Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25053
View
268
Reply

[EDISI TIPAH TERTIPU] NeelofaTeam ter"kenc" sponsor majlis???

[Copy link]

Author: blue^panther       Show all posts   Read mode

Post time 6-2-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 6-2-2019 09:07 AM
Yang buat proposal sponsor ni team leader Lopak. Aku tak rasa lopak tau. Lopak punya keja, just samp ...

Kalau lofa xtau xkn teamleader group dia tu memandai Janji yg lofa akan post review kat IG yg berjuta followers tu? Klu just guna nma lofa, x ke akan burukkan imej si artis tu sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Berani2 yach dia expose perangai busuk lopak..x takut kena saman ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Shinichikudo replied at 6-2-2019 09:16 AM
Berani2 yach dia expose perangai busuk lopak..x takut kena saman ke

Berani kerana benar konsepnya.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 6-2-2019 09:07 AM
Yang buat proposal sponsor ni team leader Lopak. Aku tak rasa lopak tau. Lopak punya keja, just samp ...

Dan please rentikan segala mala paid review bagai tu.. mengundang gejala negative sbb bbnu berlumba-lumba kejar followers.. end up study ke mana sibuk ngn IG... Function IG pun dh disalah guna. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:26 AM | Show all posts
Korang nampak nama Cicicuet....kluangman....

  






Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti di approach oleh hajah, kena warning. Esok, permohonan maaf secara terbuka salah faham bla bla bla, hajah tidak bersalah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:31 AM | Show all posts
Lofa day..... Lofa month ..... I lofa Yuuuuuuu


  










Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:32 AM | Show all posts
fadz84 replied at 6-2-2019 09:12 AM
Kalau lofa xtau xkn teamleader group dia tu memandai Janji yg lofa akan post review kat IG yg berj ...

Kalau da bengap nak freebies why not. Paling tak pun dia cuma assumed Lopa tak de hal nak ig review but backfired. Kita cuma boleh teka apa je yg dah jadi. Tapi tu lah.... stop all this free exposure
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-2-2019 09:26 AM
Korang nampak nama Cicicuet....kluangman....

Oo badges n nametag ni ke? Cantik jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
pumpkinpatch replied at 6-2-2019 09:32 AM
Kalau da bengap nak freebies why not. Paling tak pun dia cuma assumed Lopa tak de hal nak ig revie ...

Haha.. dpt imagine lofa backfired mcmana... pastu budak yg janji kat supplier tu pun diam x berkutik.. supplier tanya baru terkocoh create segala mala excuses tu.. betul I pun setuju rentikan segala free explosure ni.. retis tu byk duit kot..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:42 AM | Show all posts
fadz84 replied at 6-2-2019 09:32 AM
Oo badges n nametag ni ke? Cantik jgk..

cari 7.jpg

mamat ini kot yg janji....ini admin hajjah yg jaga lobenak


Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 09:46 AM | Show all posts
superficialmiss replied at 6-2-2019 09:27 AM
Nanti di approach oleh hajah, kena warning. Esok, permohonan maaf secara terbuka  salah faham bla  ...

Kena attack dgn tentera2 hajjah dulu. Di ketuai oleh Chief General Aci sherottt



cari 6.jpg





Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Im not a fan of dato sri siti
Tapi i still remember tgk satu video
Pasal siti pos kuih semprit ke apa just because org tu bagi (of coz la ... banyak dpt hadiah and she can not la nak pos semua) ...
tapi you can see dia mmang sincere .. kadang xperlu bayaran pun ... and budak tu punya bisnes majulah gak ...

Ini dah promise pastu x pos ... koserrlahhh

Tapi kena dengar pihak lopa gak laaaa
Sebb kadang PA or pekerja ni sejenis mulut bapok yang main cakap jer ... semata2 nak dpt sponsor
Padahal mungkin lopa pun xtau
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sama kes mcm staff kbs last2 yb sadiq yg kena haha.. yang huha huha org lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgr je org petik nama celebs sekian2, followers jota2 terus starstruck gitu.. berangan your name worth mention on their socmed, it's an honour sponsoring them & boom your business tetibe meletop

Last2 bila tak dpt apa2 meroyan, merentan kena tipu tunjuk screenshot whatsapp dgn proxy. So kesian
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada bca ig kak light.km jual tu.. dia xnak sponsor sje2 retis msia p paris. Tp mintak sponsor bagai.. sbab dia kta da fmly nak kene jga n all people shoud pay regardless artist or not.. kelasss haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
nampak ya perangai yahudi dah merebak ke artis2 lak ke... ingat seller2 melayu je ade dna yahudi wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 6-2-2019 09:46 AM
Kena attack dgn tentera2 hajjah dulu. Di ketuai oleh Chief General Aci sherottt



Ntah2 yg whatsapp tu cencorotsherot ntah.. conversation pun dh mcm kelly.ng, sekejap mcm ni sekjap mcm tu.. ye lah, cencorotsherot tu dh sedia maklum kelly.ng minachi
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Propa je chuols terus ig dia naik 6m smlm.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 6-2-2019 09:20 AM
Dan please rentikan segala mala paid review bagai tu.. mengundang gejala negative sbb bbnu berlumb ...

Exactly. Semua sibuk kan ig je. Furthermore, tak genuine pun the review. Diaorg will say yg elok2 je about a product sbb kalau tak, tak dpt bayaran.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.238649s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list