Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
77161
View
717
Reply

Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?

  [Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-2-2019 10:28 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Sharnaaz


Kemusnahan rumah tangga artis dah banyak kali terjadi disebabkan banyak faktor dan antara yang paling utama dah tak ada keserasian lagi.


Baru-baru ini timbul khabar angin yang mendakwa rumah tangga Sharnaaz Ahmad dan isterinya Noor Nabila dah goyah.


  



Netizen mula membuat spekulasi selepas aktor tersebut memuat naik video bersama anaknya, Jebat Jayden.


Kapsyennya, "Im a strong man becos of you, when you are strong in the future, its becos of what uvd learn from what ivd done wrong in life.. i love u my son.. @jebatjayden .. what ever happen in the future, ur my son and always be my son.. fullstop."


  



Di ruangan komen ramai yang perasan raut wajah Sharnaaz yang kelihatan sedih.


Ada juga yang mendakwa IG Story Nabila pun lain macam dan ada 'sesuatu' yang berlaku di antara mereka.


  



  



Bagaimanapun setakat ini tiada apa-apa penjelasan dari mereka berdua.


Diharapkan segalanya baik-baik sahaja. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:35 AM | Show all posts
reputz pemalas, curik content thread orang lain! Report!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:42 AM | Show all posts
sian brader ni, semua benda tak menjadi..biz gym pun dah lingkup.. bertabah la bro
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:47 AM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-2-2019 10:35 AM
reputz pemalas, curik content thread orang lain! Report!

yeke..cuba bg link thread lain tu.. x jumpa la
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana yang goyahnya chuolls?? Ok ja dua dua tu wish birthday...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:52 AM | Show all posts
rosasen replied at 7-2-2019 10:47 AM
yeke..cuba bg link thread lain tu.. x jumpa la

https://mforum1.cari.com.my/foru ... &extra=page%3D2

thread ni dari tahun 2018 tapi dah dikemaskini masuk cerita baru ni, sesedap rasa jah disadur oleh reputz ya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:55 AM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-2-2019 10:52 AM
https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1086550&extra=page%3D2

thread ni dari  ...

makasih ya...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:56 AM | Show all posts

sama-sama
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:57 AM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-2-2019 10:52 AM
https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1086550&extra=page%3D2

thread ni dari  ...

Bukan sesedap rasa je nak sadur. tu cerita 2018. ni cerita 2019 thread lain lah, senang orang nak baca cerita baru. Tak faham tanya dulu, jangan terus maki. thanks
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 10:59 AM | Show all posts
smalam tgk ig story nanaz.. ade mention psl kekayaan tk bwk mati.. tk sure ditujukan pd sapa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:01 AM | Show all posts
CARI-MRO replied at 7-2-2019 10:57 AM
Bukan sesedap rasa je nak sadur. tu cerita 2018. ni cerita 2019 thread lain lah, senang orang nak  ...

Eh hello, tak baca ka? thread tu dah dikemaskini ya dengan memasukkan gosip terkini way before reputz Cari. Lain kali jangan suka-suka curi bahan orang atau malas semak aktiviti semasa forum BODGOS.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Thank you for making me a mother... Now you can blahh. Get out of my sight!!

Hahaha....

#ammekkau
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:05 AM | Show all posts
knp tt b7ukak thread yg dh ada, lenkali selidik dulu thread lama
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:05 AM | Show all posts
macamlah orang tak perasan modus operandi sailang-menyailang thread ni dah lama dah berlaku.

dah dibayar gaji, carilah bahan sendiri waima sekadar bertenggek kutip komen instagram "netizen" sekalipun.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:06 AM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-2-2019 11:01 AM
Eh hello, tak baca ka? thread tu dah dikemaskini ya dengan memasukkan gosip terkini way before rep ...

Eh hello kalau tak faham cara kerja kami jangan suka hati je nak cakap. nak terang pun tak guna sbb whoareyus? ada thread yg sesuai utk merge, ada yg tak sesuai. nak baca, tak nak sudah. jangan nak melalak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:08 AM | Show all posts
CARI-MRO replied at 7-2-2019 11:06 AM
Eh hello kalau tak faham cara kerja kami jangan suka hati je nak cakap. nak terang pun tak guna sb ...

Cara kerja korang aku dah faham yakni mencuri sesuka hati. Kau nak panggil hapa istilah sekalipun, tetap namanya mencuri.



Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalu cth ig post depa duk wish bagai ni okeh ja hakak tgk... Biasalah kalu x lps 5 thn ni ddk gaduh baik on off terasa ati bagai camni mmg biasa, nak plak zmn socmed kalu angpa x femes pon angpa duk meroyan kat fb (utk gol marhein) depa ni celebs n guna socmed utk personal n keje dah jd bhn utk luahan dah. Hadap jela ngn speku.. Mujur hakak bkn dr zmn fb insta bagai.. Hohoho..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:11 AM | Show all posts
kibodwatriuh replied at 7-2-2019 11:08 AM
Cara kerja korang aku dah faham yakni mencuri sesuka hati. Kau nak panggil hapa istilah sekalipun, ...

tin kosong mmg paling byk bunyi. jenis yg tak reti apa tapi tnjuk bagus. sabar jelah kalau satu hari nnt dah phm baru malu sendiri. k sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-MRO replied at 7-2-2019 10:57 AM
Bukan sesedap rasa je nak sadur. tu cerita 2018. ni cerita 2019 thread lain lah, senang orang nak  ...

Xyah susah2 buka thread baru. Tau la org komen balik kat thread yg 1 lgi.
Nnti naik la ke page 1.
Senang org nak baca cerita baru? Pliz la weyh.

Ko takyah buka thread yg sama yg dahh basi. Thanks.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
CARI-MRO replied at 7-2-2019 11:06 AM
Eh hello kalau tak faham cara kerja kami jangan suka hati je nak cakap. nak terang pun tak guna sb ...

Ada sesetengah org dalam cari ni mmg layak dimaki.. semuanya tak puas hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104342s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list