Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
79437
View
717
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 10-3-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok perang nak mula balik haritu and temporary peace hehehehe lopa ckp "boommmmm"
Si bella ni kita tak caya bole senyap nya dia pun sama pangai!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik biras x payahlah masuk campur jadi batu api dalam masalah rumah tangga sharnaz nabila ni, biarlah dorang selesaikan masalah dorang sendiri,
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
brutbrut replied at 10-3-2019 04:07 PM
Ada sindiran baru antara nanaz dan nabila...

Kat mane uolsss
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
adda001 replied at 10-3-2019 05:24 PM
Adik beradik biras x payahlah masuk campur jadi batu api dalam masalah rumah tangga sharnaz nabila n ...

Btul..duk sedap jadi batu api back up kakaknyaa.. Kalau la rumah tngganya diorg musnah, tak rasa bersalah ke... Akan ada kifarah uolls.. Ckup le husbnd i cite pengalamn jadi saksi kes penceraian kakak dia... Dlm mhkmh.. Seram sejuk tau.. Yelaahh, masjid org nak dirobohkn.. Rasa berdosa sgt.. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanaih: bagi nasihat supaya isteri hormat somi
Nabirah: go to hell badboy!

Lagi best adik dia sapot statement dia. Tersungkuq truih la gangster kg makam

Apa2 pun aku kesian kat dak jebat...tecik lagi comei yakmatt mak pak berkelaing dah...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:32 PM | Show all posts
adda001 replied at 10-3-2019 05:24 PM
Adik beradik biras x payahlah masuk campur jadi batu api dalam masalah rumah tangga sharnaz nabila n ...

Indian Cheif  kebaboom .........


Screenshot_2019-03-10-13-58-24-92.png









Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik ada sesuatu yg boleh mengelakkan aku dari masuk thread sohai bumi datar...  Fuhhhh lega.

Cuma nak cakap, anak diaorang ni comel sgt... muka anak org kaya sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow lofa openly jadi batu api. Rare ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:38 PM | Show all posts
Edited by MatDeghem at 10-3-2019 06:43 PM

Nabila sudah kait dan tarik mak bapak si sharnaz dalam kemulut masaalah rumah tangga mereka.
Ini sudah kuang ajar.....

sharnaz9.jpg



kaum wanita paki budu memang terrorrrr






Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah pulak aku dgn lopa ni.. penyebok.. suka tgk org bercerai-berai ke?? Selamat patah x jadi dgn ko. Andartu la sampai mati.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:38 PM
Nabila sudah kait dan tarik mak bapak si sharnaz dalam kemulut masaalah rumah tangga mereka.
Ini su ...

X nampak?  Screenshot ke direct ig? Klu from ig, diaorang dh delete kot. Ss pls..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:45 PM | Show all posts
matjerk replied at 10-3-2019 06:41 PM
X nampak?  Screenshot ke direct ig? Klu from ig, diaorang dh delete kot. Ss pls..

daaaa.....



Ini si sharnaz punya ....

sharnaz11.jpg


sharnaz10.jpg



Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm pasangan tokey jamu sri hanni borhan dengan laki dia kelana jagat...

Kejap2 gaduh...  Kejap2 buat live nampak bersayang mayang lagi...  Kalau gaduh tu saling berbalas dalam fb...  Dh mcm tgk drama... Nak tau kesudahan mcm mana je ni...

Ritu si bini kata...  Kalau dia janda.. Ada x org nak dia.. Si laki plak balas...  Nak janda pun janda la... Meh sape yg nak jumpa aku minta cara baik...  Pastu bini up pulak karangan pjg kata laki x memahami perasaan dia...sedih la karangan tu klu org yg tgk previous post dia..  Ehhh pompuan.. Yg ko post status mengundang nak berjanda sgt tu dah kenapa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:49 PM | Show all posts
Hajjah bangga ok......

sharnaz12.jpg

Hajjah suka nabila single macam dia.....












Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-3-2019 06:45 PM
daaaa.....



Puitisssssss nya samseng twidddderrr ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi jah..xyah nk jd batu api sgtla dgn masalah rumahtangga org..kite esok2 x tau lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-MRO replied at 7-2-2019 10:57 AM
Bukan sesedap rasa je nak sadur. tu cerita 2018. ni cerita 2019 thread lain lah, senang orang nak  ...

Sorrylah.. Tp thread lama walaupun 2018,alwayz up to date... So no point buka thread baru..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:51 PM | Show all posts
War of  India - Paki

tu diaaaa

Hajjah dah lempaq bom nuklear
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fuhh ayat memasing..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols jeke tak paham apa sharnaz ckp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094610s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list