalau kau dengan nabila tu bermadu. Ke kau shiok kat laki kakak kau before this? Sibuk je jaga tepi kain orang. Live your own life for once!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:10 PM | Show all posts
Iols rasa baik nanas lepaskan ajor..tak guna dah simpan.. Pas nie carilah yg sekufu..yg boleh hormat kamu sebagai somi (ini general ok). ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:15 PM | Show all posts
cepat la cerai shahnaz, mesti ko tenang lepas tu...umum dh tau si nabila tu dh kawen brapa kali & perangai adaik beradik nya skali mmg menjahanamkan rumah tangga org...so better ko angkat kaki
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:19 PM | Show all posts
Badigol replied at 10-3-2019 07:15 PM
Bkn ke diorg dh berbaik sharnaz dh blik rmh ke?tp td I baca komen kt ig post nabila tu ada la 2,3 ko ...

mesti la dia delete komen yg backup shahnaz, baru la nampak dia tu wanita teraniaya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sakurazura replied at 10-3-2019 04:30 PM
Meols nak tahu kerjaya supermodel (international) lofa da bermula ke? Ade latest video kat ig lofa b ...

International apenye? Tu tuk mag Chinese Bella. X pun intersolnal pun...Gucci tak repost pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:38 PM
Nabila sudah kait dan tarik mak bapak si sharnaz dalam kemulut masaalah rumah tangga mereka.
Ini su ...

Aper kes libat makayah sanaz dlm kemelut ko somi isteri. Walaupun aku tak suka sanaz tapi aku raser parents sanaz lebih baik dr peel hauk mamatini. Macam ler mamatini tu bagus sangat bela anak2 sambil tunggang islam
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nelopa happy ker tgk adik beradiknyer bercerai berai
Hati busuk betul.....bukan nak nasihat yang baik2 tp disimbahnyer lg api kemarahan sanaz
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tadi i tgk kat ig mamatini
ada netizen kepochi komen
dah lama tak tgk shanaz kat rmh mamatini
terus kena smash ngan mamatini
habis yg dtg hari2 tu apa, hantu ke? Jaga hal keluarga sendiri
gitu la lebih krg reply dari mamatini
utk netizen kopochi tuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 10-3-2019 07:43 PM
Nelopa happy ker tgk adik beradiknyer bercerai berai
Hati busuk betul.....bukan nak nasihat yang ba ...

Paki is always paki.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Keluarga nabila ni dari dulu suka menyebok hal org lain. Mmg gene paki yg queen control kuat sgt dalam setiap tino dlm family ni. Kalau nak bertahan msti kena lg kaya n berpengaruh baru la depa dtg menyembah kat ko.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo je nabila. Pada iols biasa la lelaki mcm tu. Sbb kita x sesuai lagi dgn org tu..mana sama mak kita ajar kita dgn cara hidup kita dgn wife. Dia nak semua perfect la tu. Apa agaknya yg buatkan nanas dituduh badboy tu ye?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Now aku dah dapat anak. Ko boleh nyah
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 10-3-2019 06:51 PM
War of  India - Paki

tu diaaaa

The battle of sabit & bullet is now on gitchewwwww! Hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:11 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:32 PM
Indian Cheif  kebaboom .........

emashazneen tu punya komen lagi terang-terangan iyer bagi reminders kat parent in laws....diikuti another yassssss oleh hajjah...
depa ni lupa gamaknya esok2 depa pon bakalan jadi in laws....ntah2 lagi jadi in laws from hell

Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 10-3-2019 07:49 PM
Tadi i tgk kat ig mamatini
ada netizen kepochi komen
dah lama tak tgk shanaz kat rmh mamatini

Kalu aku jadi mamatini pun aku sembur jah, kut tambah dgn pakej carutan pun mungkin juga.
Sibuk iah dgn hal.ehwal kluarga org
Low class sungguh utk persoal total stranger ttg hal.ehwal r.tangga orang semata utk puaskan napsu membawang
Hapa tak lena tido malam ka kalu tatau ngapa sanas dah lama x kelihatan kat rumah mamatini? Prrfthh
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
siyes eh apaker pelik pangai family ni? n lagi peliknya, ada lak penyokong2nya lagi.,. eeeeeeeeh
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:37 PM | Show all posts
adda001 replied at 10-3-2019 05:24 PM
Adik beradik biras x payahlah masuk campur jadi batu api dalam masalah rumah tangga sharnaz nabila n ...

setuju...  sebab hanya kita tau pasangan kita ni camne...  orang luar hanya nampak luaran je...  
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kifarah la untuk sharnaz. Ko maki org Kan main lagi. Knp ni ko jadi bacul. Cuba tunjuk kejantanan ko
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:43 PM | Show all posts
puteribaya replied at 1-3-2019 03:13 PM
bapak lopa bukan tok seh kot,,Melayu agaknya

bapa kandung lofa memang melayu sejati yang dinafikan haknya sebagai bapa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105644s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list